AMomcil 641 Napisano Mart 9, 2020 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Oslo, Norveška Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Moj kolega, Norvežanin, razmišlja da na leto doleti do Crne Gore i iznajmi bajk na nekolikio dana, pa da sa njime prozuji okolo. Da li vam je možda poznato gde bi se mogao iznajmiti bajk u Crnoj Gori, regularno, sa osiguranjem i ostalim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Mart 9, 2020 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Moj kolega, Norvežanin, razmišlja da na leto doleti do Crne Gore i iznajmi bajk na nekolikio dana, pa da sa njime prozuji okolo. Da li vam je možda poznato gde bi se mogao iznajmiti bajk u Crnoj Gori, regularno, sa osiguranjem i ostalim?Ja kad sam bio u budvi, tamo sam nasao samo jednu radnju al imaju samo skutere tipa 50 kubika i vise, cena od 20 do 40e dnevno.Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Mart 9, 2020 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj naseg kolegu @Urban Cruiser, covek je radio za firmu koja izdaje motore u CG. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 9, 2020 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih više koji rade rentu raznih motora (skuteri, cross, električni) ali najozbiljniji i sa najboljim voznim parkom je naš kolega. www.rentamoto.mesajt mu je u izradiInfo na Viber/WhatsApp+38267645989info@rentamoto.meRatko (@MarineroMNE) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AMomcil 641 Napisano Mart 9, 2020 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Oslo, Norveška Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Mart 9, 2020 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 9, 2020 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Nisu pobrojani svi motori, a neki su izašli iz upotrebe. Znam da je, recimo, ubačeno dva nova Benelli TRK 502X i Triumph Tiger 900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinero MNE 78 Napisano Mart 9, 2020 U prolazu, 94 postova Lokacija: Cetinje Motocikl: VESPA PX200 1988 BMW R1200GS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan @AMomcil Kolege su dale kontakt podatke koji su tacni. Zbog objektivnih problema sajt jos ceka na apdejt, kao i cjenovnik. U odnosu na 2019, nema vise skutera u ponudi a noviteti su TRIUMPH TIGER 800 2019 god i dva BENELLI TRK502X 2020 god. Da iskoristim priliku da malo promovisem rad moje agencije. Nema potrebe za placanjem avansa za rezervaciju, mi funkcionisemo na rijec. Placanje se vrsi po preuzimanju motocikla, u kesu ili platnom karticom. Depozit u kesu ili rezervacijom sredstava na kartici. Motocikli su osigurani, vozac i saputnik su takodje pokriveni dodatnom polisom osiguranja. Da napomenem, to je u slucaju ako klijente udari ili povrijedi trece lice. Ako klijent nehoticno napravi stetu na motociklu, placa do maximalnog iznosa depozita. Ako je klijent pijan, drogiran ili vozi preko ogranicenja, snosi kompletnu stetu. Ko god je koristio usluge rent a car ili rent a moto agencija po Evropi, zna da su uslovi rentiranja skoro identicni. Za sve dodatne detalje stojim na raspolaganju da pojasnim. U medjuvremenu, dok se sajt ne podigne, pozivam vas da pogledate i zapratite: - Facebook page: Rent A Moto Montenegro - Instagram: rentamoto.me 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AMomcil 641 Napisano Mart 9, 2020 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Oslo, Norveška Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala još jednom, mislim da je to-to. Imam još jedno pitanje - moj kolega je i strastveni ronilac, konkretnije obožava ronjenje u pećinama i ganjao je razne interesantne lokacije po svetu. Da li neko zna kome bi mogao da se obrati za eventualnu organizaciju ronjenja u pećinama u CG - bilo u moru, jezerima, podzemnim pećinama i sl.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 10, 2020 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Auuu... to su ti u CG jako zakomplikovali. Uveli su zakon da takve zarone može da organizuje samo ono udruženje koje ima na raspolaganju 24 č baro-komoru i to ne dalje od 500m (ili nešto tako malo) od mesta zarona. Mobilnu baro-komoru ima samo jedan čovek, blizak politici, koji je za to dobio i subvenciju države. Inače, jedine bolničke baro-komore su u Meljinama i Podgorici. Evo nadjoh tekst u novinama: Zbog Vladine uredbe roniti se može samo s Mijajlovićem WWW.GOOGLE.COM Vlada krajem jula donijela uredbu prema kojoj organizatori ronjenja moraju da imaju hiperbaričnu komoru, sagovornici “Vijesti” tvrde da takva praksa u svijetu ne postoji i da se posao namješta državnoj firmi RCUD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bato ADV 409 Napisano Mart 11, 2020 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za RentAmoto Montenegro! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinero MNE 78 Napisano Mart 14, 2020 U prolazu, 94 postova Lokacija: Cetinje Motocikl: VESPA PX200 1988 BMW R1200GS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Vezano za ronjenje, nemam iskustva ali mogu da raspitam. @Urban Cruiser je u tim krugovima, ima dosta informacija, imamo takodje jos neke drugare iz te branse, da predloze dje i kako... @Bato ADV hvala za lijepe preporuke! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17679 Napisano Mart 15, 2020 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan @marinero MNE Vidim da si lepo razvio biznis i da se još razvijaš, sećam se kada si kretao! Baš mi je mnogo drago, samo napred!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njaunjau 54 Napisano Avgust 8, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: HN / NS Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li važi ovo za ronjenje pitanje još uvek ali evo informisana sam ponešto bar kao ronioc. U Herceg Novom momak i vrsi obuku i vodi na zarone tako na ta "cudna mesta" a i ovako rekreativno... Ali znam da za te vece i ozbiljnije zarone mora da se ima polozena druga, ako ne i treca zvezdica. Ako kome i dalje treba mogu dati broj telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...