bogdan 145 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Prelistavajuci neki zenski casopis naidjem na ,,kako ocistiti hromirane povrsine? Namazati koka kolom , sacekati malo i istrljati alu folijom,,. Ne budem lenj i ostanem bez teksta.... Takodje i sama alu folija (bez koka kole ali sa pivom , u stomaku, naravno) polira izvanredno , bez ikakvih tragova. Za jako zaprljani hrom je dobra i zica za pranje sudova , samo pazljivo , hoce da grebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 12, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam čuo da je dobra mineralna vuna koja se koristi za izolaciju. Mada bi verovatno trebalo staviti nekakvu masku, za svaki slučaj. Ona nije opasna kao stara staklena vuna, ali ko će ga znati, maska nije na odmet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7260 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 3079 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan E, to nisam cuo ?? ! Ujutru odmah probam, bar samo sa folijom. Hvala, ako radi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja sam cuo da je dobro uzeti malo pavlake, malo majoneza, i malo kecapa. sve to uzmesas dobro, i namazes recimo po felni koja je zardjala. cekas jedno petnaesak dana, dok se ne ucrva taj buckuris, i ona samo cekicom udaris da otpadne sve, ako otpadne u komadu i ako se sija, onda si odradio poso, ako ne otpadne u komadu i ako se ne sija, onda ponoviti postupak vise puta. mora da upali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Prelistavajuci neki zenski casopis naidjem na ,,kako ocistiti hromirane povrsine? Namazati koka kolom , sacekati malo i istrljati alu folijom,,. Ne budem lenj i ostanem bez teksta.... Takodje i sama alu folija (bez koka kole ali sa pivom , u stomaku, naravno) polira izvanredno , bez ikakvih tragova. Za jako zaprljani hrom je dobra i zica za pranje sudova , samo pazljivo , hoce da grebe. Bilo na Discovery u Mythbusters i trebalo bi stvarno da radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Idem da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 13, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije zajebancija, postoji kao savet svuda redom po Webu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 13, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Celicna vuna(nije ona za sudove).Ne grebe.Provereno 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa koka kolom i folijom bas mi se svidja,nit ti treba maska nit rukavice a radi kako treba. Hvala na savetu sigurno cu da probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Iskljucivo coca-cola ili moze i pepsi. Cu probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 13, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Iskljucivo coca-cola ili moze i pepsi. Jel moze i Coca Cola Zero? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan A cocta , bojim se da ameri ne ubacuju neku kiselinu u koku ;D ;D ;D E da a dali da operem te delove od blata ili koka kola sve nagriza ;D ;D ;D Samo vi probajte nemoj da posle bude muve mi se lepe na motor ko na g*v*o , svog su ga zasr***. ;D ;D ;D Boli me stomak bezim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A da kupite za 10 evra NEVR-DULL , nema experimenta, a i duže štiti a uz to radi i na poliranom aluminijumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...