Jump to content

Moto Zajednica

poliranje hroma - koka kola i alu folija..???

Recommended Posts

• Zainteresovan, 763 postova

Prelistavajuci neki zenski casopis naidjem na  ,,kako ocistiti hromirane povrsine?  Namazati koka kolom , sacekati malo i istrljati alu folijom,,.  Ne budem lenj i ostanem bez teksta....  Takodje i sama alu folija (bez koka kole ali sa pivom , u stomaku, naravno) polira izvanredno , bez ikakvih tragova.              Za jako zaprljani hrom je dobra i zica za pranje sudova , samo pazljivo , hoce da grebe.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5816 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Ja sam čuo da je dobra mineralna vuna koja se koristi za izolaciju. Mada bi verovatno trebalo staviti nekakvu masku, za svaki slučaj. Ona nije opasna kao stara staklena vuna, ali ko će ga znati, maska nije na odmet.

• Zainteresovan, 845 postova

ja sam cuo da je dobro uzeti malo pavlake, malo majoneza, i malo kecapa. sve to uzmesas dobro, i namazes recimo po felni koja je zardjala. cekas jedno petnaesak dana,  dok se ne ucrva taj buckuris, i ona samo cekicom udaris da otpadne sve, ako otpadne u komadu i ako se sija, onda si odradio poso, ako ne otpadne u komadu i ako se ne sija, onda ponoviti postupak vise puta. mora da upali. :P

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS
  Citiraj

Prelistavajuci neki zenski casopis naidjem na  ,,kako ocistiti hromirane povrsine?  Namazati koka kolom , sacekati malo i istrljati alu folijom,,.  Ne budem lenj i ostanem bez teksta....  Takodje i sama alu folija (bez koka kole ali sa pivom , u stomaku, naravno) polira izvanredno , bez ikakvih tragova.              Za jako zaprljani hrom je dobra i zica za pranje sudova , samo pazljivo , hoce da grebe.

Bilo na Discovery u Mythbusters i trebalo bi stvarno da radi.

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Ovo sa koka kolom i folijom bas mi se svidja,nit ti treba maska nit rukavice a radi kako treba. Hvala na savetu sigurno cu da probam.

• Drug član, 1359 postova

A cocta , bojim se da ameri ne ubacuju neku kiselinu u koku  ;D ;D ;D E da a dali da operem te delove od blata ili koka kola sve nagriza ;D ;D ;D Samo vi probajte nemoj da posle bude muve mi se lepe na motor ko na g*v*o , svog su ga zasr***. ;D ;D ;D Boli me stomak  bezim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja