ARES 1237 Napisano Mart 1, 2020 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tacno da je Turcin ostao bez goriva kao sto prvi tracevi kruze, onda nemam reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13984 Napisano Mart 1, 2020 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa jedne strane mi je drago sti nije dohvatio podijum, nekako sam posle one dve izjave stekao utisak da postaje malo nadobudan. Opet mozda gresim i imam pogresan utisak Drago mi zbog bolida Skota svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13984 Napisano Mart 1, 2020 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan A zanimljivo mi je i koliko je Kawa unapredila cak i Loews-a makar za sada. Nekako sam stekao utisak da sad i on moze kao i Rea da ulazi u krivinu mnogo brze od konkurenata makar na ovoj stazi Utisak mi je da se Kawe na kocenju pa da prve trećine krivine ponasaju kao da su 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1684 Napisano Mart 1, 2020 Drug član, 2283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Kakva trka! Samo neka se nastavi ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Mart 1, 2020 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan @dvlns i meni se čini da se odmah pokurčio mada mi je drago bilo da pobjeđuje zelene levate što ga ispališe prošle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Mart 1, 2020 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, dvlns said: Vidi sa jedne strane mi je drago sti nije dohvatio podijum Iz mnogo razloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Mart 1, 2020 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Redding nekako kilav za sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1684 Napisano Mart 1, 2020 Drug član, 2283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je sto se cini da ima dosta konkurenata...Reding, Rea, Lowes, Toprak, VDM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Mart 1, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Ako nam i moto gp bude ovakav ove godine eto radosti, inace navijam za Redinga, zadovoljan sam 2 podijuma za sada Snimak druge trke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Mart 1, 2020 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Jako čudna trka, na warm upu su vozili ~1:30:50 A Melandri izjavio da se Kawasaki ispalio sa Lowesom, jer nije pobednički vozač... Mislim da je odličan izbor kad su već usrali motku sa Toprakom. Možda i bolja opcija za šestu titulu. Baz je bio odličan, ali sigurno će tokom sezone fabrika malo odmaći u performansama, Ten Kate će malo kaskati na tehnički zahtevnijim stazama. BMW je i dalje osetno slabija mašina. Za Lavertyja počinjem da mislim da je klasična kamikaza. btw Ovaj Locatelli dere jbt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 540 Napisano Mart 1, 2020 Pažljivo prati, 621 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ima li snimak prve trke neko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Mart 1, 2020 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, to crank je napisao: Iz mnogo razloga. Fes team 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Mart 1, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Boban EN said: Ima li snimak prve trke neko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Mart 1, 2020 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa jedne strane mi je drago sti nije dohvatio podijum, nekako sam posle one dve izjave stekao utisak da postaje malo nadobudan. Opet mozda gresim i imam pogresan utisak Drago mi zbog bolida Skota svakakoKakve izjave? Nisam stigao da ispratim sve.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Mart 1, 2020 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BRACO said: Fes team Da je fes bilo bi ok... više je handžar. Imam naklonost prema Turcima pa sam ga pratio u početku karijere... malo malo pa o voljenom vođi i islamskim vrednostima... marš u p*čku materinu, jaši kamile jebo te voljeni vođa. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13984 Napisano Mart 1, 2020 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Sponja je napisao: Kakve izjave? Nisam stigao da ispratim sve. Sent from my iPhone using Tapatalk Pa ne znam kako da opisem nije on nista neumesno rekao ali nacin govora, ponasanje i sve onako izgleda kao da ima 5 titula a plus ovo sto su Braco i To Crank spomenuli nabijanje fesa preko kacketa. Sveukupan utisak je bio malo bljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Mart 1, 2020 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam kako da opisem nije on nista neumesno rekao ali nacin govora, ponasanje i sve onako izgleda kao da ima 5 titula a plus ovo sto su Braco i To Crank spomenuli nabijanje fesa preko kacketa. Sveukupan utisak je bio malo bljakJasno mi je sad. Slažem se. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Mart 1, 2020 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt. Bautisti je ovo prva trka na rednom četvorocilindričnom motoru u životu! Suzana je bila V, pa Ducati tamo i ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano Mart 1, 2020 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, to crank je napisao: Jbt. Bautisti je ovo prva trka na rednom četvorocilindričnom motoru u životu! Suzana je bila V, pa Ducati tamo i ovde... Mislim da 125 ccm i 250 ccm nisu bili V Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Mart 1, 2020 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ssp snimka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Mart 1, 2020 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Jovan Ristic said: Mislim da 125 ccm i 250 ccm nisu bili V Nisu 100 posto a nisu ni imali četiri cilindra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano Mart 1, 2020 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, to crank je napisao: Nisu 100 posto a nisu ni imali četiri cilindra. Šalio sam se. Znam da misliš samo na najjače kategorije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Mart 1, 2020 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Odgledah ssp, trka glupa sa onim pravilom o zamjeni guma koje je još gluplje od same trke..Čuj sbk može cijelu trku a ssp ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Mart 1, 2020 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, BRACO said: a ssp ne Nisu iste gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano Mart 1, 2020 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa gumama je bio i proše godine i to je možda Karikasula koštalo titule. Glavni krivac je prošle godine bio novi asfalt koji je abrazivan. Nije mi samo jasno zašto ove godine nisu razvili novu gumu. Znači napredak nula. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...