Markone88 4815 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Ausländer said: Талијанка нека? Nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Pingvin37 said: To tako i ide. Tako je i meni bilo. Ajd dobro cekamo pa cemo da vidimo. Al ako neko pogodi ne negiraj, hehehe Ko pogodi, odma saljem slike sto imam, sto sam slikao tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Februar 27, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Bar približi dal je motor sa istoka ili zapada?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Just now, WoodyRider said: Bar približi dal je motor sa istoka ili zapada?? Istok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 27, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ˝sunđerast˝ osećaj na kočnici, to može da bude samo Kawasaki... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 27, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Z 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Versys Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 683 Napisano Februar 27, 2020 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Neki Kymco? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 698 Napisano Februar 27, 2020 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Ajde mala pomoć,da li je naked? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Pingvin37 said: Z 750 Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika za sad, ima par samo kozmetickih sitnica da uradim, al je motor kao nov! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 27, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Posto si ti pogodio moj a ja tvoj novi motor, ona pljeskavica i cevapi se brisu sto sam ti duzan. Sad smo na nuli Salim se, plavi za decake sto vole da kazu, bas je lep motor! Neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Markone88 je napisao: Kupljen motor, stize u subotu, pa ce biti neka slika E neka je sa srećom i da te uvek nasmejanog kući vrati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1715 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pu zeka iz daleka . Neka je sa srecom, bas je lep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 27, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Markone88 je napisao: Evo slika za sad, ima par samo kozmetickih sitnica da uradim, al je motor kao nov! Neka je sa srecom i da promjenis za bar za 1-nu litru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Februar 27, 2020 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lici malo na ovog :D... Tvoj/moj zekan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Februar 27, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Samo kad je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Pingvin37 said: Posto si ti pogodio moj a ja tvoj novi motor, ona pljeskavica i cevapi se brisu sto sam ti duzan. Sad smo na nuli Salim se, plavi za decake sto vole da kazu, bas je lep motor! Neka je sa srecom! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, floyd032 said: Cestitam Samo kad je Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, N.F.S. said: Lici malo na ovog :D... Tvoj/moj zekan Vrlo slican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Branko said: Neka je sa srecom i da promjenis za bar za 1-nu litru. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Februar 27, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Srećno, dobar si motor kupio. Inače nije fotogeničan, i lepši je uživo nego na bilo kojoj slici. Svojevremeno sam se ja zagrejao za jedan crveni, ovde kod mene, ali mi je izmakao za dlaku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Opet na Kawu... sa srećom se vozio... mada sam očekivao nešto novije, da budem iskren! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Februar 27, 2020 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj agregat je vrh! Obrtnog momenta dovoljno da se kroz grad lagano vozi, snage na otvorenom takodje, poznato je to Marku, odmorice se posle tdm-a... Ti agregati imaju i jednu pojavu specificnu, kada se dizne/brizgaljke zaprljaju motor se na kocenju a pred samo zaustavljanje zna ugasiti! Ljudi obicno posegnu ka podizanju ler gasa na oko 1500rpm, to eliminise gasenje ali sok kod ubacivanja u prvu je bas jak, trpe viljuske, snop menjaca pa i finalni prenos.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...