Mr_Wolf 3341 Napisano Januar 24 Drug član, 1058 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1300 RS Prijavi odgovor kao problematičan Negde između 99 i cene sa oglasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1828 Napisano Januar 24 Zainteresovan, 287 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Плаћам дупло од набавне цене па колико год она била! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suarez 12 Napisano Februar 8 (promenjeno) U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda TEK 250 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam GoPro Hero 8 kamericu i LS2 Vector II kacigu. Jel ima neko preporuku koji drzac za kamericu da kupim? Po sredini imam otvore za ventilaciju, pa ne bih uzimao neki drzac koji bi zatvorio te otvore. Promenio Februar 8 član suarez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7159 Napisano Februar 8 Ne silazi, 3213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan https://www.instagram.com/genevafly3d?igsh=MTdjZWR6dzFjNDk1OQ== 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8749 Napisano Februar 8 Drug član, 602 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 1. 2026. at 5:26, Abi je napisao: Ovo i mene interesuje. Btw videh neke snimke i jako su mi se svideli sa Insta360 Ace Pro 2, jel je ima neko, zadovoljan? imam ja i ekstra je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suarez 12 Napisano Februar 10 (promenjeno) U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda TEK 250 2025 Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 2. 2026. at 17:27, RankoBg87 je napisao: https://www.instagram.com/genevafly3d?igsh=MTdjZWR6dzFjNDk1OQ== Hvala na predlogu. Uzeo sam kod njih nosac za kacigu i dva nastavka za kamericu (za vertikalno i horizontalno snimanje). Sve ukupno me je izaslo 3500din. Promenio Februar 10 član suarez 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23214 Napisano Subota u 05:07 Integrisan, 7441 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Najavljen gopro next gen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 656 Napisano juče u 09:14 (promenjeno) Zainteresovan, 514 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam insta360 x5. Sad mi trebaju neki nosači za kačenje na korman i nazad na rek od kofera. Ima neko nešto da preporuči od braće Kineza da je provjereno dobro. Evo kako to izgleda https://youtube.com/shorts/mYYQnGNCtfU?is=IAzbsm6H5VfV_Ije Promenio juče u 09:51 član igogitar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5012 Napisano juče u 09:37 Drug član, 3072 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, igogitar je napisao: Kupio sam insta360 x5. Sad mi trebaju neki nosači za kačenje na korman i nazad na rek od kofera. Ima neko nešto da preporuči od braće Kineza da je provjereno dobro. Evo kako to izgleda https://youtube.com/shorts/mYYQnGNCtfU?is=IAzbsm6H5VfV_Ije Evo ti teme...možda nešto bolje nađeš od Aliex i Temu-a...ja sam dosta stvari odradio kod @Skittles. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 1069 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan On 4/4/2026 at 7:07 AM, Motorcyclist said: Najavljen gopro next gen. Mogu da najave i ultra mega giga next super generation, ta firma je pukla. I to sasvim zasluženo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23214 Napisano pre 18 sati Integrisan, 7441 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je drago da su se pojavile bolje kamerice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 656 Napisano pre 16 sati Zainteresovan, 514 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @mick hvala ali problem je što kamera ide na selfi štap,pa štap u nosač pa se rastegne da kamera bude ispred motora na štapu tako da plastici baš i ne vjerujem,nešto metalno bi bilo dobro. Problem kineskih je činezijum odnoso loši materijali. Kupim aluminijumski onaj kao "clamp" i ne ode aluminijumski dio nego ona navojna šipka se smota dok zatežem loš,mek materijal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1028 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 422 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako snimate zvuk, tj. koje mikrofone koristite i gde ih držite? Kaciga, džep, kofer...? Ja kao imam sunđer na kameri (dji action 3) i ne pomaže. Probao sam neki mikrofon sa Alija, ali je loš. I ima li da se kupi kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3853 Napisano pre 9 sati BJB Maxi Scooter Club, 1244 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji i najpraktičniji su njihovi mikrofoni (dji mic 2/3, dji mic mini). Ako ti treba da pričaš nešto onda u kacigu, ako ti treba samo za zvuk motora, onda negde nazad na jaknu ili u džep. Jedino je nezgodno što tek od Action 4 imaju receiver integrisan u kamerici i povezuju se direkt bežično, na trojci mora preko USB C receivera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1028 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 422 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Tako i ova moja kineska, mora da se zakači na kameru taj reciever... Ok, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5012 Napisano pre 8 sati Drug član, 3072 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, igogitar je napisao: @mick hvala ali problem je što kamera ide na selfi štap,pa štap u nosač pa se rastegne da kamera bude ispred motora na štapu tako da plastici baš i ne vjerujem,nešto metalno bi bilo dobro. Problem kineskih je činezijum odnoso loši materijali. Kupim aluminijumski onaj kao "clamp" i ne ode aluminijumski dio nego ona navojna šipka se smota dok zatežem loš,mek materijal. hehe neiskustvo uzmeš ovo i završio si posao što se tiče clamp-a. Samo je bitno da ne ide metal na metal već postaviš gumenu tanju podlošku da uhvati zazorima na ram. https://www.temu.com/si-en/mounting-bracket-for-a-motorcycle-and-bicycle-handlebar-to-secure-an-360--camera--phone-g-601099741170436.html?_oak_mp_inf=EISWsISn1ogBGiBlNDk4ZjRlODQ4ODQ0MmQ5YWVkOGY4OWE1NGQ0MDkzOCD%2B3Z%2BM1jM%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Fmarket%2Fa9ca0c3d7096c12a700f265bcceb1d2a_tNw0mCTDOFRxa.jpg&spec_gallery_id=3&refer_page_sn=10009&freesia_scene=2&_oak_freesia_scene=2&_oak_rec_ext_1=ODUx&_oak_gallery_order=1250049795%2C1217375460%2C872393586%2C1620071785&search_key=camera holder for motorcycle&refer_page_el_sn=200049&_x_sessn_id=o7icuhebds&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1775457792372_2q2xy10rcm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7159 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 3213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, markommarko je napisao: Kako snimate zvuk, tj. koje mikrofone koristite i gde ih držite? Kaciga, džep, kofer...? Ja kao imam sunđer na kameri (dji action 3) i ne pomaže. Probao sam neki mikrofon sa Alija, ali je loš. I ima li da se kupi kod nas? Nije sjajno ko sto izgleda, probao sam u dzep, pa u neku kutiju u dzep i na kraju ispod sedista, sam mic u dzep se pomera i kupi zvuke iz dzepa kao i sum vetra, kad je u kutiji u dzepu opet isto, pomera se kutija, pod repom kupi vibracije motora i zvuk bude bas cudan al podnosljivo, moze da se iskoristi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 656 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 514 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @micke to je to,svaka čast,hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5012 Napisano pre 7 sati Drug član, 3072 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, RankoBg87 je napisao: Nije sjajno ko sto izgleda, probao sam u dzep, pa u neku kutiju u dzep i na kraju ispod sedista, sam mic u dzep se pomera i kupi zvuke iz dzepa kao i sum vetra, kad je u kutiji u dzepu opet isto, pomera se kutija, pod repom kupi vibracije motora i zvuk bude bas cudan al podnosljivo, moze da se iskoristi. Brate kakva kutija??? Ubaciš mikrofon u malu plišanu vrećicu, nju pričvrstiš za ram ispod sedišta blizu auspuha i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1028 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 422 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @mick ne smeta vetar u tom slučaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5012 Napisano pre 6 sati Drug član, 3072 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, markommarko je napisao: @mick ne smeta vetar u tom slučaju? pa poenta plišane vrećiće je da ublaži strujanje vazduha i vibracije. Ako se može naći vrećica sa onim kao dlačicama što se koristi za mikrofone napolju (jambolija na tablama automobila ) još bolje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7159 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 3213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam svasta nesto i probija zvuk, kupi vetar, mini mic je u pitanju, smanjen do kraja. Ovo sa vrecicom nesto i ne bi bas, na vidnom je, ispod sedista stoji dok ima baterije, ni ne gasim ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1848 Napisano pre 4 sati Drug član, 971 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Jednom sam probao u rancu snimati zvuk, i super bude, isto u krpu pa ispod sedista staviti. Ja sam cisto mikrofonom od telefona snimio pa spojio sa videom naknadno da vidim kako ce biti. Nema vetra, lepo se cuje auspuh/motor itd. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...