Motorcyclist 21445 Napisano Petak u 18:52 Integrisan, 6697 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, petar_lord said: Zato ja snimam u 2k 60/frejma , lakse za kameru, manje prostora, kvalitet odlican.. Ovo bi bila i moja opcija da trenutno snimam. 2k je dovoljno da Youtube koristi vp9 kodek umesto avc1. Kvalitet dobar. Imam 4K tv nisam nikada prebacio YT na 4K... 1080p uglavnom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6029 Napisano Petak u 19:06 Drug član, 2787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam za oa 4 aluminijumsko kuciste, jeste teže, lakse se kamera vadi, dugme za snimanje je metalno i lakse se aktivira snimanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 790 Napisano Petak u 20:49 Zainteresovan, 347 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 daj fotku i link ako si kupio onlajn, da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6029 Napisano Petak u 20:56 Drug član, 2787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan https://www.amazon.com.be/-/en/Protective-Equipment-Shutter-Compatible-AC014/dp/B0DNQG3GR4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6349 Napisano Petak u 21:23 Advanced Member, 2304 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, andrej. je napisao: Sandisk Extreme, crveno-zlatna, u BM Focusu su provereno original, best buy. Jedina memorijska kartica koja mi je crkla za 20+ (leti vreme) fotkanja je Extreme Pro (crveno-crne) kupljena u BM Focusu. I to recimo da je bilo unutar godinu, godinu ipo od kupovine i ispucanih manje od 10000 snimaka. Lagano su me otkačili za bilo kakvu garanciju. Moj propust što sam odmah kod njih kupio novu istu takvu Principijelno je trebalo prebaciti posao na drugo mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2921 Napisano Petak u 21:38 BJB Maxi Scooter Club, 1016 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Eto ti sreće, ja svima preporučujem te, nikad nijedan problem.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6349 Napisano Petak u 23:17 Advanced Member, 2304 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek može da se desi. Više mi je zasmetao njihov odnos nego što je kartica stradala. Srećom nakon što sam fotke prebacio na komp. Još ja tada bio u fazonu da se prvi put počastim kvalitetnom, skupljom karticom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 866 Napisano Petak u 23:56 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad vidim da sam prespavao veliko poskupljenje mem. kartica... Hteo sam da podelim link na Aliexpress gde sam kupio nekoliko puta SanDisk, zadnji put 20.07. ove godine, 256GB za 20e, a sada je 40e, koji dinar više nego u BM Focusu... Au... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3413 Napisano Subota u 00:50 ODUSTO OD DIJETE, 2955 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ću ovu uzeti, jedino ako u Beču ćera nađe povoljnije. Ovu imam u Dronu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6029 Napisano Subota u 08:59 Drug član, 2787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, ZEMZEM je napisao: Mislim da ću ovu uzeti, jedino ako u Beču ćera nađe povoljnije. Ovu imam u Dronu. Ovu imam, uzeta na Amazonu za 35e, sad je 28 na popustu, 512 je 50e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3870 Napisano Subota u 10:18 (promenjeno) Drug član, 1840 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT,C650GTBeverly300hp,Honda x-adv750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, ZEMZEM je napisao: Mislim da ću ovu uzeti, jedino ako u Beču ćera nađe povoljnije. Ovu imam u Dronu. Imam ovu u insta 360 ,kratko doduse ,platio polovnu (dva meseca staru)4000 sa sve ovim čitačem.Primetio sam da uredjaj sa njom bas brzo radi u odnosu na neki stari kingston,koji je nominalnon sporiji po specifikaciji. Promenio Subota u 10:20 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 790 Napisano Subota u 10:58 Zainteresovan, 347 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moje kartice. Ovu od 256 uzeo pre dve godine, a 128 i 512 u julu (u Krakovu i Minhenu). Od 128 platio 26 evra, a od 512 platio 58 evra. Tako da je moja preporuka da ne kupujete u Srbiji, već ako može da vam neko donese iz inostranstva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6029 Napisano Subota u 11:07 Drug član, 2787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, cifre su ovde, za sad imam jednu, pred sezonu cu uzeti 512 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3413 Napisano Subota u 11:32 ODUSTO OD DIJETE, 2955 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ćera ide za par dana u Beč a možda i ja iznenadim ženče pa odemo i mi na par dana sa njima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 790 Napisano Subota u 20:23 Zainteresovan, 347 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Idi i lepo se provedite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3870 Napisano Subota u 20:30 Drug član, 1840 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT,C650GTBeverly300hp,Honda x-adv750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, ZEMZEM je napisao: Meni ćera ide za par dana u Beč a možda i ja iznenadim ženče pa odemo i mi na par dana sa njima. Sad je advent praznicna atmosfera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1092 Napisano Nedelja u 21:17 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Јел неко куповао накнадно онај прекидач као даљинац? Гледам овде по огласима нема испод 60,70е Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6029 Napisano Nedelja u 21:22 Drug član, 2787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Gde to ima i kako izgleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1092 Napisano Nedelja u 21:24 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Osmo Action GPS Bluetooth Remote Controller - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM NOVO Dostava moguća na teritoriji cele Srbije. Moguće lično preuzimanje BG. Ako vas zanima određeni... Овај фазон Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3413 Napisano Nedelja u 21:26 ODUSTO OD DIJETE, 2955 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za gopro kupio na Aliju, koliko se sećam cena je bila oko 25E. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 96 Napisano Nedelja u 21:33 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan @dule2812 pogledaj po yt opise i recenzije pre kupovine, kazu da ima i kineskih i drugih varijanti koje rade bolje od ove DJI a jeftinije su izgleda ne mora uopste da bude taj njihov daljinac i GPS..moze da bude i neki drugi ili sat ili ne znam sta sve meni je jedno vreme bilo zanimljivo da nabavim ali sam odustao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6029 Napisano Nedelja u 21:40 Drug član, 2787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan 25e sa postarinom na aliu, valja probati kako radi. Nadam se da ce da radi i da cu videti kad sam pustio i ugasio snimanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6349 Napisano Nedelja u 21:58 Advanced Member, 2304 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Imam originalni DJI daljinac na raspolaganju. Mislio sam da je to najbolja stvar ikad, sve dok ga pre par dana nisam isprobao Postavljen na korman motora uopšte nije toliko lako dostupan. Opet mora da se skloni ruka sa kormana, a dugmići na daljincu nisu ni blizu tako "rukavica friendly" kao dugmići na samoj kameri. Posle nekoliko upotreba sam odustao i vratio se na staro dobro paljenje i gašenje direktno kamere (jednim pritiskom se pali i počinje da snima, sledećim pritiskom završava snimanje i gasi se). Daljinac sada vidim kao opciju samo ako kamera nije dostupna u toku vožnje, tj. ako je postavljena negde na motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1092 Napisano Nedelja u 22:12 (promenjeno) Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Ја сад гледао мало по алију и видим крећу од 10е па на горе. Мада ни на крај памети да бих могао и преко сата да је активирам ( хвала Шомси) али опет што каже Глига вероватно је зезнуто у току вожње активирати. АЛИ познавајући себе, пашће шопинг као 1 и 1, е сад да ли оригинал или алија то ћемо још да видимо Којe сте ви поручили @ZEMZEM, @RankoBg87 Promenio Nedelja u 22:15 član dule2812 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6029 Napisano Nedelja u 22:16 (promenjeno) Drug član, 2787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja porucio Nemamo svi iste prste a ni živce Ko taj sa kp. Promenio Nedelja u 22:17 član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...