shomsi 93 Napisano Novembar 7 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan During and after uploading Set upload quality to "Full quality": In the YouTube app, go to Settings > Uploads and select "Full quality" to ensure the best possible encoding. Upload as private or unlisted: Set the video's visibility to "Unlisted" or "Private" initially. This prevents the video from being seen in standard definition and gives YouTube time to fully process it in all available qualities. Wait for processing: Wait for YouTube to finish processing before changing the video to "Public." You can check the video's watch page to see if higher qualities are available. jesi gledao ovo na podesavanjima na YT da li stvarno pravi razliku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6071 Napisano Novembar 7 (promenjeno) Advanced Member, 2256 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Na Youtube kačim preko računara. Nikada nisam naišao na opciju za podešavanje kvaliteta, ali nisam mnogo ni tražio. Od ranije znam da mu je trebalo nešto vremena da "obradi" video nakon upload-a, zato nisam odmah juče postavio ove snimke od malopre. Ali to zapravo bude par minuta, ne nekoliko sati. Sad sam odgledao neki tutorial. Još uvek se svodi na to da bez obzira u kojoj rezoluciji se snima, YT preferira upload u 4k i u visokom bitrate-u. Promenio Novembar 7 član Gliga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6071 Napisano Subota u 00:07 Advanced Member, 2256 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Isti klip kao u prethodnim postovima. Eksportovan u 4k, dakle ozbiljan upscale, 80Mbit/s (skoro duplo više u odnosu na ono što kamera zapravo zabeleži). Malo sam čačnuo boje, kao što bih uradio sa bilo kojom fotkom. I tek kada se na YT pusti kao 2k ili 4k video to počinje da liči na originalni full HD snimak direkt iz kamerice. Ako se na YT gleda kao full HD i dalje nije sjajno. Valjalo bi preko zime nešto unaprediti. Vi što se razumete, zanemarite "color corrected" iz naslova Samo moje imenovanje da bih znao koje je koji klip. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9779 Napisano Subota u 09:32 BJB Maxi Scooter Club, 6581 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kako montira ovaj Gliga... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6071 Napisano Subota u 10:00 Advanced Member, 2256 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bre montiram, ne loži me Klipovi direkt sa kamerice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...