Gordak985 2868 Napisano Nedelja u 17:56 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne stigne nosač za kacigu, montirana je na vetrobran. SJCAM C300. Drugi edit jer je u prvom bilo preticanja pa su mi skrenuli pažnju na to :-DSasvim OK za to što meni treba, realno kad i ako kupim bolju kameru, ova će ovde ostati kao dashcam.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3354 Napisano Nedelja u 18:17 Drug član, 1940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je super da bude kao dash 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3560 Napisano Nedelja u 18:25 Drug član, 2431 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Gordak985 je napisao: Dok ne stigne nosač za kacigu, montirana je na vetrobran. SJCAM C300. Drugi edit jer je u prvom bilo preticanja pa su mi skrenuli pažnju na to Slušaj...ova sića sa vožnjom od 30kmh nikako ne vredi. Dok se to ne potegne na preko 100kmh i dok vibracije ne krenu nema govora o testu!!! Daj ti da mi vidimo kako se sa tim nosi kinez pa pusti ako smeš! Šala naravno! Evo meni C300 stoji na stolu još je nisam ni raspakovao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2868 Napisano Nedelja u 18:28 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Negde na 3:15 sam na 120km/h ako te brinu vibracije :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 25 Napisano Nedelja u 18:33 U prolazu, 26 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre jednom dva meseca ugrabio za 30k 11 black u gigatronu plus poklon stativ,za onaj GoPro sto si pitao ne svidja mi se jer nemogu sam menjati bateriju.isto sam gledao sjcam medjutim naleteo Sam na ovu ponudu koja se ne odbija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2868 Napisano Nedelja u 18:46 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre jednom dva meseca ugrabio za 30k 11 black u gigatronu plus poklon stativ,za onaj GoPro sto si pitao ne svidja mi se jer nemogu sam menjati bateriju.isto sam gledao sjcam medjutim naleteo Sam na ovu ponudu koja se ne odbija.Srećkoviću :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3560 Napisano Nedelja u 18:52 Drug član, 2431 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Na prvu loptu...C300 je napravjen sa nekako lošijim kvalitetom plastike u odnosu na c100. Baš ima razlike...nema magnetna leđa kao C100, samo dugme za start snimanja je nekako lvalitetnije kod C100, veća je sigurno 30% od C100 ali opet dovoljno je kompaktna i lagana kamera, uz dodatke koji dolaze nema bolje varijante za ovaj novac a da se može kačiti na motor kako god čovek želi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 25 Napisano juče u 01:15 U prolazu, 26 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gordak985 Generalno sam bas imao srece,najvise sam je uzeo da bih snimao svoje voznje medjutim onda sam provalio da zauzima previse mesta I poceo sam izbacujem na YouTube zbog mesta.zapratio sam te danas baci pogled na moj kanal jeste bolji snimak Ali ne bas toliko bolji koliko Kosta u odnosu na tvoji kameru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2868 Napisano pre 21 sati Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da me tešiš, samo će teže da mi bude :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 25 Napisano pre 20 sati U prolazu, 26 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koji program koristite za obradu snimaka da je ok I da je besplatan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4488 Napisano pre 19 sati Advanced Member, 1986 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan i besplatan je DaVinci Resolve (za komp). Ako radiš na telefonu tu nemam pojma 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2868 Napisano pre 18 sati Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za telefon jedino što bih preporučio je CapCut, moj edit odozgo je njime načinjen. Dosta moćna alatka, nisam još počeo da je izučavam, ono mi je bukvalno drugi edit pokušaj, bez ikakvog prethodnog iskustva.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 25 Napisano pre 18 sati U prolazu, 26 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...