lomitelj 5814 Napisano April 27, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovali ste me. Dajte linkove ka svemu što navodite, molim vas. Ubih se tražeći da nađem o čemu se razgovarate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjadj91 7 Napisano April 27, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Kawasaki ER-6f Prijavi odgovor kao problematičan Pa vecina da, ali to bolje proveri, uglavnom pise za koje modele odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjadj91 7 Napisano April 27, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Kawasaki ER-6f Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom je sve to isto, ali proveri bolje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano April 27, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Najbitniji mi je onaj pojas za kačenje kamere na grudima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjadj91 7 Napisano April 27, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Kawasaki ER-6f Prijavi odgovor kao problematičan Ma jasno, samo vidi da to sto narucis ima taj pojas, ja ga imam kuci svakako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano April 27, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan I kako se pokazao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjadj91 7 Napisano April 27, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Kawasaki ER-6f Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta da bude lose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Octobar 20, 2020 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim SJCAM kameru model SJ4000 wifi. Za moje potrebe odlična. Ako neko želi da ukloni "fisheye" efekat sa svog video zapisa, može. Probao sam ovaj program - Pro DAD "ProDRENALIN", ima mnogo opcija za editovanje. Mislim da može da se ukloni sa svih kamera koje imaju takva sočiva. https://youtu.be/g_ihkOSpxFI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKO9966 20 Napisano Mart 26, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Glogovac (Jagodina) Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih YI 4k kameru ali me buni nešto. Zašto cene na oglasima debelo variraju? Na kupujem prodajem ima određenih oglasa gde su nove kamere 80 evra, dok na drugim oglasima cena trostruko veća? O prodavnicama i da ne pričam, YI 4k skoro 300 evra... Koja je realna cena za YI 4k novu kameru? Aliexpress mi ne izbacuje ovu kameru u pretrazi, to mi je još čudnije, kao da je uklonjena sa platforme, znam da sam gledao tu kamericu i da je bila oko 130 dolara bez ikakvih popusta ranije a sad je isparila Promenio Mart 26, 2021 član MARKO9966 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 650 Napisano Mart 27, 2021 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, MARKO9966 said: Kupio bih YI 4k kameru ali me buni nešto. Zašto cene na oglasima debelo variraju? Na kupujem prodajem ima određenih oglasa gde su nove kamere 80 evra, dok na drugim oglasima cena trostruko veća? O prodavnicama i da ne pričam, YI 4k skoro 300 evra... Koja je realna cena za YI 4k novu kameru? Aliexpress mi ne izbacuje ovu kameru u pretrazi, to mi je još čudnije, kao da je uklonjena sa platforme, znam da sam gledao tu kamericu i da je bila oko 130 dolara bez ikakvih popusta ranije a sad je isparila Verovatno kopije pa je zato mnogo jeftinija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Mart 27, 2021 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Akaso v50 pro SE je odlicna.Kamera za motocikliste osim stabilizacija mora da ima i dobar dynamic range, da ne bi nebo bilo belo, a senke crne kao noc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Mart 27, 2021 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, MARKO9966 je napisao: Kupio bih YI 4k kameru ali me buni nešto. Zašto cene na oglasima debelo variraju? Na kupujem prodajem ima određenih oglasa gde su nove kamere 80 evra, dok na drugim oglasima cena trostruko veća? O prodavnicama i da ne pričam, YI 4k skoro 300 evra... Koja je realna cena za YI 4k novu kameru? Aliexpress mi ne izbacuje ovu kameru u pretrazi, to mi je još čudnije, kao da je uklonjena sa platforme, znam da sam gledao tu kamericu i da je bila oko 130 dolara bez ikakvih popusta ranije a sad je isparila Je si zainteresovan za kupovinu Xiaomi YI 4k akcione kamerice? Moj drugar je nije zvanično oglasio ali bi je prodao. Kupio je i naručio sa Aliexpress-a pre nekih godinu dana i svega par puta koristio u vožnji. Kamerica je praktično nova i perfektno očuvana. Generalno je zadovoljan ali je slabo koristi pa bi je zbog toga i prodao. Danas smo baš pričali i kaže da je ceni 120e. Koliko sam ga razumeo cena nije fiksna i mislim da bi je korigovao malo. Ako si zainteresovan, javi se PP. P.S Budi oprezan sa tim kamerama na KP, mnogo kopija ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 28, 2021 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja trazim da kupim GoPro 9, a cene na kp variraju u razlici po 100e. Sad sve zavisi ko koliko zeli da zaradi, jer ovi sto donose iz Madjarske, tamo placaju svi istu cenu i idu na povracaj AF-e. E sad, koliko su ciji apetiti. Neko hoce da zaradi 30-40 pa da radi na kolicinu, a nekom je malo i 100e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Maj 12, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li ovo ima negdje kod nas da se nabavi? Ne znam gdje bih nakacio kamericu na kacigu. Ne bih je stavljao na vrh kacige, tu mi je nekako visoko. najradije bih je stavio negdje u predjelu obraza ispod ili u visini vizira. Problem je sto mi je kaciga takva da ni kako ne mogu lijepo da zalijepim onaj nosac da nalegne 100% a da mi pri tom ne terba x nastavaka. A sto vise nastavaka to su manje sanse da ce onaj stiker nosac izdrzati tezinu kmere. Vidjeo sam ovaj tip nosaca kod Itchyboots, svidjeo mi se bas. Mislim da bi ovo moglo da legne na moju kacigu samo je pitanje gdje ovo da nabavim a da nije bezobrazno skupo. Mozda neko ima neku bolju ideju ili rjesenje. Ova kaciga je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Maj 12, 2021 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Maj 12, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja sve ove nosace. Medjutim sve to na slici izgleda lijepo a u praksi je malo drugacije. Na mojoj kacigi nema na tom mjestu dovoljno ravan dio na koji bi lijepo mogao da nalegne stiker nosac. Moram ga pomjeriti jos nazad. Ako ode nazad moram kameru na stranu da montiram i da je odmaknem od kacige kako joj ne bi smetala. A to je vec kamara ovih nastavaka i posto su podaleko od kacige stvaraju sistem poluge i mislim da se ne bi dugo zadrzala na mjestu pogotovu pod uticajem vjetra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Maj 12, 2021 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucio SJCAM SJ4000, ispala me 66e sa svim dodacima, sama kamera bi bila 40tak e, 10 puta manje od gopro9 +-. Evo dnevni i nocni snimak, obican test bez editinga Po meni kvalitet je ok, nije sad vau nit previse izostren al sluzi svrsi, necu pravit neke ludacke videoe i editinge, nit mi je namjera al ovako kao safety ili za everyday situacije je ok. Snimao sam i jednu voznju do Bara pa cu to uploadovati kasnije da vidim kako izgleda. Ako nista, vazda mogu kao dash cam da koristim u autu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16518 Napisano Maj 12, 2021 Integrisan, 4946 postova Prijavi odgovor kao problematičan Urade resize na 2K rezoluciju pa radi upload na yt ili snimaj u 2k jer ce ti onda Youtube koristiti vp9 codec umesto avc1 koji ti je ovde. Bice kvalitetnija slika. Izgleda ok ali naravno ni blizu GoPro kvaliteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Maj 12, 2021 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Aha, probacu, snimao sam u 1080p60fps, ne znam kakva je stabilizacija u 2k/4k pa ne probah al jes malo losiji kvalitet na youtube nego na pc/tel kad pustim fajl. Plus ako editovanjem moze da se dotjera jos malo dobro je. Bas gledah i jedan snimak sa gopro9 jeste bolji snimak naravno al za moje potrebe stvarno 400-500e mi je puno, i to bez raznih dodataka cini mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16518 Napisano Maj 12, 2021 Integrisan, 4946 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, No_LiMiT said: Aha, probacu, snimao sam u 1080p60fps, ne znam kakva je stabilizacija u 2k/4k pa ne probah al jes malo losiji kvalitet na youtube nego na pc/tel kad pustim fajl. Plus ako editovanjem moze da se dotjera jos malo dobro je. Bas gledah i jedan snimak sa gopro9 jeste bolji snimak naravno al za moje potrebe stvarno 400-500e mi je puno, i to bez raznih dodataka cini mi se. Razlika u ceni jeste ogromna ali vec gopro6 ima odlicnu stabilizaciju za motocikl na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Maj 12, 2021 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Da da, trazio sam polovne al sestice sedmice oko 200e+. Ova mi je da vidim kako ide pa ako hocu da snimam voznje mogu uzeti go pro a nju za dashcam ili drugi ugao npr Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dulegolub 46 Napisano Maj 13, 2021 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, boky327 said: Zna li neko da li ovo ima negdje kod nas da se nabavi? Ne znam gdje bih nakacio kamericu na kacigu. Ne bih je stavljao na vrh kacige, tu mi je nekako visoko. najradije bih je stavio negdje u predjelu obraza ispod ili u visini vizira. Problem je sto mi je kaciga takva da ni kako ne mogu lijepo da zalijepim onaj nosac da nalegne 100% a da mi pri tom ne terba x nastavaka. A sto vise nastavaka to su manje sanse da ce onaj stiker nosac izdrzati tezinu kmere. Vidjeo sam ovaj tip nosaca kod Itchyboots, svidjeo mi se bas. Mislim da bi ovo moglo da legne na moju kacigu samo je pitanje gdje ovo da nabavim a da nije bezobrazno skupo. Mozda neko ima neku bolju ideju ili rjesenje. Ova kaciga je u pitanju Vidi da li ti ovako nešto odgovara za tvoju kacigu i potrebe: https://m.kupujemprodajem.com/tv-i-video/sportske-kamere-delovi-i-oprema/nosac-drzac-kamere-za-kacigu-chin-mount/oglas/90464307#mhs0-1620887417693 Nemam iskustva kako u praksi funkcioniše. Naravno, na aliekspresu je jeftinije ako ne žuriš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Maj 13, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na prijedlogu kolega ali mislim da ovo ne bi funkcionisalo kod mene, bas zbog oblika kacige u tom dijelu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Maj 13, 2021 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Baci pogaled na ovu temu: Par drugih kolega i ja uspeli smo da pomoću dvokomponentnog kita napravimo neku vrstu adaptera koja sa jedne strane prati krivine kacige, a sa druge strane je ravna tako da se pločica za kameru može zalepiti. Kod mene je ovo jako čvrsto i drži kameru samo tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Maj 13, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao za ovu temu. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...