stryker_026 132 Napisano Februar 23, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Ok sve to stoji ali sta je sa onim vozacima kojima brzina nije previse bitna meni licno kod motora na prvom mestu je udobnost mala potrosnja i jeftino odrzavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1884 Napisano Februar 23, 2020 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Onda ti druze nisi za 2t i ne znam sto si postavljao pitanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1025 Napisano Februar 23, 2020 Drug član, 1007 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan @stilgarPodrzam apsolutno. Ja sam se usro od KTM cvaje 250 kubika, a vozio motore od po 150 konja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Februar 23, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Aprila RS ako se ne varam bila i u verziji od 250cc,kažu da je to bolest bila kako ide. A svakako da 2t nije za opuštenu vožnju konstantnog gasa i da kažem penzija stil i komfor.Nećeš tempomat na njega staviti To je za nas, klince u duši A onaj Maico 700cc na njega ne bi smeo da sednem ni da je ugašen, ćuti pusti nikad se ne zna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoctorD 23 Napisano Februar 23, 2020 U prolazu, 39 postova Lokacija: Lukavac, Be i Ha. Motocikl: Suzuki GS 450 L Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi susret sa strahom je bio kad sam kupio Yamahu DT125 i naravno prelaz sa Tomosa na to pa sam onako mladjan, zavrnuo gas uzbrdo u drugoj. E, kako sam se tad odrzao na njemu da ne zalijepim za asfalt, ni danas dan ne znam. Ali da vuce, vuce. Sad sam na 450, 4t snaga i sve ali ima tu neku mekocu za razliku od 2T. Znaci opet sve je do ukusa, ne do ekologije ili tehnologije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Februar 23, 2020 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cr500? 1 cilindar. Zasto ima rucicu gasa, ne zna se. S obzirom da ima sam 0 i 1. Inace, ima tema istog sadrzaja na forumu... Jedan od ludjih cvaja koje sam vozio je bio KR1-S Kawasaki. 250 ccm 2 cilindra paralell. I YZ 250! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16793 Napisano Februar 24, 2020 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vozio više od 125 kubika ali ne svidja mi se zvuk niti odsustvo motornog kocenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Februar 24, 2020 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikada probao 500 2t. Savršeno mi je jasno da je to opasna boleština. Prvi kontakt sa oooozbiljnom cvajom (uz svo dužno poštovanje MZu) je bila sprava koja se zvala Tri-Z. To je stari Yamahin trotočkaš....jako interesantan i jednako opasan. Prvo što ide neverovatno, a drugo, što je pravljen za makadam i off road uopšte, pa vožnja po asvaltu daje svemu izuzetnu čar. Naročito kad se digne bočno u krivini. Za takav doživljaj u vožnji potrebno je bar pristojnih 600ccm u 4t tehnologiji. Zvuk kao adut ili nedostatak....ne neću o tome. Cvaja je jednostavno to što jeste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15701 Napisano Februar 24, 2020 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha RD350, moj brat samo zakoluta očima i kaže:"To je zlo kako je išlo"! Ja inače obožavam miris dvotaktola... Sagorelog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1884 Napisano Februar 24, 2020 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ju nisam vozio ali sam imao ortaka koji jeste. Komentar isti kao tvog brata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3415 Napisano Februar 24, 2020 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da pitam ovde, pošto ima veze sa temom. Drugar ima Hondu NSR 125 i hteo bi da pravi ručno mešavinu, tj. ne koristi rezervoar za ulje već da sipa smućkan benzin. Da li u tom slučaju treba da ukloni uljnu pumpu ili je raskači sa struje, ili da jednostavno ne dira ništa već samo da ostavi da rezervoar za ulje stoji prazan? Razlog je da se ne bi desilo da se ostane bez ulja, što zbog praznog rezervoara što zbog mogućeg otkazivanja pumpe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Februar 24, 2020 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Na NSRu pumpa je mahanička...i izuzetno retko otkazuje....a ostati bez ulja bi bio baš opasan nemar. Ona ima lampicu za nivo ulja i kada se upali to je signal da ga treba dosuti, a ne da ga više nema uopšte. U rezervoaru ga ima sasvim dovoljno da se dođe do kuće, benzinske pumpe...negde gde je moguće dosuti ga. E sad, ako baš morate da je isključite, ipak celoj operaciji posvetite malo vremena. Ja (je ne bih vadio) bih: ostavio u rezervoaru ulja toliku kolićinu da se lampica ne pali. Ona je čini mi se "check" pri kontaktu, pa je malo bez veze da se isključuje sa instalacije. Zatim bih skinuo i dovod i odvod sa pumpe i oba creva zatvorio. Dovod da ne iscuri iz rezervoara, a odvod da karburator ne bi kroz otvoreno crevo VUKAO VAZDUH. Tako zatvoreno crevo NE SKIDATI sa karburatora....ili skinuti, ali tu sisicu nekako blokirati. Sajla za kontrolu protoka može i da ostane. Ne bi bilo loše recimo prespojiti novim crevom na samoj pumpi dovod i odvod, da kroz njega vrti neku malu količinu ulja. Nije moguće izvaditi pumpu jer ona svojim telom ulazi u motorni prostor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Februar 26, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...