Motorcyclist 16791 Napisano Februar 21, 2020 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pomozite mi pronaci moje stare teme sa profila hard_rock, posto je pretraga losa iako sam pokusao sve ne mogu ih naci. Jedna tema se zvala: "Grey import" motorcikli ili oni koji se retko viđaju! A druga Vazniji motorcikli kroz istoriju Sa sve tekstom, dosta slika itd. Pokusao sam sve moguce filtere ali nema sanse. Teme su negde iz 2016. otprilike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16791 Napisano Februar 22, 2020 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan bump Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Februar 24, 2020 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pretraga je tragedija. Pokušaj da tražiš preko google-a. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1769 Napisano Februar 24, 2020 Drug član, 834 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih,ali na drugom formu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 24, 2020 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Za par godina ćeš verovatno otvoriti temu: "Gde je moja tema pod naslovom: Gde su moje teme? " 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16791 Napisano Februar 24, 2020 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Vaske4s said: Ima ih,ali na drugom formu To su moje na krstarici. Moj profil. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16791 Napisano Februar 24, 2020 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, doktor said: Pretraga je tragedija. Pokušaj da tražiš preko google-a. Ne mogu naci ne verujem da je neko brisao, kome bi smetalo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3868 Napisano Februar 24, 2020 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi pokušao da klikneš na svoj profil, izabereš iz padajućeg "Profile", zatim "See my activity", sa leve strane imaš all activity, pa izabereš "Topics". Tu bi trebalo da ti budu sve teme koje si pokrenuo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Februar 24, 2020 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/index.php?/profile/3950-hard_rock/content/&type=forums_topic&change_section=1 nema ih, izgleda je neko obrisao / mozda namestio na hidden "sakriveno". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Februar 24, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Probada da ukucaš ispravno "motocikli" pa se možda pojavi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16791 Napisano Februar 24, 2020 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, MOTOM said: Jesi pokušao da klikneš na svoj profil, izabereš iz padajućeg "Profile", zatim "See my activity", sa leve strane imaš all activity, pa izabereš "Topics". Tu bi trebalo da ti budu sve teme koje si pokrenuo. Jesam i nema ih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16791 Napisano Februar 24, 2020 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis Da li neko od moderacije moze pronaci pomenute teme? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Februar 24, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Motorcyclist said: To su moje na krstarici. Moj profil. Tema sa bjbikers MOTO DEDA-MRAZOVI 2018 By VladaSD, December 2, 2018 in Initiatives and Charity Events Isti snimak na krstarici Čudni neki datumi. Mnogo se piše, ko će to sve pronaći. Teme se kradu - motorcyclist iz Wellington-a krade teme ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16791 Napisano Februar 24, 2020 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Molim moderaciju da odgovori na pitanje, za sve dalje molicu odgovor na pp zasto su nestale, hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...