djura 28 Napisano Maj 23, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi, odosmo Svaba i ja sutra da ostvarimo decacki san - Monaco Grand Prix. To planiramo da uradimo negde od moje 10. a Svabine 11. godine.Ruta ne izgleda posebno zanimljivo jer nam i nije bio cilj. Idemo u sredu ujutru za Zagreb. Tamo smo do 14h. Svabi cu da dam jedan tour po Zg-u. Ujutru krecemo za Milano (oko 650km) i stizemo, nadamo se, oko 16,17h. Tamo nas ceka neko moje drustvo. U Milanu spavamo i ujutru nastavljamo put ka Monacu. Milano-Monaco je oko 400km.Uzeli smo hotel u Antibes (jebiga, ne znam kako da ga stavim u padez). Mesto izmedju Nice i KanaOvako su tekle pripreme…Svaba budzi instalaciju za komunikaciju radio vezom u moju kacigu. Ja sam se za to vreme maltretirao sa ubacivanjem softwarea za navigaciju u moj pocket PCNa kraju posle 5,6 sati jebade i nerviranja, sve je proradilo a Svaba je pomislio da sada moze da mi zaspi u gajbi!?!Detaljan izvestaj, sledece nedelje. Vracamo se u utorak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 23, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan jao, blago vama!!! zelim vam lepo vreme, i da nas obradujete slikama kad se vratite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pudla 1 Napisano Maj 23, 2006 U prolazu, 72 postova Lokacija: Karlovac/Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Javi se kada doðete u Zg, pa da sjednemo na cugu ako vam paše. Lako ja zbrišem sa posla (ako se baš ne potrefi neka piz.....), jedino što je za sutra prognoza kiša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Maj 23, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Tooo carevi! Javljajte nam se kad god mozete i okacite poneku slidzu! Lepo se provedite i srecan put!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 23, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Javi se kada doðete u Zg' date=' pa da sjednemo na cugu ako vam paše. Lako ja zbrišem sa posla (ako se baš ne potrefi neka piz.....), jedino što je za sutra prognoza kiša.[/quote'] Ja sam se vac izdogovarao sa Chalom. Tebe je trebalo da isprepadamo, ali sam totalno zaboravio da si i na ovom forumu Hvala svima na lepim zeljama i zaboravih da se zahvalim Duci (Najzli) za SW za navigaciju. E pa hvala Duco!! :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 23, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put mirno more,lijepo se provedite! Naravno nas obicne smrtnike sa kojom slikom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 23, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uzivajte srecnici srecan put i podmetnite neki ekser Sumaheru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 23, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim zeljama i zaboravih da se zahvalim Duci (Najzli) za SW za navigaciju. E pa hvala Duco!! :pivo: Ma opušteno, pa moramo da se postaramo da se nikako ne izgubite po belom svetu... A i mi da znamo kilometražu, trasu... i kuda je najbolje putovati kada se ispunjavaju deèaèki snovi. Sreæno! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 23, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Srecno momci!!! ps.mislite bar malo na nas .....kao shto cemo mi misliti na Vas... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 23, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Djuro, srecan put i sve najbolje. Javite se cisto da znamo kako ste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 24, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Puno srece i lijepo vrijeme vam zelim. Antib je najljepsi grad na Francuskom dijelu Azurne obale. Uzivaj te, sigurno ce biti tako... Nego, kuda se vracate, nije valjda istim putem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 24, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Uzivajte srecnici srecan put i podmetnite neki ekser Sumaheru kako si mi ponekad mio covjek Djuro, lijep asvalt, fino vrijeme, dosta goriva i srecno po svakom pitanju pa da sve prodje kako treba. i te slike da docekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 24, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javim sa prve stanice. Iz Beograda smo posli tek oko 11. Put je prosao OK ali takvu razliku u temperaturi nisam doziveo nikada. Sa 33C smo posle 300km zavrsili na 13C (za dva i po sata, 20C). 50km pred Zagrebom je jos pocela i kisa da pada a ni Svaba ni ja nemamo kisni kombinezon (to mi je jedan od pametnijih poteza u zivotu), ali posto nije bila bas provala oblaka, stigli smo suvi. Juce sam namontirao i nove gume, Michelin Pilot Road (Dirty, jebem li ti....) Izgleda da mi prednji tocak Kocka nije lepo izbalansirao (to cu tek kasnije da proverim pa necu da gresim dusu), pa mi negde na preko 140,150 motor ide na sve strane osim pravo. Na prethodnom putu sa tri kofera i sa starim gumama - 230km/h i mogao sam da odspavam. Za sat,dva treba da odem do Franca (hvala druze jos jednom) koji kod kuce ima balansirku da probamo nesto da uradimo. Inace, ona komunikacija izmedju mene i Svabe....pa to je nesto fenomenalno. 400km podjebavanja. Put proleti. Od najglupljih pitanja tipa - e, a jel si poneo pastu za zube pa do onih zivotno bitnih - kako ti se svidja riba u ovoj astri levo. Pri tom se cuje sasvim jasno i pri brzinama vecim od 150km/h (probao sam dok sam jos uvek mislio da mi volan vibrira od vetra :roll: ) Eto, dosta za prvi dan. Ovde kisa ne prestaje da pada, zato sam se i raspisao. Lici na novembar a ne na kraj maja. Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 24, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Puno srece i lijepo vrijeme vam zelim. Antib je najljepsi grad na Francuskom dijelu Azurne obale. Uzivaj te' date=' sigurno ce biti tako...Nego, kuda se vracate, nije valjda istim putem...[/quote'] hvala majstore. Idemo nazad istim putem. U stvari, Svaba se odvaja negde u HR i ide za Varazdin a ja nastavljam za Beograd. Najbze je, jebiga. Ja u utorak treba da budem na poslu :shock: Sto, jel imas neku pametniju ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 24, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam namontirao i nove gume, Michelin Pilot Road (Dirty, jebem li ti....) E klosaru jedan , sam si sebi izmalerisao......... Ono sto ja nemastim to obicno bude dobro, a ti idi kod Beograskih masjtora da ti uzimaju pare za montiranje guma. Sminkercicu.......... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Maj 24, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan 50km pred Zagrebom je jos pocela i kisa da pada a ni Svaba ni ja nemamo kisni kombinezon (to mi je jedan od pametnijih poteza u zivotu)' date=' ali posto nije bila bas provala oblaka, stigli smo suvi.[/quote'] Hahaha, kakvi ste carevi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 27, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Puno srece i lijepo vrijeme vam zelim. Antib je najljepsi grad na Francuskom dijelu Azurne obale. Uzivaj te' date=' sigurno ce biti tako...Nego, kuda se vracate, nije valjda istim putem...[/quote'] hvala majstore. Idemo nazad istim putem. U stvari, Svaba se odvaja negde u HR i ide za Varazdin a ja nastavljam za Beograd. Najbze je, jebiga. Ja u utorak treba da budem na poslu :shock: Sto, jel imas neku pametniju ideju? Ma samo bih volio da te vidim ovamo. Ako ne kasnis mnogo, idi preko Rima, na Bari, pa za Bar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dubaibike 0 Napisano Maj 28, 2006 U prolazu, 41 postova Lokacija: dubai Prijavi odgovor kao problematičan bas vam zavidim,sjajna tura+trka...sta ces vise? zbog takvih voznji mi ponekad nedostaje Evropa,ipak je ovo pustinjska zemlja ogranicena morem i Saudijskom Arabijom,pa mogucnosti za duze ture bas i nema...al ne moze se imati sve u zivotu. Nego Djuro,jel mi mozes dati ime hotela u kom odsedate i utiske iz istog posto u septembru planiram obilazak azurne obale? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Maj 29, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sta li se desava sa nasima? Gde li su sad? :-k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dubaibike 0 Napisano Maj 29, 2006 U prolazu, 41 postova Lokacija: dubai Prijavi odgovor kao problematičan bas im nesto puca...... da se jave iz Monaka,sigurno im je lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 29, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan bas im nesto puca...... da se jave iz Monaka' date='sigurno im je lose [/quote'] Djura ima zadatak da mi se javi kad prolazi kroz Zg,ali još ni glasa! :shock: Ovdje pada kiša cijeli dan i tempertura nije viša od 13 C! Uživaju! :seeyeah: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 30, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo me! Kako je bilo tamo, imacete detaljan izvestaj, ali ono je bilo 5,6 najlepsih dana mog zivota. Da ne bih mnogo kenjao, videcete slike samo malo da dodjem sebi. Juce smo u cugu presli 1200km, od toga 500 po pljusku, vetru, govnima.... 17 sati neprekidne voznje (od 5:30 do 22:30). Vise mi nista nece predstavljati problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 30, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore... Nema nikakve veze sto je na putu bilo lose vrijeme, vazno je da je u Monacu bilo sve OK. Cekam slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 30, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Vi ste neunistivi!!! Svaka cast! Cekamo slike,na koje cemo naravno da balimo,ali dobro valjda cemo i mi nekad na takve ture!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Maj 30, 2006 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan ....dobrodošao u klub 1000 na dan.....inaèe kako se sedi posle toliko kilometara?... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...