mg011 5 Napisano Jun 5, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre pola sata, vest na TV, odlozeno 20 operacija na Klinickom centru zbog nedostatka krvi. Znam da je bila nedavno ali bilo bi humano da se organizuje jos jedna akcija dobrovoljnog davanja. O publicitetu da i ne govorim. 01.05. je ekipa u belim mantilima otisla pre nego sto je planirano rasporedom pa izvestan broj ljudi (ukljucujuci moju malenkost) nije stigao da da krv. Kakve su sanse da se organizujemo u dogledno vreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 5, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi i moglo da se nesto organizuje za one koji nisu skorije davali krv. Ipak u slucaju da se ne mozemo organizovati brzo, mozda interno da se grupno zainteresovani skupe i odu do najblizeg zavoda i daju krv. Ako je vec frka za krv, neka na prvom mestu bude humanost a tek onda publicitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Jun 6, 2008 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto nisam uspeo da dam krv 01.05 (dao sam dva meseca pre toga) pa sam zainteresovan za ovu pricu. Treba pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasha XL 26 Napisano Jun 6, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio u Bgd-u za prošlu akciju tako da i ja mogu dati krv sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1936 Napisano Jun 6, 2008 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da vidimo ko jos moze da da krv sada, pa da organizovano odemo do Zavoda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6143 Napisano Jun 6, 2008 Drug član, 3021 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ja! Meni nisu hteli 1.5. da uzmu zbog opekotine na nozi. Javljajte koja je kombinacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Jun 6, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam cetvoricu za sada. Pitao sam samo dvotockase, btw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 6, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put će krvarim... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Jun 11, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan Proslo je dosta vremena da nisam dao krv, godinu dana sigurno..ako se ista organizuje, dajem i ja krv..pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1936 Napisano Jun 11, 2008 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike imamo 10tak ljudi za sad. Mogli bismo sledece nedelje da odemo do Zavoda. Samo jos da odaberemo datum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 11, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pabloviću i Dexteroviću, prošli x za 1. maj sam bio van grada, ali sada ce se ,,otvorim,, ! Nema problema za starog forumasha davaoca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Jun 11, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan I mene su odbiji zbog bolesti prošli put. Sad valjda neću da nafatam bube, viruse i bakterije. Raspoložen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Misim, sendwichi su im COOL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Jun 12, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, datum? Ili cekamo da prodje ova kisa, da ne idemo automobilima, k'o seljaci ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasha XL 26 Napisano Jun 13, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motorima idemo. Možemo radni dan posle 5 po-podne ili ujutru pre 9. Tako meni odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Jun 13, 2008 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Moze i do autobusa na trgu koliko ja znam on stalno stoji tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Jun 13, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan Motorima idemo. Možemo radni dan posle 5 po-podne ili ujutru pre 9. Tako meni odgovara. Iskreno ova kombinacija i meni jedino odgovara, zbog posla. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Jun 13, 2008 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Motorima idemo. Možemo radni dan posle 5 po-podne ili ujutru pre 9. Tako meni odgovara. Iskreno ova kombinacija i meni jedino odgovara, zbog posla. Pozdrav Takodje, i meni odgovara posle posla. Ujutru ne. Sta mislite o ponedeljku, 16.06.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Meni igra samo vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2727 Napisano Jun 19, 2008 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan ako je posle 17h pridruzujem se i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...