Boban EN 529 Napisano Februar 9, 2020 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Rastadoh se od svog VFR Vtec-a i pređoh na nešto malo veće, a opet u ajde da tako kažem istoj kategoriji sport tourera. Malo sam vrtio a nisam uspeo da nađem baš temu vlasnika ili poštovalaca (obožavaoca) istog, pa reko ajde da otvorim temu da vidim ima li kakvih utisaka. Za početak evo fotki mog novog mezimca. 21 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Februar 9, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko si stigao da ga provozas, ali me zanima kako se poredi sa VFR-om? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Februar 9, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Babaroga motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Februar 9, 2020 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Mladen990 said: Ne znam koliko si stigao da ga provozas, ali me zanima kako se poredi sa VFR-om? Ma tek tek malo tu u kraju danas. Nije još registrovan pa mi frka od pandura, VFR-a sam menjao samo jer mi je bio malo malen pa me zamarala duža vožnja nadam se da će na ovom biti udobnije. Javljam poređenja sa lepšim vremenom. Al me oduševio za ovo malo izgleda težak i robusan al kad krenes nekako se sve sklopi. Videćemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Februar 9, 2020 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Črstitam na izboru.Nećeš se pokajati.Motor za svaku priliku.Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Februar 9, 2020 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan bravo prava zverka je to,moja tiha patnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15519 Napisano Februar 9, 2020 Drug član, 1777 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda kao čaša, sa srećom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3256 Napisano Februar 9, 2020 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa i jeste težak i pri malim brzinama slabo upravljiv, za po gradu nikakav. Za autoput i te vaše vojvođanske pravce verovatno dobar. BMW je to, ne može da ne valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3310 Napisano Februar 10, 2020 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Boban EN, neka je srećom.... Da te služi kao što izgleda, ČISTA 10. (Prešao sam na TI. Nadam se da ne zameraš.) A šira iskustva će preneti oni koji su duže vozili ovaj motor... Lično sam imao prilike da se par dana "družim" sa ovim motociklom 2016. na moru u CG. Pa da napišem neki svoj utisak. Prijatelj koji živi u Americi (1. vlasnik 9000ml) ga doterao pa sam se malo vozikao i iz dana u dan sve više patio što to nije moj motocikl i zbog pravnih zavrzlama (na relaciji USA papiri i tablica, nalazi se u CG pa uvoz u SRB) nisam mogao da ga "usvojim". Meni se expresno uvukao pod kožu, pogotovo što sam se vozio po Ulcinjskoj regiji gde ima gde i "da se potegne i zalegne". (Prethodni motor mi je bio Suzuki GSX650F koji je sada kod tvog sugrađanina i forumaša DraganNS). Verovatno je i sva razlika u KS, Nm, isporučivanju snage, položaju, sedištu itd, još više doprinela mom oduševljenju... Možda nisi dobio neki "stručan" odgovor sa mojim iskustvom, ali hteo sam da napišem par redaka iz dva razloga: 1. jer me stvarno BMW K1200S oduševio, 2. Ovaj razlog će tebi lično značiti. Toliko je lep motor i očuvan i blista i.... ma extra. Jednostavno, fascinira me kad vidim polovan motor, kola a da su u ovakvom stanju. Kad odeš u salon ili kod dilera, On ti pokaže novu stvar. I to je to. Ali kad prođe jedna (nekad i više) decenija a ostane u ovakvom stanju, e onda to nije stvar ili obično prevozno sredstvo VEČ NEŠTO ŠTO IMA DUŠU!!! Pretpostavljam po izboru i prethodnog i ovog motocikla, da si ti u sport touring klasi. A vozio sam sam i VFRa (čak zamalo 2006. kupio nov u Centru S), tako da mislim da će za sport touring ovaj K1200S da ti "legne savršeno". A pisaćeš nam i tvoje utiske kad napraviš par stotina km u 1 danu... Još jedno puno sreće i mnooogooo bezbednih kilometara... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 10, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor. U zdravlju da te služi. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Februar 10, 2020 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Jos nisam stigao ni da ga operem al me odusevilo kad sam pregledao neke detalje. Recimo samo sediste i ispod njega sve cisto bez prasine a vidi se da nije prano jer su i kablovi cisti sve kao iz fabrike. U petak ide kod Radulovica na zamenu tecnosti i neki pregled, cisto da ga servisiram prvi put kod njih i da uradim dijagnostiku. Nadam se da ce sve biti ok i da ce mi lepo leci mada vec na prvu loptu mi je bas legao @Tumbe hvala ti na tvojim utiscima i nadam se da cu uzivati bas kao ti tih par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10186 Napisano Februar 10, 2020 Drug član, 3366 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne da je lep nego ubija...sa srećom kolega... i menjaj avatar jer si post'o BMW-jaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Februar 10, 2020 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega, učinjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 10, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam kolega Nek je sa srecom, zelim ti dosta bezbednih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5393 Napisano Februar 10, 2020 Ne silazi, 4814 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor, izgleda kao da je izašao iz salona! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 691 Napisano Februar 11, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Kolega,motor ti je prelep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Februar 11, 2020 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima.Častim cugom ko god naidje u NS ili negde u vožnjama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Februar 11, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Cim vidim BMW odmah "up vote" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Februar 26, 2020 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljan bajk za iskusnog vozača i čvrstu ruku da ga vodi i kroti,nije za salonske trkače i kaffe rejcere,poteže kao lokomotiva i isto tako drzi zadatu putanju,dugacko medjuostojanje trazi ranije zauzimanje pozicije za ulazak u krivinu posto je zbog tezine malo sporiji pri promeni pravca,prašta male greške ali ne i prebrzi ulazak,slobodan za ispaljivanje iz krivine.Pošto po mojoj filozofiji motor služi za putovanje a ne pokazivanje,potrebno mu je sediste tipa Baggster sa jačom podrskom za ledja posto svakim potezanjem guzica klizi ka zadnjem točku,uspravan korman umesto glupih heblova da se rasterete podlaktice i zglobovi na šakama,svakako podigne kičma na gore i naravno jedno "milozvucno sviralo" tipa Akrapa ili slicno da se cuje rika ergele konjica koji se kriju ispod oklopa...VFR sam vozio godinama i za ovo mi se cini kao biciklica,mislim da je totalno druga klasa bajka...Svakako Bobanu puno osmeha na lice posto je ovaj motor sposoban za to...Srecno bratac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Februar 26, 2020 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Dex VFR said: Ozbiljan bajk za iskusnog vozača i čvrstu ruku da ga vodi i kroti,nije za salonske trkače i kaffe rejcere,poteže kao lokomotiva i isto tako drzi zadatu putanju,dugacko medjuostojanje trazi ranije zauzimanje pozicije za ulazak u krivinu posto je zbog tezine malo sporiji pri promeni pravca,prašta male greške ali ne i prebrzi ulazak,slobodan za ispaljivanje iz krivine.Pošto po mojoj filozofiji motor služi za putovanje a ne pokazivanje,potrebno mu je sediste tipa Baggster sa jačom podrskom za ledja posto svakim potezanjem guzica klizi ka zadnjem točku,uspravan korman umesto glupih heblova da se rasterete podlaktice i zglobovi na šakama,svakako podigne kičma na gore i naravno jedno "milozvucno sviralo" tipa Akrapa ili slicno da se cuje rika ergele konjica koji se kriju ispod oklopa...VFR sam vozio godinama i za ovo mi se cini kao biciklica,mislim da je totalno druga klasa bajka...Svakako Bobanu puno osmeha na lice posto je ovaj motor sposoban za to...Srecno bratac. Hvala druže. Slažem se u svemu. U planu je podizanje kormana svakako, za početak će ići ovako dok se ne nađe nešto adekvatno. Malo sam vrtio po e-bay za sviralo ima svega al ove sezone će se voziti sa originalom. Dugo sam lomio dal sprava kao tvoja ili K i na kraju ipak K pa videćemo. Hvala na lepim željama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MareS01 1 Napisano Mart 14, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200 S Prijavi odgovor kao problematičan VOzim ga vec druga sezona, odlican je i na pravcu i na kocenju i po krivinama, samo malo da udjes u stos... udoban je bas ja sam stavio drugi kormantako da je top. A jel si dobio tankove sa njim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Mart 15, 2020 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sta si stavio kkav korman daj neku fotku da vidim. Video sam da ima nesto kao heblovi samo podignuti za par cm radi li to posao. Ili da ide bas klsican korman. Mislis na originalne kofere pozadi i tank torbu ili??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MareS01 1 Napisano Mart 15, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna na brzaka , ne znam koliko mozes videti , rucke su izdignute i vrlo je lakse nego sa starim ravnim fabrickim. Da na kofere.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4491 Napisano Mart 15, 2020 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam prilike da neko vreme vozikam ovaj motor ... pre par godina . Odusevilo me izbor moda za voznju tada , prvi put se sreo sa tim... pisem ovo iz drugog razloga , taj motor koji sam ja imao prilike da cacnem i vozim je bio u zuto-crnoj semi , i tada mi nije bio nista posebno iako je bio star samo par godina... sad gledam ovaj tvoj bajk i ne verujem koliko u stvari sema boja utice na lepotu motora ... u ovoj semi - drugi motor. Bas je lep. U zdravlje !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MareS01 1 Napisano Mart 15, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, iskreno meni ne silazi osmeh sa lica dok ga vozim, zaboravim na sve preobleme,uzivam u muzici koju on proizvodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...