Jump to content

Moto Zajednica

Boban EN

Članovi
 • Broj tema i poruka

  353
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

120 Excelent

O članu Boban EN

 • Rank
  Pažljivo prati
 • Rođendan 26.03.1973.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Novi Sad-Futog
 • Motocikl
  Honda VFR 800 VTec

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Šta da ti pričam kakav motor takva boja, i na mesec sa njime hahahaha
 2. Model do čini mi se 2004 ima tu staru nalepnicu. Al je sigurno da od restajlinga 2006 imao te nove metalne nalepnice. Ja sam moj farbao i stavio mu nove bile mi lepše.
 3. Znam i svestan sam toga. Ako ne ode ostaće za koju godinu ćerkici, nema smisla da je dajem za 50€ jakna je stvarno prelepa i jako kvalitetna. Ja imam od istog proizvođača al mnogo lošiji model i ne menjam je leti i po gradu, kad sam mu kupovao pojeo se živ što nisam našao i za mene broj. Ko je kupi neće se pokajati e sad cena jeste veća od tih al je jakna bukvalno kao nova i mnogo kvalitetnija od tih sa KP
 4. Ide cena na 80€, za te pare nema bolje. Kao nova
 5. Da malo obnovimo iako je sezona završena. Da se pripremamo polako za sledeću. Od ulaganja samo mali servis na početku sezone.
 6. Ja jedino nikako da provalim ko je lezbejka odnosno vagina
 7. Nisam. Bas sam se slabo vozio ove godine
 8. Pa našao sam već nešto al mogao bi bandit 1250, moja doplata naravno
 9. Hvala druze ko zna mozda sv ode brze. Ja bas ne zurim
 10. Ups, hvala na sugestiji ispravljeno. Mali servis urađen na početku sezone.
 11. Honda VFR Vtec 2003 godište. Registrovan do 09.08.2020. Prešao 47600km i verovatno će se u narednih par dana još malo povećati. Motor je kod mene nešto duže od godinu dana i na žalost nisam sa njim prešao više od 5000km U tom periodu odnosno zimus zamenjen antifriz, ulje u vilama semerinzi u istim. Očišćen kompletan kočioni sistem zamenjene gumice u prednjim čeljustima i kočioni cilindar (tzv. sekundarni) koji se nalazi na prednjoj čeljusti za dual zadnje kočnice. Pred kraj prošle sezone je stradala struja i regler pa je i to zamenjeno. Gume Michelin road 2ct. Posle ovoga je motor prešao nešto manje od 3000km Zimus mi je u garaži pao sa ćopave ogulio se al nije stradala ni jedna plastika a pošto je bilo packi od kamenčića svakako sam odlučio i da ga ofarbam i promenim boju, tako da je i ofarban u komori i boja je prelepa, sva oštećenja sam slikao tako da nema bojazni da je bio izlomljen. Od dodatne opreme ima auspuhe od Yamahe R1 2008 za koje su rađene kompletne grane, tako da su originali sačuvani i motor se po potrebi lako vraća u originalno stanje radi registracije. Koferi Krauser K2 u setu sva 3 kofera sa nosačima za VFR. Utičnice za punjač 12V/5V. Ručice preklopive i tegići. Posedujem i originale. Cena 3500€ sa koferima i auspusima. Tel: 064/3333 447
 12. Evo posle nekog druženja odlučih da se rastanem od svog VFRa pa da objavim prvo ovde na forumu. Neće još ići u oglase da vidimo da li je neko odavde zainteresovan. Dakle ovako. Honda VFR Vtec 2003 godište Prešao 47600km i verovatno će se u narednih par dana još malo povećati Motor je kod mene nešto duže od godinu dana i na žalost nisam sa njim prešao više od 5000km U tom periodu odnosno zimus zamenjen antifriz, ulje u vilama semerinzi u istim. Očišćen kompletan kočioni sistem zamenjene gumice u prednjim čeljustima i kočioni cilindar (tzv. sekundarni) koji se nalazi na prednjoj čeljusti za dual zadnje kočnice. Pred kraj prošle sezone je stradala struja i regler pa je i to zamenjeno. Gume Michelin road 2ct. Posle ovoga je motor prešao nešto manje od 3000km Zimus mi je u garaži pao sa ćopave ogulio se al nije stradala ni jedna plastika a pošto je bilo packi od kamenčića svakako sam odlučio i da ga ofarbam i promenim boju tako da je i ofarban u komori i boja je prelepa, sva oštećenja sam slikao tako da nema bojazni da je bio izlomljen. Od dodatne opreme ima auspuhe od Yamahe R1 2008 za koje su rađene kompletne grane, tako da su originali sačuvani i motor se po potrebi lako vraća u originalno stanje radi registracije. Koferi Krauser K2 u setu sva 3 kofera sa nosačima za VFR. Utičnice za punjač 12V/5V. Ručice preklopive i tegići. Posedujem i originale. Cena 3500€ sa koferima i auspusima.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja