m.milivojevic 2048 Napisano April 15, 2020 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan mene zanima taj preklopnik Heheh,Cim zavrsim, kacim slike.Mozda i otvorim temu, ako urednistvo nema nista protiv...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano April 15, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Preklopnik, radi lakšeg čišćenja i prilasku iznad zadnjeg točka. Zar ne?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano April 15, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ovde ima dobro potkovanih znanjem. Mene zanima kako (i da li je moguce) namestiti pokazivač stepena prenosa na moju hondu. Da li oni sa alija funkcionišu il treba nesto bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5840 Napisano April 15, 2020 Drug član, 1432 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, PetkovicBecej je napisao: Vidim da ovde ima dobro potkovanih znanjem. Mene zanima kako (i da li je moguce) namestiti pokazivač stepena prenosa na moju hondu. Da li oni sa alija funkcionišu il treba nesto bolje. Isti sam ti tak'i. Freza mi često "juri" sedmu brzinu. Inače svaka cast za Quick, prijavljujem se na listu kupaca kad krene serijska proizvodnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2048 Napisano April 16, 2020 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Preklopnik, radi lakšeg čišćenja i prilasku iznad zadnjeg točka. Zar ne?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk ProPa ne znam zbog cega drugo...Nervira me kad me uhvati kisa, pa se blato tu zavuce....:-)Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2048 Napisano April 16, 2020 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice indikatora stepena prenosa, ti sa alija su ok.Dolaze sa oem konektorima i potrebno je samo sa pickup-a da se dovuce jedan provodnik.Kupite, ja cu da vam pomognem oko povezivanja.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 231 Napisano April 20, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/10/2020 at 6:32 PM, m.milivojevic said: Mogu da napravim, pa da ti prodam ;-) Lepo se spakuje u kutiju, imas mikroprocesor, display, gde setujes delay izmedju brzina, kao i vreme prekida struje. Mogu da pogledam tvoju semu, pa da ti kazem najbolje mesto za secenje, kako ne bi imao gresku na diznama. Upravo pravim sebi za fazera... Ostalo je jos senzor na polugu da postavim i to je to... Par dana rada... Sent from my iPhone using Tapatalk Svaka cast za kreativnost Ja sam bio dokon pa sam sam pravio indikator stepena prenosa za mog Kle-a, to su 2 hall senzora i jedan magnet koji ide na polugu menjaca i jedan senzor za nize a drugi sa vise przine. Program pocinje tako sto se prvo ubaci u neutralnu da bi on znao u kojoj je poziciji pa zatim idu nize i vise brzine, ne preskace brzine tacan je i svaki put kada se ubaci u neutralnu on krece iz pocetka sa brojenjem evo par slika probao sam sa videom ali mi ne ide. Pored njega ici ce jos jedan ekran taj se ceka da stigne, ne njemu ce biti temperatura motora, spoljna temp, napon, vlaznosta vazduha, datum i vreme i prekidac za maglenke i nesto kao tahograf prati broj obrtaja i po tome se pale led diode, kada dodje do odredjenog broja rpm sve trepere crveno. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2048 Napisano April 21, 2020 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @marettoo to je to! svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14668 Napisano April 22, 2020 Ne silazi, 6132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi neko umeo da napravi digitalnu instrument tablu od nekog tableta ili cega vec. Na tabli da bude broj obrtaja, pokazivac stepena prenosa, temp. motora i stoperica. Brzina moze i ne mora. Imam GPS lap tajmer koji koristi instrument tablu motora. Ovakav https://www.pzracing.it/en/project/b-tronic-bw500/ Nesto poput ovoga da se napravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2048 Napisano April 22, 2020 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, dvlns said: Da li bi neko umeo da napravi digitalnu instrument tablu od nekog tableta ili cega vec. Na tabli da bude broj obrtaja, pokazivac stepena prenosa, temp. motora i stoperica. Brzina moze i ne mora. Imam GPS lap tajmer koji koristi instrument tablu motora. Ovakav https://www.pzracing.it/en/project/b-tronic-bw500/ Nesto poput ovoga da se napravi moze Vlado.... pomunuh gore telemetriju Generalno planiram da razradim ovaj segment, ali mi sada malo ne dozvoljava vreme zbog ove situacije. Ja sam sebi hteo da pravim nesto slicno ovom (naravno ne bas ovako fancy display) - ovaj je oko 2k €. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2048 Napisano April 22, 2020 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan jedino ne mogu ako je can bus mreza (a mislim da s1000rr ima can bus) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2048 Napisano Maj 4, 2020 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan mali update: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18310 Napisano Maj 4, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, svidja mi se, jedino se od vetra ne cuje kad presalta, a ni satovi se ne vide pa po obrtaljki da vidim...jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2048 Napisano Maj 4, 2020 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam dosao kuci, video sam kako sam namestio cam...Jbg.Vidi se po obrtaljci da saltam, a po vetru se cuje ubrzanje...Radi i downshift, al ne mo’s ko sivonja da gurnes na dole...Mora s’ razumevanjem.Popusti se gas, smiris agregat, pa onda...Vidi se u prvoj polovini snimka.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 402 Napisano Maj 4, 2020 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan @m.milivojevic a kad će u prodaju ili u neku ß-fazu testiranja? Ja se prijavljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2048 Napisano Maj 4, 2020 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan U prodaju moze, al nisam jos cenu odredio.To mi je najgori deo.Ne znam sta bi bilo korektno i ispravno, tj koliku cenu da stavim.Kupac bi uvek zeleo manje, prodavac vise i eto...Ne znam...Ako znas i ako imas ideju koju cenu da stavim sa obzirom na to sta sam sve stavio, molim te posalji mi privatno u poruci.Da sumiram:- QS- Oiler- VoltmetarSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2689 Napisano Maj 4, 2020 Drug član, 1532 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan I trud! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...