N e g r o 384 Napisano Februar 10, 2020 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh sinoc posle ponoci a sada sam na poslu. Javljam ti popodne. Ok?Sent from my iZmaj using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 10, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Sve je OK. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1879 Napisano Februar 10, 2020 Drug član, 931 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Cekao sam Negra da se izjasni, nisam zurio da izmerim. Taman cu i ja veceras posle posla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Februar 10, 2020 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Vidi oznaku mog akumulatora .... :-)Sent from my iZmaj using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 10, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ista je oznaka. Mora da odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 11, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, N e g r o said: Vidi oznaku mog akumulatora .... :-) 20 hours ago, Gile said: Cekao sam Negra da se izjasni, nisam zurio da izmerim. Taman cu i ja veceras posle posla. Još uvek niko da potvrdi??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Februar 11, 2020 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan El ti gori? Idem na put i vraćam se u ponedeljak... možemo posle da organizujemo primopredaju ili ako ti se ne čeka ti udaj... Sent from my iZmaj using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 11, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne gori mi, nego si ti rezervisao, pa samo da znam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Februar 11, 2020 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zeli da ga kupi pre mene neka pazari slobodno, neću se jediti...Ja stižem u ponedeljak sa puta pa cu od utorka moći da se organizujem. Opet ponavljam, ako neko pazari ranije - nije problem... PozzSent from my iZmaj using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Februar 15, 2020 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Za TDM-a 850 3VD 1991-1995 je ovaj aku. Staje u korpu tacno bez ostatka i tacno na kablove. Ta oznaka YTX 12BS mu definise dimenzije, kapacitet (10 odnosno 12 Ah), polaritet (levi+) i vrstu (gel). Moze biti bilo kog proizvodjaca, svi nose tu oznaku (i Yuasa). Kod TDM-a 4TX 1996-2002 ide drukciji, promenjena je i pozicija. Pri kupovini mog TDM-a takodje je bio neki neodgovarajuci, manji i slabiji aku. ali sam prvom prilikom kupio ovakav (Exide ista oznaka, oko 5000 din). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 16, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da grešiš. Ne znam zašto, ali oznaka YTX12-BS ima 9Ah ili 10Ah. Oznaka YTX14-BS ima 12Ah i odgovara mom motoru, verovatno i TDM (imao sam ga , ali sam zaboravio koji akumulator ide u njega). Što se tiče dimenzija, koliko sam video, razlika izmedju ova dva akumulatora je samo u visini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako odustanu ostali ja se javljam za aku posto moze za TDM. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Februar 19, 2020 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 16.2.2020. at 13:48, sale-kum je napisao: Mislim da grešiš. Ne znam zašto, ali oznaka YTX12-BS ima 9Ah ili 10Ah. Oznaka YTX14-BS ima 12Ah i odgovara mom motoru, verovatno i TDM (imao sam ga , ali sam zaboravio koji akumulator ide u njega). Što se tiče dimenzija, koliko sam video, razlika izmedju ova dva akumulatora je samo u visini. Ima 10 odnosno 12 Ah i to objavljuje fabrika. Nisam merio nista, procitao u fabrickom uputstvu koji treba za moj motor i kupio u radnji. Da je 8, 6,...2Ah, morao bih taj kupiti jer jedini pasuje bez kostiju. 14- ka je vislji i kapacitetniji, tacno, ali nece da stane u TDM 3VD. Legne rezervoar na njega, inace bih ga kupio da dimenziono moze. Kome treba za 3VD (i jos po nekom kome pasuje), eto ga u pola cene, pa neka je i 9Ah. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1104 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 1098 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator pase i na Vstrom 650, meni je pri kraju pa cu morati da ga kupim na pocetku sezone pa sam gledao koji ide. Ovaj se uklapa u milimetar. Ovakav nov je 4.500 dinara koliko sam gledao, Landport, tako da ako je aku dobar dobra je i cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 24, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Više zainteresovanih, "dobra cena", a akumulator još uvek kod mene? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6228 Napisano Februar 24, 2020 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ccc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10653 Napisano Februar 24, 2020 Drug član, 3436 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ga kupio o'ma da je 10 Ah... Gledam ponudu u WinWin-u, blizu mi, sve sama Varta u moto akumulatorima... Od kako ocrniste Vartu u temi tamo niko je izgleda ne kupuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2791 Napisano Februar 24, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2717 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio vartu za skuter evo ulazimo u treću sezonu bez ikakvih problema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10653 Napisano Februar 24, 2020 Drug član, 3436 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ma da... šta fali Varti, ne bi valjda pravili škart... reputacija... meni na autu GM-ov, bio na njemu kad ga kupih, ulazi u četvrtu godinu kod mene, ko zna koliko je bio kod prethodnog vlasnika Nemca... samo ispravna instalacija i No problemo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12856 Napisano Februar 24, 2020 Drug član, 1338 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Vala pretvori se oglas u agoniju,kao covek da prodaje kilo zlata, a ne aku od 2000 hiljade,te ja cu,te cuvaj,dolazim,meri ga,koliko je presao,jel registrovan,ja se iznervira a ne postavljac oglasa. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se ujutru, samo da pogledam oznaku i dimenzije na mom motorinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, SHOKLA je napisao: Javljam se ujutru, samo da pogledam oznaku i dimenzije na mom motorinu. Nazalost, ne odgovara, niti po oznaci (manje-vise), niti po dimenzijama. Moj je YTX9-BS, a dimenzije su: 145 x 86 x 100mm, tako da postoji velika verovatnoca da nece sesti. jbg... POZZZ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 26, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko jel moze u sv 650 2002. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Februar 26, 2020 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja čisto razmišljam da li se isplati kupiti polovnu stvar za 1500 dinara manje od nove... zato me nema pa sve računam otići će već nekome kome to znaci više....Srećno....Sent from my iZmaj using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 26, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam i ja upravo proverio nov je 4000 sa 24 meseca garancije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...