Evil_Zo 9 Napisano Jun 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovim dijelom opreme imam bas malo iskustva, tacnije bas nista ne znam o SHAD koferima, o GIVIJU i nekako. Sta kupiti od ovo dvoje za moj motor? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=19860.new#new Dakle, ovo ili ovo ? E da, cijena je skoro ista tj. mala je razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Jun 4, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan ja bi pre uzeo V46. Do skora sam imao Shad a sad imam Givi i nekako mi ipak deluje kvalitetnije. A i model V46 je uzivo jako lep, po mom misljenju najlepsi kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jun 4, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imam iskustva samo sa Givijem, ali mi ipak uliva vise poverenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Shad, jer bolje izgleda uz tvoju makinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Jesi pogledao nesto od Kapa modela, drzi ih Verano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 4, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Shad, jer bolje izgleda uz tvoju makinu. Upravo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spectra 1 Napisano Jun 4, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DL1000 V-Strom 2007 Prijavi odgovor kao problematičan GIVI je odličan. Ja imam veći, mislim da je 52l, i svima savetujem VEĆE je BOLJE. (uvek zatreba mesta) Kad smo već kod kofera, ima neko na prodaju GIVI bočne kofere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 4, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već kod kofera, ima neko na prodaju GIVI bočne kofere? Trion, naravno, osim ako ne misliš na polovne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spectra 1 Napisano Jun 4, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DL1000 V-Strom 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Jun 4, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Možda sam se razmazio... navikao sam na original BMW top case... Sada imam Givi od 46l. Jeste veći i prostraniji ali me tako nervira taj patent za zatvaranje! Ne mogu da verujem da je to tako nespretno rešeno?! Mislio sam da je to zbog česte upotrebe, ali bio mi je brutus neki dan sa brand new istim koferom i ista stvar! E sad, ne znam kakav je patent na Shad-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ucesnik 1 Napisano Jun 4, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam V46 i nemam zamerki, mogu da stanu dve integralne kacige - ima prostora. Cak i kada sam imao GS 1200 zamenio sam BMW top case sa V46, razlog - u original top case nista nije moglo da stane. Tada sam vozio i na posao, a u V46 stane laptop i gomila stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Jun 4, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam V46 i nemam zamerki, mogu da stanu dve integralne kacige - ima prostora. Cak i kada sam imao GS 1200 zamenio sam BMW top case sa V46, razlog - u original top case nista nije moglo da stane. Tada sam vozio i na posao, a u V46 stane laptop i gomila stvari. Ma slažem se... samo ta klapna... jel moguće da ne postoji bolje rešenje?! Kakav je zatvarač na Shad-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam V46 i nemam zamerki, mogu da stanu dve integralne kacige - ima prostora. Cak i kada sam imao GS 1200 zamenio sam BMW top case sa V46, razlog - u original top case nista nije moglo da stane. Tada sam vozio i na posao, a u V46 stane laptop i gomila stvari. sve se resi. Uzmes manji laptop. Da vidis kako moj lepo stane Lazo, ja sam na stromu imao V46 i kofer je odlican i veoma kvalitetan (pojavio se posle maxie i cini mi se da je kvalittniji od nje). Ne mogu da verujem da ti ne znas da li da kupis givi ili shad!? Shad mi izgleda kao neka neuspela kineska kopija...necega. Kazi da nas zajebavas! Kupi V46. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam V46 i nemam zamerki, mogu da stanu dve integralne kacige - ima prostora. Cak i kada sam imao GS 1200 zamenio sam BMW top case sa V46, razlog - u original top case nista nije moglo da stane. Tada sam vozio i na posao, a u V46 stane laptop i gomila stvari. sve se resi. Uzmes manji laptop. Da vidis kako moj lepo stane Lazo, ja sam na stromu imao V46 i kofer je odlican i veoma kvalitetan (pojavio se posle maxie i cini mi se da je kvalittniji od nje). Ne mogu da verujem da ti ne znas da li da kupis givi ili shad!? Shad mi izgleda kao neka neuspela kineska kopija...necega. Kazi da nas zajebavas! Kupi V46. Mogu li da se uglave dvije kacige i dva pojasa nap rimjer?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kada kazem dva pojasa, mislim na dvije male kornjace jel P.S. A sta je sa Maxiom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan E, ali Djuro, na Shad-u pise KTM (pogledati sliku u prvom postu) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E, ali Djuro, na Shad-u pise KTM (pogledati sliku u prvom postu) ;D ma dzaba mu, taman BMW da pise ;D Dve integralke mogu da stanu u V46, ali uz veliki napor a dve integralke i dve manje kornjace mislim da ne mogu. Maxia je odlican kofer ali je meni vizuelno bio malo prevelik za moj motor. U maxiu, imam osecaj, da mozes i mrtvaca da uguras. Tamo ti stanu 2 integralke i te kornjace i ostane ti mesta za cizme. Neverovatno koliki kofer. Svaba i ja smo dosta proputovali, on kao topcase imao maxiu a ja V46. Na papiru, to je 6lit razlike ali sta je taj sve trpao unutra i danas mi je tesko da poverujem. Dakle, ako ti maxia ne izgleda preveliko na motori, kupi je, a ako ipak da, onda V46. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ucesnik 1 Napisano Jun 4, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da cak i ta klapna nije losa, nju GIVI tretira kao unapredjenje. Meni bar ne smeta. Maxia estetski (mnogo je siroka) moze da utice na izgled motora. U tom smislu V46 je dobro i prakticno resenje. Zato sam je i stavio, (doduse teska srca sam se odrekao originalnog top case), ipak sam BMW sminker i maneken... ;D Salim se, V46 je odlican izbor, veliki je, dobro leze na plocu (kojui GIVI ima za sve modele), stabilno pri velikim brzinama itd itd. Ne bih se dvoumio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da cak i ta klapna nije losa, nju GIVI tretira kao unapredjenje. Meni bar ne smeta. Maxia estetski (mnogo je siroka) moze da utice na izgled motora. U tom smislu V46 je dobro i prakticno resenje. Zato sam je i stavio, (doduse teska srca sam se odrekao originalnog top case), ipak sam BMW sminker i maneken... ;D Salim se, V46 je odlican izbor, veliki je, dobro leze na plocu (kojui GIVI ima za sve modele), stabilno pri velikim brzinama itd itd. Ne bih se dvoumio. Pa ja se sada dvoumim izmedju Maxie i V46 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ucesnik 1 Napisano Jun 4, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja da sam tvom mestu kao sto nisam uzeo bih V46. Vodio bih racuna o motoru koji je super. Maxia bi izgledala smesno na njemu. Idi u Trion neka ti stave plocu, mislim da je ista za oba top case-a, probaj oba i odluci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da ce oba izgledati jako ruzno Ali me Maxia privlaci zbog tog prostora, a razlika u cijeni je 20 eura. A opet ovaj V46 jeste ljepsi... Uh, na muke me baciste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spectra 1 Napisano Jun 4, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DL1000 V-Strom 2007 Prijavi odgovor kao problematičan U maxiu stanu dve kacige (integralne), kornjaca, i jos gomila stvari. Probaj oba pa odluci. U radnji maxia izgleda ogromna, medjutim na motoru na ulici nije (bar na VTSTROM-u 1000). Mesta nikad dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jun 5, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan Tamo ti stanu 2 integralke i te kornjace i ostane ti mesta za cizme. Neverovatno koliki kofer. Svaba i ja smo dosta proputovali, on kao topcase imao maxiu a ja V46. Na papiru, to je 6lit razlike ali sta je taj sve trpao unutra i danas mi je tesko da poverujem. dve integralke, dve kornjace i cizme?! nema sanse, mislim da je neka greska u pitanju. kada smo isli na drugu akciju u Sremcicu, posto ja nemam kofer uopste, trpao sam svoje stvari u banetovu [bane45] Maxiju. u nju nema teorijske sanse da stanu cizme pored dve integralke i dve kornjace. mi smo jedva strpali torbu za fotoaparat, jednu kacigu i 2 para rukavica. kad smo stigli tamo, ja sam dakle kacigu morao da nosim u rukama... ili postoji neka specijalna metoda pakovanja by shvaba tipa `kako ubaciti cizmu u kacigu a kornjacu u cizmu`? ni meni se ta nespretna kopca na Giviju ne svidja, mada, ne svidjaju mi se ni ti koferi. ko da je zakonom uvedeno da svi moraju imati iste. `de god se okrenem, Givi kofer. zato bih radije uzeo nesto malo drugacije, tipa SHAD 42 [crno/sivo ] dok ne bude para za neki black alu topcase... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 5, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pitah u teletrade-u za shad 42 L, baja kaže nemam taj ali imam bočni od 44 L i on uredno može da se koristi kao topcase. Ja kažem ok dolazim i tip mi kaže dobro al moraš da kupiš i levi i desni jer ih prodajemo samo u kompletu ??? Pa šta da radim pitam ja, nađi još jednog drugara pa podelite kofere lakonski odgovara prodavac Kakav je uopšte Moto detail kofer. Videh ga za cca. 40 eur na sniženju u luisu i poručih ga na neviđeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jun 5, 2008 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Maxiu na motoru i potpuno se slazem sa crnommrljom, nema sanse da sve to stane u kofer. Dve kacige da + mesto sto moze da se ugura izmedju ali vise od toga ne. Iskreno mislim da ne bi pogresio ni sa shad koferima, sasvim su OK, ja nisam primetio da je Givi nesto kvalitetniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...