svrle 2 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite o ovom motoru?evo i par slika ako neko ne zna o cemu se radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 132 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan A šta reći, savršenstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan bilo je vec reci, radili su mu test na 100000km, samo potrosmi materijal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan kad su pre uspeli sa njim da izguraju 100000 km kad je izasao tek ove godine u prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nije ove nego prosle ili mozda čak pre 2 god, nisam siguran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 3, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=13747.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, za po gradu nije los. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Po meni jedna od najbolje ikad napravljenih putnickih motora sto je i test na 100000 km pokazao ,sve vrednosti su bili u okviru fabricke tolerancije.A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Jun 4, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lep, nema sta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan kawa je to ove godine je motor pusten u prodaju prvi put sam ga video uzivo u sapcu na susretu ladja na tockovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan kawa je to ove godine je motor pusten u prodaju prvi put sam ga video uzivo u sapcu na susretu ladja na tockovima Da si kliknuo na Sasin link video bi da je nije pušten u prodaju ove godine već 2007.Osnova GTR-a je ZZR1400, imaju isti motor (samo je kod GTR-a malo ubiven i povećan mu obrtni), GTR-u su dodate veće plastike i vetrobran (zbog vetra), kardanski prenos (lakše održavanje na dugim turama) i verovatno jos milion stvari po kojima se sport turer razlikuje od R-a.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam test u Moto-pulsu, i mnogo su ga hvalili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 4, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, za po gradu nije los. Da, pogotovo za pijac... ima puno mesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, za po gradu nije los. Da, pogotovo za pijac... ima puno mesta... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Jun 4, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, za po gradu nije los. Verovatno,zbog gabarita... ;) Al za otvoren drum,prava drumska krstarica,lepo kaze Kawasaki - Let the good thimes roll!! Video sam ga uzivo izgledaaaa.... Japanac je to!! : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim samo balim kad vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jun 8, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Le bonbon!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...