lemy 1053 Napisano Januar 26, 2020 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan U fazonu dokon pop I jarice krstava resio sam da povratim malo starog sjaja starom Givi Maxia koferu. Kofer vise necu koristiti posto motor prodajem ali u zimskoj dosadi trebalo mi je malo akcije, a i dobro me je sluzila ove godine, pa da joj malo uzvratim. Kofer je u dobrom stanju, sve je ispravno ali je plastika matirala od sunca i vremena. Rastavio sam ga na delove, tj skinuo naslon, rostij, katadioptere . Osmirglan je u dve ruke, prvo sa granulacijom 240 posle sa 600. Cilj je bio da se skin samo krupnije ogrebotine, ne I da se vrati u fabricko stanje, za to bi trebalo dosta da se smirgla. Farbano je bumper sprejem, koji se pokazao izuzetno. Dobro pokriva, jako hvata, ne skida se, I fine je mat boje. Ukupan trosak oko 1.000 dinara i nekoliko sati rada u toku 2 nedelje, posto nisam bas zurio,farban je parcijalno. Pre I posle,mislim da je ocigledno 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Januar 27, 2020 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Neki to rade industrijskim fenom.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 27, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ispalo je top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2600 Napisano Januar 27, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Kao iz prodavnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 699 Napisano Januar 27, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Može nazad u radnju na policu.NOV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Januar 27, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Na tvoju ideju sam i ja sredio svoj kofer, tacnije poklopac. Smirgla, bumper sprej i evo efekta. Takodje sa 3M zelenom polir pastom sam sredio katadioptere. Izgleda dosta lepse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13051 Napisano Januar 27, 2020 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je to, 5 od 5 Znate da sam težak na tim ocenama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Januar 28, 2020 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Zlatko LA said: Na tvoju ideju sam i ja sredio svoj kofer, tacnije poklopac. Smirgla, bumper sprej i evo efekta. Takodje sa 3M zelenom polir pastom sam sredio katadioptere. Izgleda dosta lepse. nov, nov, nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3035 Napisano Januar 28, 2020 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci! Posao koji ne traži velika ulaganja a pruža dosta zadovoljstva :-)Послато са MI MAX 3 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Februar 2, 2020 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @lemy Izvinjavam se što ukradoh ideju, ali i ja sredih moj Krauser K5. Šmirgla, prajmer i crni sprej. Meni izleda odlično! Hvala još jednom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Februar 3, 2020 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ki nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Februar 3, 2020 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Hehhe,Ima jos ogrebotina, ali nisam se ni trudio da ih uklonim, vec samo da povratim boju i osvezim.Kompletno osvezenje.Danas/sutra cu i retrovizore da sredim na isti nacin, sa obzirom na to da su i oni izbledeli od sunca...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Februar 4, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sa onim sredstvom za cipele, radi 100%. Ako znas na sta mislim, crno tecno sa sundjerom. U nekoliko navrata namazes i izgleda odlicno. Tako ces zadrzati fabricku teksturu, ipak je bumper sprej imitacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Februar 4, 2020 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu.Nisam jos stigao da ih sredim.Elem, nisam uzeo bumper, vec obican.Neki kenda, sta ja znam...Ali sam isao sa prajmerom pre boje i na 20-ak cm.Meni izgleda stvarno lepo...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Februar 14, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko probao foru sa fenom i jel to stvarno funkcioniše u praksi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Februar 15, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Da, redovno.. Doduše ja to radim na automobilima, branike, lajsne, ispada kao novo.. Nemam sliku na žalost, ali imate video klipova na yt.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Februar 16, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na jutubu sam i video ali tamo ima svega. Zato i pitam. Jel moze običan fen ili mora onaj jači? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14851 Napisano Februar 16, 2020 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jaci, industrijski, ali prvo uzmi slican komad plastike za probu/vezbu, caskom predjes granicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d e j a n 6 Napisano Februar 17, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/15/2020 at 6:46 PM, BanditVA said: Da, redovno.. Doduše ja to radim na automobilima, branike, lajsne, ispada kao novo.. Nemam sliku na žalost, ali imate video klipova na yt.. ajde ako ti nije tesko daj neki link za yt trazio sam ne mogu da nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Februar 17, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/2ue-1_Jk2Y0 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...