Jump to content

Moto Zajednica

Dvojica poginulih na obilaznici kod Požarevca

Recommended Posts

• U prolazu, 40 postova

Prema prvim informacijama kojim raspolažem dvojica mladića iz Velikog Gradišta su sinoć poginula na obilaznici kod Požarevca prilikom povratka sa moto skupa u Smederevu. Nesreća se dogodila između 1 i 2 posle ponoći kada su udarili u kamion za prevoz pčela. Koliko sam saznao kamion je bio loše osvetljen a momci su išli malo brže( sve ovo su nagađanja koja sam čuo).Inače mislim da su vozili čopera honda shadow, i obojica su imala oko 20 godina. Kada budem saznao tačno šta se desilo i datum i vreme sahrane obavestiću. Saučešće porodici i neka im je laka crna zemlja R.I.P. :'( :'( :'(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Uh, sve sam se nadao da možda i nije tako, a rekao mi je to burazer koji je tu prošao motorom išavši valjda na posao, a njemu policajac koji je obezbeđivao uviđaj. Samo nije znao da kaže odakle su, mada to i nije važno. Neka im je laka zemlja i široki putevi nebeski.

Što se tiče pčelarskih kamiona, to su sve krntije koje se voze par puta u toku leta i ne čudi da su loše osvetljeni, što svakako nije opravdanje. Ali ljudi, moramo sporije da vozimo, pogotovu noću. Može i pas ili divlja životinja da izleti, a oni nikada nisu krivi. Ta zaobilaznica deluje bezbedno, ali očigledno nije tako.

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Sada mi je potvrdio drugar koji je rođeni Gradištanac. Jesu dva momka iz Gradišta, vozili su se na Suzuki Intruderu (ili Marauderu) 800, naleteli na neosvetljen pčelarski kamion koji ih je bacio na auto koji je išao iz suprotnog smera. Rekao mi je i koji su tačno momci, ali ja ih ne poznajem. Strahota, Bog da im dušu prosti.

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

Strasno, da neko vozi neosvetljeno vozilo u gluvo doba noci... Ne razumem...  Saucesce porodici i prijateljima...

• U prolazu, 96 postova

Prema informaciji koje sam dobio od Novice Trifunovica,poginuli su  Isak Ahmed ( 1990.) i Spasic Sasa ( 1986. ) :(

Bog neka im duse prosti i neka su im siroki putevi nebeski!

• Svrati ponekad, 210 postova

Neosvetljene sklopocije, cesta pojava, znam taj put. Traktori, prikolice i kojekakvi bodljikavi prikljucci, kombajni,... ma uzas! Kako je jeftin zivot  Srbiji, vise nas je izginulo zbog tehnicke nekulture nego u svim ratovima zajedno. A ratovalo se...  :(

• Drug član, 2143 postova

SAOBRAĆAJNA NESREĆA U POŽAREVCU:

MOTOROM

U SMRT

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći u Požarevcu, koju je u nedelju ujutru izazvao vozač jednog kamiona, poginuli su Ahmed Isaku (18) i Saša Spasić (22) iz Velikog Gradišta.

Nesreća se dogodila oko tri časa posle ponoći, u blizini raskrsnice magistralnog puta i Dunavske ulice u Požarevcu, kada je Radiša M. (52), koji je upravljao teretnim vozilom „tam“, pokušao da se uključi na magistralni put, ne poštujući pravo prvenstva prolaza. Motocikl na kom su bili Isaku i Spasić naleteo je na zadnji deo teretnog vozila, a u njih je, potom, udarilo putničko vozili „fiat bravo“, kojim je upravljao Jovo K. (50) iz Beograda.

Protiv vozača teretnog vozila Radiše M. policija će podneti krivičnu prijavu, zbog sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja