boki.64 1951 Napisano Januar 19, 2020 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Fina ideja oko smanjenja tezine i gabarita: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Januar 19, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Januar 19, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Treba probati, deluje izuzetno zanimljivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Januar 19, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Januar 19, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan nestade mi lajkova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Januar 19, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Kao vlazne maramice za sve moguce situacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17026 Napisano Januar 19, 2020 Integrisan, 5021 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa sa samponom mogu prati i ruke, i telo i kosu bas da pravim za sve pojedinacno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Januar 19, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro moze, ali je mozda za sudove onako .... Mislim da je ovde malo Bear Grylls varijanta da se pokaze mogucnost kompaktiranja umesto 2 3 ili 4 boce od 200ml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4268 Napisano Januar 19, 2020 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo jeste. Pogotovo ako putuju dvoje na jednom motoru pa je mesta uvek malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17026 Napisano Januar 19, 2020 Integrisan, 5021 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vise je fora da se pokaze, da bude zanimljivo Ko ide motorom na kamp retko nosi neko sudje pa mu treba deterdzend za pranje. Ako bas treba uvek moze presuti u neku malu posudicu i poneti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4268 Napisano Januar 19, 2020 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad imam priliku pokupim one male hotelske šampone ,kupke,sapune. To stane u dzepic na rancu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Januar 20, 2020 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Svakako je fora zanimljiva. Takođe koristim bočice od hotelskih šampona. Bude tu dovoljno tečnosti za par upotreba svakako. Doduše nisam koristio sam kampovanje, ali za neke druge prilike da. Kriterijumi su slični. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1308 Napisano Februar 25, 2020 Vinyl rider, 822 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Imam te sapune, okrugle, nasla zena u nekoj kozmetickoj radnji pa mi uzela dva pakovanja, SUPER stvar !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkofly 7 Napisano Mart 4, 2020 U prolazu, 35 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje, kakav je to papir i da li to ima kod nas??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Jul 12, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/4/2020 at 7:04 PM, darkofly said: Pitanje, kakav je to papir i da li to ima kod nas??? Мислим да би могао било који папир који има упијајућу структуру, могло би да се проба са обичним убрусом, мало теже за осушити али јбг Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jul 13, 2020 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Sundjer na pola, u aceton bocu deterdzent, sampon u tubi maloj, sluzi sa sve, kosa, telo, ruke, brijanje. i sve stane u dzep, naravno, ne stavljam u dzep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Decembar 23, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sa samponom mogu prati i ruke, i telo i kosu bas da pravim za sve pojedinacno... I sudove ako kampujes,ja uzmam onaj bebi dzonson i za sve jeПослато са SM-A307FN помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...