RaS 1790 Napisano Januar 4, 2020 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Odlazak legende. Nakon 31 godine od početka proizvodnje kawasaki "gasi" model KLR 650. A Fond Farewell to the Legendary Kawasaki KLR 650 WWW.WEBBIKEWORLD.COM The KLR650-A was unveiled in 1987, replacing the smaller KLR600 and becoming the monster of the Japanese dual... Ne mogu da verujem da ne postoji tema namenjena vlasnicima ovog modela. Ako ipak postoji, neka moderatori spoje/pomere tamo gde treba... Rekao bih da se kod nas nikad nije "primio", bar ne kao slični modeli ostalih proizvođača. Ja sam par godina posedovao klx-a, ali realno između ova dva i nema neke velike razlike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13015 Napisano Januar 4, 2020 Ne silazi, 7434 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije se KLR nikada primio kod nas mada i u EU dok u Americi ima kultni status. Pouzdan, jeftina eksploatacija, jeftin kao nov. Grešiš za komparaciju sa KLX-om, to nisu isti motori sem što podsećaju izgledom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Januar 4, 2020 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Vozim tengai i u pocetku mi je bio bezveze a vremenom me sve vise kupuje , prosto receno cudan motor u koji sam se zaljubio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Januar 5, 2020 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Nije se KLR nikada primio kod nas mada i u EU dok u Americi ima kultni status. Pouzdan, jeftina eksploatacija, jeftin kao nov. Grešiš za komparaciju sa KLX-om, to nisu isti motori sem što podsećaju izgledom. Mislim da je razlika samo u lancu protiv vibracija kod klr-a u odnosu na klx koji nema isti i vise trese. Imo sam klx-a ko supermoto. Ima taj lanac ime al zaboravilo se, godine Al kolko se secam klr je imao neku fabricku gresku kod dekompresora u glavi, nesecam se do koje godine, al kazu majstori skojima sam razgovarao da se lako resavao zamenom il dodavanjem opruge. 2010 sam imo kratko klx-a pa sam se tad i zanimao za tu problematiku. Ono sto je lose u ovoj vesti je da nema vise ni klr a ni xt660 r, honde dominatora a bogami ni suzukija dr650. Nazalost ljubitelji jednog cilindra mogu samo da se nadaju da ce se neko u japanu setiti da ima ljudi koji vole taj tip motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Januar 5, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno dva razlicita motora imao oba.Osim prva dva slova u imenu,skoro da im nista vise nije zajednicko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Januar 13, 2020 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.1.2020. at 2:28, stilgar je napisao: Mislim da je razlika samo u lancu protiv vibracija kod klr-a u odnosu na klx koji nema isti i vise trese. Imo sam klx-a ko supermoto. Ima taj lanac ime al zaboravilo se, godine Al kolko se secam klr je imao neku fabricku gresku kod dekompresora u glavi, nesecam se do koje godine, al kazu majstori skojima sam razgovarao da se lako resavao zamenom il dodavanjem opruge. 2010 sam imo kratko klx-a pa sam se tad i zanimao za tu problematiku. Ono sto je lose u ovoj vesti je da nema vise ni klr a ni xt660 r, honde dominatora a bogami ni suzukija dr650. Nazalost ljubitelji jednog cilindra mogu samo da se nadaju da ce se neko u japanu setiti da ima ljudi koji vole taj tip motora. DR650 se i dalje proizvodi, neizmenjen od 1996. http://www.suzukicycles.com/Product Lines/Cycles/Products/DR650SE/2020/DR650S.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Januar 13, 2020 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, markulja said: DR650 se i dalje proizvodi, neizmenjen od 1996. http://www.suzukicycles.com/Product Lines/Cycles/Products/DR650SE/2020/DR650S.aspx u americi, al ne moze da se uveze i registruje u evropi zbog usranih eko normi koje je nametnuo zna se koji auto moto proizvodjac iz dojclanda. Ovo je bio moj KLX, zavrsio je negde u vojvodini, DR650SE zavrsio u Valjevu, Honda XL600LM je ovde na oglasu prodaje kolega. Bas je steta sto nema vise ovakvih legendi sa jednim cilindrom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Januar 14, 2020 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Realno u Evropi ima rupa na trzistu za dual sport motore po ceni od 6-8 hiljada. Sa novim tehnologijama sve bi ovo moglo realno da se prebaci na klasu od 300-400 ccm, bez da cena ode gore i da im fali snage. Evropske firme to nece uraditi (jer su regulativama zasticeni ko beli medvedi). Japanci i ostatku sveta imaju i dalje dobru prodaju ovih motora, tako da mislim da su malo digli ruke od Evrope. Novi KLR mi nije bio nesto ljubimac, ali to su svakako legendarni modeli, trajni i jeftini za eksplataciju, a nisu bili ni preteski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 603 Napisano Januar 15, 2020 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, markodjurovic je napisao: Realno u Evropi ima rupa na trzistu za dual sport motore po ceni od 6-8 hiljada. Sa novim tehnologijama sve bi ovo moglo realno da se prebaci na klasu od 300-400 ccm, bez da cena ode gore i da im fali snage. Novi KTM ADV 390 se uklapa u tu shemu, dovoljno je jak i agilan, nije preskup ( ovdje je cca. 7000 EUR ), jedino su promašili dimenzije guma, al ostalo je dobro. Ta mašina u Duku 390 ( ima mi kum ) rame uz rame po performansama sa XT660R. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Januar 15, 2020 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, AnteK said: Novi KTM ADV 390 se uklapa u tu shemu, dovoljno je jak i agilan, nije preskup ( ovdje je cca. 7000 EUR ), jedino su promašili dimenzije guma, al ostalo je dobro. Ta mašina u Duku 390 ( ima mi kum ) rame uz rame po performansama sa XT660R Video sam za tog KTMa , ali hod ogibljenja od 17cm je premali, plus jos ne zicani tockovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano Maj 6, 2020 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri, da li neko prodje "komplet Glavu" za Kawasaki KLR 250 1992 godište Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palja 103 Napisano Januar 26, 2021 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo noviteta ko voli da prati, izvesno da će Evropa biti uskraćena za ovu novu verziju KLR-a ali eto: It’s Back! All-New Kawasaki KLR 650 Is Unveiled - ADV Pulse WWW.ADVPULSE.COM After much speculation and rumors, Kawasaki has announced today the return of the faithful KLR 650 to its lineup. The... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17254 Napisano Januar 26, 2021 Integrisan, 5106 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ubise nas eko norme... A zelezare i toplane purnjaju sve u 16! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palja 103 Napisano Januar 26, 2021 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, Motorcyclist said: Ubise nas eko norme... A zelezare i toplane purnjaju sve u 16! To, to. To mu dođe ko da gasi pikavac sa šmrkom dok mu gori kuća iza leđa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Januar 26, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor bi bio stvarno lep da mu spuste ovaj blatobran. A jeste steta sto nema klr i dr650 za evropu. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Januar 26, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, x-man je napisao: Ovaj motor bi bio stvarno lep da mu spuste ovaj blatobran. A jeste steta sto nema klr i dr650 za evropu. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka O neee, ne spuštaj nikako blatobran! Sve je baš kako treba da bude! Tradicija se nastavlja za poštovaoce. Promenio Januar 26, 2021 član WoodyRider 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17254 Napisano Januar 26, 2021 Integrisan, 5106 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim ljubitelji istog bas i nisu odusevljeni izmenama... Ocekivali su vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Januar 26, 2021 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Motorcyclist je napisao: Koliko vidim ljubitelji istog bas i nisu odusevljeni izmenama... Ocekivali su vise. Uvek može više. Pitanje je samo, da li je strategija kompanije da podigne cenu naslednika sa 6500 na 11000, kao što je Yamaha uradila, ili hoće da nastavi tamo gde je stala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17254 Napisano Januar 26, 2021 Integrisan, 5106 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, WoodyRider said: Uvek može više. Pitanje je samo, da li je strategija kompanije da podigne cenu naslednika sa 6500 na 11000, kao što je Yamaha uradila, ili hoće da nastavi tamo gde je stala? Najvece zamerke suspenzija i sto nema 6. brzinu. Ima i gde spominju 2 cilindra ali jbg, cena u USA je 6999 sa ABS-om... Meni se cini sasvim ok za tu cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Januar 26, 2021 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Očito je da ti koji pišu od dva cilindra nisu baš ciljna grupa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6796 Napisano Januar 27, 2021 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Meni je skroz super to što postoji varijanta bez ABSa, nema TFT i gomilu elektronike koja je suštinski nepotrebna. Svi ti koji nisu zadovoljni, pretpostavljam da su očekivali baš to.... Čega nema, ne može da se pokvari....naročito negde daleeeeko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Januar 27, 2021 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor bi bio stvarno lep da mu spuste ovaj blatobran. A jeste steta sto nema klr i dr650 za evropu. Poslato sa JSN-L21 pomoću TapatokaKo bi kupio bmw adventure? Sva ta gungula sa eko normama je uvedena da dotična fabrika može da šiša sa cenama kako stigne. Pogledajte ponude japanskih proizvodjača. Uzmite hondu npr, 3 skutera, nc 750 serija sa varijacijama, afrika i 1 naked. Užas. Gde su ona lepa vremena kad se pravile makine od 250, 350, 400, 500, 750, 900, 1000, 1200, 1300 i više kubika pa biraj, neznaš gde ćeš pre pogledati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Januar 27, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno slaba ponuda rasnih laksih adventure motora ima sada u evropi u kategoriji 600-700 kubika. Osim tenere 700 ne mogu drugog da se setim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Januar 27, 2021 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, x-man je napisao: Stvarno slaba ponuda rasnih laksih adventure motora ima sada u evropi u kategoriji 600-700 kubika. Osim tenere 700 ne mogu drugog da se setim. Imaš i KTM 790, ali oboje koštaju duplo više nego što bi ta kategorija trebala koštati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17254 Napisano Januar 27, 2021 Integrisan, 5106 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Slaba je ponuda skoro svega. Ubili su i sport kategoriju, sport touring itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...