demro.st 435 Napisano Januar 3, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav neznam dal je temi ovde mesto...ako nije nek admin premesti ...naime..posle 14 motora uglavnom japanaca --od coperado turinga i rr ova resio da kupim bmw 1100 rt molim vase misljenje o istom hvala veliko 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8137 Napisano Januar 3, 2020 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kupuješ motor od kolege sa posla, a tražiš mišljenje ovde na forumu Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Januar 3, 2020 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno udoban motor. Ima odličnu zaštitu od vjetra i može ponijeti puno tereta zahvaljujući stražnjem i bočnim kuferima.Nije neki ljepotan, osobit mu je boxer motor koji ima jake reakcije na promjene opterećenja istog. Na leru daš gas on se zaljulja livo-desno. Nije raketa ali se s njim da jako dobro putovati. Ako s ovim svim možeš živiti onda je to dobar izbor. Vozim motor, nisam bajker. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 3, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, BaneVuk58 je napisao: Kupuješ motor od kolege sa posla, a tražiš mišljenje ovde na forumu Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka dejanov je u opciji za kupovinu izmedju dva koja su nedavno uvezuzena iz sviarske Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 3, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo je bigijev motor jel tako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8137 Napisano Januar 3, 2020 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan dejanov je u opciji za kupovinu izmedju dva koja su nedavno uvezuzena iz sviarskeIzmeđu direktnog uvoza i sa domaćeg tržišta tu ne bih bio u dilemi uopšte,s obzirom kako velika većina održava motore....čast pojedincima uključujući moju malenkost.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 3, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, sasa ns 1 je napisao: ovo je bigijev motor jel tako da mog velikog druga .u dilemi sam velikoj 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 3, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, BaneVuk58 je napisao: Između direktnog uvoza i sa domaćeg tržišta tu ne bih bio u dilemi uopšte,s obzirom kako velika većina održava motore....čast pojedincima uključujući moju malenkost. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka ima jedan u negotinu i petrovcu na mlavi koji su me zainteresoali pa sad trazim savete od svih vas dobronamerno i naravno kolegin koji se i danas na minus 3 vozio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Januar 3, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je to motor, udoban, trajan, meni i lep. Da mi nije iskrsla Panka od dobrog prijatelja, za koju sam znao celu istoriju o održavanju, uzeo bih njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17021 Napisano Januar 3, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3647 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Par drugara ima ove motore i isprobao sam ih. Da sam desetak santimetara niži ne bih ni razmišljao o nekom drugom motoru, ali sa mojim gabaritima ipak je umesto RT morao 1100GS. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 3, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam da li ste vi na nekim drogama kad vam je ova avet lepa...Strasno. 2 7 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Januar 3, 2020 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam da li ste vi na nekim drogama kad vam je ova avet lepa...:care:Strasno.Kolega, lipota je u oku promatrača, dakle o tom ne ćemo diskutirati. Vozim motor, nisam bajker. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 3, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, el classico je napisao: Kolega, lipota je u oku promatrača, dakle o tom ne ćemo diskutirati. Vozim motor, nisam bajker. Kolega ne valjaju ti oci... 2 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 3, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan I kolege hajmo malo pravopis...Neznam-odvojeno,ne cemo zajedno...i takoo... 1 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Januar 3, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, sashac je napisao: Kolega ne valjaju ti oci... Kakav si ti zlikovac!!! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 4, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Arso je napisao: Kakav si ti zlikovac!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Januar 4, 2020 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan @Demro.st@-Imaš dosta napisno o BMW-u, par tema 1100 vs 1150, pa BMWxx vs XX,... za RT važi isto što i za GS, od uticaja je visina vozača, kako ti je i Žile napomenuo. Za seriju 1100 valja da se obrati pažnja na menjač, do 96 može da se javi problem menjača u 4 gornja prenosa, mlađa godišta mogu da imaju problem sa drugom brzinom, neko to ne primeti ili ne tumači kao kvar kad se manifestuje, a jeste. Na komentar gađenja, bivšem prijatelju sam odgovorio pitanjem, jel spušta roletnu na ogledalo, naljutio se i razdružili smo se već više godina. Reči su isto nečiji odraz. Šta koga briga ko šta vozi, jel beo ili crn itd. Ja recimo volim da zagledam čoper, pravi R, iako ni jedan ne bi nikad vozio zbog tehničkih parametara, enduru KTM-u se divim bez obzira što ni to nije moj izbor, tuđe zadovoljstvo je i moje, našta to liči, gaditi tuđ tanjir, obično bez pokrića. 6 1 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Januar 4, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Šta kostolomcu može da bude lepo, sem da krcka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 4, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, đunta je napisao: @Demro.st@-Imaš dosta napisno o BMW-u, par tema 1100 vs 1150, pa BMWxx vs XX,... za RT važi isto što i za GS, od uticaja je visina vozača, kako ti je i Žile napomenuo. Za seriju 1100 valja da se obrati pažnja na menjač, do 96 može da se javi problem menjača u 4 gornja prenosa, mlađa godišta mogu da imaju problem sa drugom brzinom, neko to ne primeti ili ne tumači kao kvar kad se manifestuje, a jeste. Na komentar gađenja, bivšem prijatelju sam odgovorio pitanjem, jel spušta roletnu na ogledalo, naljutio se i razdružili smo se već više godina. Reči su isto nečiji odraz. Šta koga briga ko šta vozi, jel beo ili crn itd. Ja recimo volim da zagledam čoper, pravi R, iako ni jedan ne bi nikad vozio zbog tehničkih parametara, enduru KTM-u se divim bez obzira što ni to nije moj izbor, tuđe zadovoljstvo je i moje, našta to liči, gaditi tuđ tanjir, obično bez pokrića. Prijatelju jebucka mi se ko sta vozi.Ali bukvalno.Ali ovo je ruzno pa je ruzno.Noviji su ok.Ali ovaj je ugly. 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Januar 4, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije ruzno pa nije ruzno Ovo je klasican dizajn Umetnost, klasika nikada ne moze biti ruzna, ko se razume u istu naravno 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 4, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, sashac je napisao: Ja ne znam da li ste vi na nekim drogama kad vam je ova avet lepa...Strasno. izgleda da sam ja pod dejstvom kad mi se svidja .hvala kolega sashac.pozdrav 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 4, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, đunta je napisao: @Demro.st@-Imaš dosta napisno o BMW-u, par tema 1100 vs 1150, pa BMWxx vs XX,... za RT važi isto što i za GS, od uticaja je visina vozača, kako ti je i Žile napomenuo. Za seriju 1100 valja da se obrati pažnja na menjač, do 96 može da se javi problem menjača u 4 gornja prenosa, mlađa godišta mogu da imaju problem sa drugom brzinom, neko to ne primeti ili ne tumači kao kvar kad se manifestuje, a jeste. Na komentar gađenja, bivšem prijatelju sam odgovorio pitanjem, jel spušta roletnu na ogledalo, naljutio se i razdružili smo se već više godina. Reči su isto nečiji odraz. Šta koga briga ko šta vozi, jel beo ili crn itd. Ja recimo volim da zagledam čoper, pravi R, iako ni jedan ne bi nikad vozio zbog tehničkih parametara, enduru KTM-u se divim bez obzira što ni to nije moj izbor, tuđe zadovoljstvo je i moje, našta to liči, gaditi tuđ tanjir, obično bez pokrića. hvala kolega ja sam trazio samo savet od nekog ko se razume u bmw.a vidim da si merodavan posto vozis.bmw ostali samo komentarisu .. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2689 Napisano Januar 4, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije ruzno pa nije ruzno Ovo je klasican dizajn Umetnost, klasika nikada ne moze biti ruzna, ko se razume u istu naravnoСа уметничког гледишта КЛАСИКА је најинфантилније раздобље бар у музичке уметности. У данашњем смислу би описивала: ништа више од нормално и прикладно за одреџену ситуацију.(сако и кравата за свечану прилику рецимо) Романтика, Импресионизам, Експресионизам је једнако нечему што напушта границе уобичајеног до "перверзно доброг".Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Januar 4, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan demro.st je generacija '58 i sigurno mu vise pristaje sako i kravata uz ovaj bmw nego li patike i trendza krokodil oprosti sto sam sve spakovao zbog godina u isti kos kao klasiku tako da je ovaj bmw romantican samo tako 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12716 Napisano Januar 4, 2020 Ne silazi, 7368 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svako ko ima neki motocikl, kao pit bull ga brani i pokušava da uveri druge ljude da je to najbolji izbor i da su ostali pogrešili, tj. mogli bolje da kupe 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...