acim 765 Napisano Jun 2, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan hehe znas kako kazu... nicija nije gorela do zore! Pa i nije, ali jedno je sigurno, a to je da će Vale postati najbolji GP vozač svih vremena. Treba mu svega još par pobeda da prevaziđe Agostinija. Moja prognoza je da će se to dogoditi već ove sezone, živi bili pa videli. Sem toga, Doktoru treba najbolji motor, na najboljim gumama pa da pokaze da je najbolji! Hmm, čini se da je Ducati i dalje brži na pravcu, što će reći da verovatno i dalje ima par KW više. Što se guma tiče, on je insistirao na zameni, zašto mu to treba zamerati sada? Nije mu ta guma slučajno zapala, već je kukao čitave prošle sezone da Michelin popravi gumu, što očigleno ni do dana današnjeg nisu uspeli. Eto, Pedrosa je imao neke probleme sa gumom. I da placa porez na vreme! Ovo stoji, garant je pun k'o brod i treba da plaća porez. A imaće i odakle, obzirom na vožnju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGU 0 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Ne kontam ,čemu potreba da se kudi vozač takvog kalibra kao što je doktor ??? Rezultati stoje iza njega i njegovog rada. Da dobra trka Pedrosa me iz u sve više rastužuje al ajd videćemo u nedelju :-\ Jorge jeste pao samo zbog svoje greške, al čini mi se da će to biti izuzetno dobar vozač samo još malo da sazri. Stoner klasika,malo ga crveni konj muči al kontam da će biti dobro. Toseland sve bolji ipak je to šampion. 69, NJEGA TREBA IZBACITI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jun 3, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko ga kudi... to je samo drugarsko peckanje. Prica od ranije... ako nisi pratio, nema veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 3, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan ako nisi pratio, nema veze. Aha, to je sigurno nešto od prošle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 3, 2008 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko ga kudi... to je samo drugarsko peckanje. Prica od ranije... ako nisi pratio, nema veze. Ni slucajno da Lalajko kudi Rossija,ma kakvi. Mada prijatno sam iznenadjen ponasanjem Stonera, dok Pedrosu i dalje ne mogu da smislim. Mislim da njega ni rodjena majka ne voli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja cu opet reci: "SAMO JE JEDAN DOKTOR"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...