Jump to content

Moto Zajednica

Oprema za kaficu

Recommended Posts

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Mislim da neki od nas i u WC idu sa ful opremom, sto je sigurno sigurno, zamisli da se slucajno okliznes o plocice  ;D

Pa 8 od 10 nezgoda se baš u WC-u i dešava, a bezbednost je ipak na prvom mestu ;D ("a ako me se sete na dan bezbednosti-sete, a ako ne nikom ništa") ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5546 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

U gradu nosim samo letnju jaknu za motor i kacigu, a kad je bas vrucina , samo kacigu. Dok sam ziveo u BG-u nosio sam malo vise opreme, pravu jaknu, rukavice, kacigu.

Van grada full oprema.

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6

Kaciga uvek, prvo kaciga na glavu pa ključ u bravu. Po gradu tanke rukavice i letnja jakna, a van grada sve.

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Kad krenu vrucine, a po gradu je haos - sednem lepo u auto i vozim se.

Niko ne moze da me ubedi da mu je prijatnije na motoru na 44C u redu u Kneza Milosa gde ne znas da li greje vise odozdo ili odozgo, sa kacigom, rukavicama i jaknom (a pri tome se vozis sa dvokilometarskoj relaciji) nego u kolima, sa ukljucenom klimom u sorcu i majici.

A sta ce oni koji voze juga?

da ugrade klimu? ili da odseku krov?  :)

ili da odseku glavu da se ne bi znojili  ;D a onda ti i ne treba kaciga ;D

• Svrati ponekad, 416 postova

Kad krenu vrucine, a po gradu je haos - sednem lepo u auto i vozim se.

Niko ne moze da me ubedi da mu je prijatnije na motoru na 44C u redu u Kneza Milosa gde ne znas da li greje vise odozdo ili odozgo, sa kacigom, rukavicama i jaknom (a pri tome se vozis sa dvokilometarskoj relaciji) nego u kolima, sa ukljucenom klimom u sorcu i majici.

ili da odseku glavu da se ne bi znojili  ;D a onda ti i ne treba kaciga ;D

Hehehe konstruktivno  :D :D :D

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Po gradu u tankoj jakni (probiker) koja samo sluzi da drzi protektore i rukavise letnje. Uvek farmerice i patike, nikad trenerka i papuce. I polako.

Mada na +30 za po gradu koristim najbolji motor na svetu- Tomos Thundermatic!  ;D :D

ja neznam koji ti jugo imas, ali ovaj moj je vec fabricki sav "KLIMAtronic"!  :D :D :D

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat

E, a pre neki dan sam video kolegu bajkera na Suzukiju u majici sa pojasom za ledja, ali bez kacige. Mislim, covek cuva bubrege, ko .ebe glavu :D  :D  :D

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Ja sam u Zemunu video porodicu (!) na GS1200... Tatko vozi, gospođa pozadi, a dete od jedno 5-7 godina na rezervoaru. Majice, bermude, papuče... Gledam ih, ne mogu da verujem, klimam glavom i hvatam se za kacigu u smislu "a gde ti je oprema, care" a on meni uz osmeh odmahuje u fazonu "ej ćao kolega"....

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

Mislim da neki od nas i u WC idu sa ful opremom, sto je sigurno sigurno, zamisli da se slucajno okliznes o plocice  ;D

LEGENDOOOO!!  :D :D :D :D

• Svrati ponekad, 142 postova

Sto se tice opreme za kaficu....ja idem na nju peske ili bajkom :D

Ako je vec dalje, palim sklopociju, a vazda je to Volvo pa mi oprema ni ne treba :D

• Enduraš, 6363 postova
  • Motocikl: CRF300L

Sve kratke relacije po gradu prelazim bajsom, dok isteram motor iz garaze, otvorim i zatvorim kapiju, bajsom sam vec stigao. Motor mi sluzi samo za duze relacije.

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

u letnje vreme nosim tanku letnju jaknu probajker onu za 39e kacigu pantalone bilo kakve vazno da su dogacke,patike i tanku maramu oko vrata,obratite paznju da nosite maramu jer kada je temperatura 40c manje vise onda su ose i drugi isekti besni i zedni pa prilikom voznje moze da vas ujede za vrat sto moze da dovede do gusenja i onom ko nije alergican na ujede tako sam ja jednom prosao i od tada uvek nosim tanku maramu oko vrata

• Zainteresovan, 651 postova

u letnje vreme nosim tanku letnju jaknu probajker onu za 39e kacigu pantalone bilo kakve vazno da su dogacke,patike i tanku maramu oko vrata,obratite paznju da nosite maramu jer kada je temperatura 40c manje vise onda su ose i drugi isekti besni i zedni pa prilikom voznje moze da vas ujede za vrat sto moze da dovede do gusenja i onom ko nije alergican na ujede tako sam ja jednom prosao i od tada uvek nosim tanku maramu oko vrata

Meni su se jednom 3 ose uvukle pod majicu i sve tri me ujele, nastavio sam da vozim, i onda osetim da me celo telo svrbi i da mi je glava nesto naduvena. Stanem da pogledam sta je, kad imam sta i da vidim, od alergije po celom telom sam dobio osip. Sreca pa sam bio blizu kuce, pa sam odmah otisao na urgentni da primim inekciju.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja