aca-pn 6410 Napisano Maj 25, 2008 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nadjem na net-u original hondin service manual za Africu RD04 ? Ubih se trazeci i nisam uspeo da nadjem. Haynes manual imam, u njemu je obuhvacena i afrika, ali bih vise voleo da imam original hondin service manual, kao sto sam imao za Transalpa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Maj 25, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze Ruski jezik, evo ovde ima nekih manuala: http://www.africatwin.ru/download/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Maj 25, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Pardon izgleda da je nemacki u pitanju:-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde neki http://transalp.ro/files/Honda%20Common%20Motorcycle%20Service%20Manual.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Maj 25, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nadjem na net-u original hondin service manual za Africu RD04 ? Ubih se trazeci i nisam uspeo da nadjem. Haynes manual imam, u njemu je obuhvacena i afrika, ali bih vise voleo da imam original hondin service manual, kao sto sam imao za Transalpa. Jel taj tvoj za Transalpa obuhvatao i modele od 97-00? Haynes manual i ja imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Maj 25, 2008 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj koji ja imam je za TA 88, ali sve ti je to isto sem kocionog sistema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Maj 25, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj koji ja imam je za TA 88, ali sve ti je to isto sem kocionog sistema. Cuvaj sve to sto imas za TA pa cu da ti pokupim kad budem dolazio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj koji ja imam je za TA 88, ali sve ti je to isto sem kocionog sistema. Cuvaj sve to sto imas za TA pa cu da ti pokupim kad budem dolazio Imam ja sve sto ti padne na pamet za Translpa. A sve to opet imas narezano kod Benjamina, pa ga potrazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Maj 25, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj koji ja imam je za TA 88, ali sve ti je to isto sem kocionog sistema. Cuvaj sve to sto imas za TA pa cu da ti pokupim kad budem dolazio Imam ja sve sto ti padne na pamet za Translpa. A sve to opet imas narezano kod Benjamina, pa ga potrazi. Mogao bi i sa njim da se vidim a mogao bi i do tebe da skoknem u toku nedelje, bice prelepo vreme a i treba nesto do Stepojevca da svratim po neke sitnice. Moguce je da ti sse najavim po to u toku nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze Ruski jezik, evo ovde ima nekih manuala: http://www.africatwin.ru/download/ Extra site Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze Ruski jezik, evo ovde ima nekih manuala: http://www.africatwin.ru/download/ Extra site Ako znas Ruski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj koji ja imam je za TA 88, ali sve ti je to isto sem kocionog sistema. Cuvaj sve to sto imas za TA pa cu da ti pokupim kad budem dolazio Imam ja sve sto ti padne na pamet za Translpa. A sve to opet imas narezano kod Benjamina, pa ga potrazi. Mogao bi i sa njim da se vidim a mogao bi i do tebe da skoknem u toku nedelje, bice prelepo vreme a i treba nesto do Stepojevca da svratim po neke sitnice. Moguce je da ti sse najavim po to u toku nedelje. dada ima kod mene disk ... narezacu t kopiju pa se javni ako ne odes juznije ... ja sam svaki dan na potezu zarkovo (kuća) - fontana novi beograd posao 9 - 17 pa se najavi ... vikend idem na long gay down opet pa ne racunaj na vikend subota nedelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Maj 28, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj koji ja imam je za TA 88, ali sve ti je to isto sem kocionog sistema. Cuvaj sve to sto imas za TA pa cu da ti pokupim kad budem dolazio Imam ja sve sto ti padne na pamet za Translpa. A sve to opet imas narezano kod Benjamina, pa ga potrazi. Mogao bi i sa njim da se vidim a mogao bi i do tebe da skoknem u toku nedelje, bice prelepo vreme a i treba nesto do Stepojevca da svratim po neke sitnice. Moguce je da ti sse najavim po to u toku nedelje. dada ima kod mene disk ... narezacu t kopiju pa se javni ako ne odes juznije ... ja sam svaki dan na potezu zarkovo (kuća) - fontana novi beograd posao 9 - 17 pa se najavi ... vikend idem na long gay down opet pa ne racunaj na vikend subota nedelja gde si kod fontane? Evo navraticu ja sutra tu gde kazes kad kazes, taman da se upoznamo i narezi mi disk od Lalajka, odnosno sve za TA a moze i za AT ;D Jel ok? Mozes i na PP ako neces ovde da objasnjavas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj koji ja imam je za TA 88, ali sve ti je to isto sem kocionog sistema. Cuvaj sve to sto imas za TA pa cu da ti pokupim kad budem dolazio Imam ja sve sto ti padne na pamet za Translpa. A sve to opet imas narezano kod Benjamina, pa ga potrazi. Mogao bi i sa njim da se vidim a mogao bi i do tebe da skoknem u toku nedelje, bice prelepo vreme a i treba nesto do Stepojevca da svratim po neke sitnice. Moguce je da ti sse najavim po to u toku nedelje. dada ima kod mene disk ... narezacu t kopiju pa se javni ako ne odes juznije ... ja sam svaki dan na potezu zarkovo (kuća) - fontana novi beograd posao 9 - 17 pa se najavi ... vikend idem na long gay down opet pa ne racunaj na vikend subota nedelja gde si kod fontane? Evo navraticu ja sutra tu gde kazes kad kazes, taman da se upoznamo i narezi mi disk od Lalajka, odnosno sve za TA a moze i za AT ;D Jel ok? Mozes i na PP ako neces ovde da objasnjavas. offtopicujemo bruka ali sta sad ... bicu do 12-13 u objektu Interex kod studenstskod doma hipermarket, a posle 14 do 17 kod fontane porekoputa meka, tamo gde je banka intesa ... najavi se samo kada krenes i cekam te ... 0642294603 aca-pn i ostali sorry za offtopic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...