Jump to content

Moto Zajednica

kraj sezone.... ende!

Recommended Posts

• Drug član, 1854 postova

danas u batočini stignem dva drugara koji su stajali i zabodem ih od pozadi. evo slika...

put je bio mokar i pun ruzle, išli smo stvarno pažljivo, silazio sam sa brega posle kog odmah ide krivina i primetio sam da momci usporavaju, počeo sam i ja da kočim lagano, međutim kasno sam shvatio da su stali (to sam shvatio tek kad sam video da jedan okreće galvu da pita neku ženu za pravac) pokušao sam da kočim ali je motor ali zbog klizavog kolovoza to nije baš imalo efekta, inače raspored je bio žena, jedan motor i drugi motor pored, put je sa jednom trako i nisam imao kuda da se provučem. kawasaki zabadam prednjim točkom u njegov zadnji točak, motor se zanosi i zadnjim delom udara transalpa, ja sam već u vazduhu, pravim salto i padam prvo dupetom, pa levom rukom i na kraju glavom. momci su pali sa motora ali niko od njih nije ogreban.

na kawi kriv točak i pukla guma, nosač tablice i izgrebana leva stranica, na transalpu puko plastika blatobrana i stop svetlo. kod mene krive vile, puko sat, iskrivio se auspuh, rezervoar, hebli i pšomerio sam subframe nekih 15cm.

kao što rekoh njima nije bilo ništa, ja sam udario cevanicu, lakat i trtičnu kost, kaciga HJC ZF-9 je pukla.

u pomoć nam je pritekao vladamir, a kasnije i bokikg i ivicat13. i ovim putem im se javno zahvaljujem.

udario sam goluba (decko nije sa foruma) na kawi i m1losh-a na transalpu,. njima se izvionjavam što sam ima napravio ovo sranje. sorry mmomci.

golubov ćale je došao sa prikolicom i natovarismo motore i za Bg. na bubanj potoku posle naplatne rampe otpada točak sa prikolice i prelazi u drugu traku, udara u bus u lomi branik i šoferku, prikolica nije registrovana a kasnije smo zaznali da nije ni suzuki vitara, policija je golubovom ćaletu pisala sve moguće kazne i odnela prikolicu na veštačenje. posle smo se snašli za prevoz do bg-a.

sve u svemu jedan usran dan...

pozdrav svima!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Sto pre da zaboravis ovaj dan, stvarno ti je bio usran.Jedino je dobro da ipak niste mnogo povredjeni. Sve ce doci na svoje mesto.

• www.markone-pegaz.rs, 2428 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Što kaže mikka... samo da ste svi ok! A i onaj točak je mogao da završi ko zna gde!  :o

Samo neka se na tome završi!  ???

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ne znam sta da kazem, ali predpostavljam kako se osecas... Kao sto vec rekose, dobro je da ste svi ok. Ne kloni duhom, sredices ti motor.

Kako mislis ZF9 je pukao? (znam da ti nije do objasnjavanja...)

• Enduraš, 6403 postova
  • Motocikl: CRF300L

Bas nam je bilo bzv danas kad nam je Vladimir ispricao sta se desilo. Najvaznije je da je vama ok, a sve ce se ostalo srediti.

• Drug član, 1854 postova

lalajko, puko zf-9, eno vidi se na slici ali je mutna jer sam slikao telefonom i na brzinu, njom sam poslednjom otresao u asfalt. mahinalno sam i zategao vrat pa me sad malo bole mišići, kao da imam upalu.

nije pukla da se rsapala ali se vidi da se struktura vlakana izmenila.

inače ovo je bila posledica raznih okolnosti koje su se poklopile, momci su stali sasvim neočekivano (nisam mislio da ćemo više stajati da pitamo za pravac) jer smo već ušli u btaočinu (tu živi vladamir i kod njega smo krenuli) kasno sam ih uočio i shvatio šta nameravajju, zatim spuštanje sa brda, odmah krivina, stali jedan pored drugog, ja malo opušten jer smo već "stigli", prljave kočnice jer sam vozio poslednji nonstop, klizav asffalt (ali ekstra), moj motor jako težak... jbg.. naravno ja sam glavni krivac.

naravno najbitnije je da su njh dvojica ok, ja sam malo ugruvan ali nije strašno. bilio bi mi jako krivo da sam nekog od njih povredio. ovako malo smor zbog motora ali to se da srediti.

• Zainteresovan, 953 postova

Zao mi je sto se desilo sve to i sto nisam mogao nekako i necim vise da vam pomognem. A kad sam cuo ovaj drugi deo price sa auto puta malopre kad sam doso sa skupa.... nemogu da verujem. Jos jednom jako mi je zao. Bice motora, bice svega, samo nas nece biti. Vazno je da niko nije stradao.

P.S.

Raso idi do lekara, poslusaj drugarski savet.

• Drug član, 1779 postova

Stvarno mi je zao zbog nezgode koju ste imali ali vazno je da niko nije ozbiljno povredjen.Bas sam voleo da se vidimo i upoznamo kad ono peh ,kad nam je Vladamir ispricao ... bas bezveze situacija.Aj da se ti malo oporavis a motori ce da se srede.

• drkadzija, 1229 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Nemoj da se nerviras, mada znam da je to teško.Važno je da niko nije povredjen , a motore ćete popraviti.

ubr. Jel miloš bucin mali iz pančeva?

Guest Borko_smorko

Raso druze moj obavezno kod doktora. Ako treba odbacicu te ja sutra do urgentnog. Treba da snimis to da vidis da li je sve ok. Najvaznije da ste zivi. Naci cemo se mi da popijemo koje pivo za zdravlje a ovo sve sto se moze srediti parama koji uglavnom nema e za tim ne treba da zalis.

• Zainteresovan, 542 postova
  • Motocikl: GS

Druze moj, nema nerviranja sad, kad tako krene neko sranje najbolje da se sto pre zavrsi i bez povreda. I dobro je sto se tako zavrsilo veruj mi, ko zna kako bi bilo da nije tako. Samo da ste Vi dobro, motori se srede i sve se zaboravi.

• Drug član, 3076 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Jbg, desilo se, stvarno neverovatan splet okolnosti od pocetka do kraja.

Ne zezaj se, pravo kod lekara, meni su isto tako rekli, nije nista, tek posle nedelju dana sam ih ubedio da mi snime vrat, prsli 2. i 3. vratni prsljen. Mali udara ili nagli okret, mogao sam da ostanem nepokretan od vrata na nize.

Zato, ne shvataj to olako, daj Boze da nije nista, ali obavezno snimi vrat!!!!!

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Auh ne mogu da verujem...  :-\

Sta je tu je. Obavezno idi na snimanje, nemoj se zezati sa tim. Metal i plastike ce se popraviti.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja