Dejangrof 0 Napisano Decembar 22, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Honda cbr 400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem puca mi iz auspuha ko top a nece da upali,vergla ko lud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejangrof 0 Napisano Decembar 22, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Honda cbr 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko moze da me posavetuje da znam sa je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7973 Napisano Decembar 22, 2019 -, 1787 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Svecice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17545 Napisano Decembar 22, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Nedovoljno goriva u cilindrima (talog u rezervoaru, pumpa goriva, filter, slavina, dizne), ili HAL senzor neispravan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11353 Napisano Decembar 22, 2019 Drug član, 1611 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaš varnicu. Napravi nekoliko taktova bez varnice, navuče dosta benzina, pa onda kada neka varnica probije to grune kao top. Znao sam neke budale koje su kolima u vožnji na momenat isključivali kontakt pa ponovo davali... To grune kao haubica, jednom im tako otpao lonac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6807 Napisano Decembar 22, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi mogla da progovori... Od jednostavnijih stvari, svećice, dovod goriva, opšta higijena i stanje karburacije. Od komplikovanijih, problem sa nekom komponentom paljenja a da nisu svećice...obzirom da kažeš da alnaser vrti kao lud, može da bude da je neki ventil izgoreo...ili možda nešto još teže. Ove matore "mazalice" se ne rešavaju brzinski...još manje preko foruma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1085 Napisano Decembar 22, 2019 Ol' dirty bastard, 655 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Izvin'te za off, daleko od toga da bi probao ali dete u meni se pita sta bi bilo kad bi to pokusao sa dizel motorom(autom)??? Msm dal' bi pucao onako kao benzinac ili... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13892 Napisano Decembar 22, 2019 Integrisan, 7660 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema pucanja ali ima dimne zavese. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2950 Napisano Decembar 23, 2019 Ne silazi, 5038 postova Prijavi odgovor kao problematičan Шта је ово 250ка 4цилиндра?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1053 Napisano Decembar 23, 2019 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Izvin'te za off, daleko od toga da bi probao ali dete u meni se pita sta bi bilo kad bi to pokusao sa dizel motorom(autom)??? Msm dal' bi pucao onako kao benzinac ili...Probao nece da pucaBenzinci hoce ali samo stari sa karburatoromSorry za offPoslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2950 Napisano Decembar 24, 2019 Ne silazi, 5038 postova Prijavi odgovor kao problematičan Јели Honda CBR 250R молим лепо???Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 296 Napisano Decembar 24, 2019 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Gornja Radgona Slovenia Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Meni se tako ponasao na gsx400 e i na kraju se ispostavi da je paljenje bilo pomereno i pick up-ovi sjebani... Al sto kazu,ides redom... svecice,dovod goriva,karbovi pa onda komplikacije sa strujom... ako je stajao dugo zbog zime verovatno su karbovi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2950 Napisano Decembar 24, 2019 Ne silazi, 5038 postova Prijavi odgovor kao problematičan Тако си га купио грофе или десило се код тебе?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17696 Napisano Decembar 24, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije 250 vec CBR400F. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2950 Napisano Decembar 24, 2019 Ne silazi, 5038 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хвала на одговору али на друга питања ми не можеш ти одговорити, треба "митраљезац" Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17696 Napisano Decembar 24, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo Naravno, samo su kod "nas" ti modeli 250 i 400 rijetki (Japansko trziste ), vjerovatno je 500 ili 600ccm 1986-87. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2950 Napisano Decembar 24, 2019 Ne silazi, 5038 postova Prijavi odgovor kao problematičan Знам, имам FZR 250 и кубурим са деловима.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2950 Napisano Decembar 24, 2019 Ne silazi, 5038 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko moze da me posavetuje da znam sa jeЕво ја бих те саветовао али "ниси на линији".Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2950 Napisano Decembar 24, 2019 Ne silazi, 5038 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако је два цилиндра ваздушно онда је cbr 450 sr, једна брегаста, три вентила по цилиндру. АЛИ кад добијемо више информација о "пацијенту" онда чемо да саветујемо.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11353 Napisano Decembar 24, 2019 Drug član, 1611 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ide Nova Godina, greota sada da ga opravlja. Ne trebaju mu petarde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...