mixa 994 Napisano Maj 16, 2006 Ne silazi, 5453 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sta je najbolji kompromis popitanju kvaliteta,cijene,potrosnje i ma svega ili mozda znate i jos neki slican model,posto mi je izbor sada sveden na ova tri??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 16, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako preferiras putovanja Africa Twin, ako ti treba vise nesto okretnije po gradu Transalp, a ako preferiras BMWa onda BMW! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 994 Napisano Maj 16, 2006 Ne silazi, 5453 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa Transalp mi je neka kao blaza Africa,Africa stara provjerena masina,a BMW nekako lud na svoju ruku,aki odlican,pa ne znam ni sam na koju stranu!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 16, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedina mana BMW-u je jedan cilindar, inace, licno mi je to jedan od najlepsih motora. Kvalitet bi trabalo da se podrazumeva O Africi su davno ispricane sve price. Tu valjda nema greske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Maj 16, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Ja boh benku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 16, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan 1.BMW 2.Afrika 3.Trans Slap Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 16, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Africa i Transalp skoro isti agregat i skoro iste performanse, pouzdane i neunistive u svakom pogledu. BMW lep ali jedan cilindar i 2 svetlosne godine daleko od kvaliteta OVE DVE Honde. O eventualnoj daljoj prodaji i da ne govorim :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Maj 16, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih izabrao afriku bez razmisljanja :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 16, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan xe, xe pa zna se.... Salim se... Sto se tice BMW, ako mislis na 650 to je jedan cilindar. Po meni je mnogo bolje da uzmes V2 motor. Jedan cilindar je bolji za pravi hard enduro, ali to nije ni jedan od ovih tri modela koje si ti naveo. U BMW ti je Rotaxov motor, isti kakav ugradjuju u Pegaso, tako da taj motor, pravi zaljubljenici u tu marku, ni ne smatraju za BMW. I Dexter je lepo rekao za kvalitet. Po meni neces pogresiti bilo sta da uzmes, Africu ili Transalpa. Po pitanju cene: Africe su jako skupe, ljudi ih uvek cene vise nego ostale motore zbog njihove reputacije(sa razlogom ). Ja sam zaljubljen u ovaj motor i prilicno sam se namucio da ga nabavim. Za moju 2 godine staru Afriku sam mogao da kupim potpuno novog Transalpa. Drugar je skoro kupio Transalpa 2004 godiste. Motor je ekstra. Pravo je uzivanje voziti taj motor i prosto vam se ne silazi sa njega kad krenete u voznju. Pogledaj putopis koji sam skoro poslao, da vidis slike. Transalp ti dodje kao 10-15 % umanjena Afrika, sa tim sto je Afrika malko vise orjentisana ka off roadu. Ima stvari koje mi se ne svidjaju na Transalpu ali nisu presudne. Tipa, na bilo kom biciklu su rucke kvalitetnije nego na njemu. Vazno je da su bitni delovi ekstra kvalitetni i da ljudi sa njim prelaze i po 200 000km. Eto to ti je neka mini analiza. Ja sam imao slicnu trilemu kao ti, ali sam onda proveo dane na internetu i vidis koji sam izbor napravio. I MNOGO SAM SRETAN ZBOG TOGA Afrika je ipak Afrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 17, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1. TransAlp 2. Africa 3. BMW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 941 Napisano Maj 17, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha Andrej manicace sexualni,,,xaxax vidi avatar ... Sto se teme ticce, mislim da je Dane, nekako po mom ukusu to objasnio. Subjektivno ali i objektivno. Ako hoces detaljnije o bmw-u taj model je imao Yoman, zovni njega nek ti prenese iskustva. Licno, samo bih dodao, ako mozes da biras izmedju 1 i 2 cilindra bilo koje konfiguracije, zemi ovo poslednje, narocito ako je Honda u pitanju. Afrika je kao kamion, ako si samo u gradu u voznji, onda je uzimaj jedino ako ti je stvarno po ukusu. Znacci bass je onako masivan. Sto se kvaliteta tice tu je bar lako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Maj 17, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha Andrej manicace sexualni' date=',,xaxax vidi avatar ... [/quote'] Ako zelis da upoznas pravog manijaka, pitaj ga odakle mu taj avatar.... :twisted: Afrika je VRH!!!!!! Sve ostalo su samo lose kopije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 586 Napisano Maj 17, 2006 Drug član, 1355 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan U BMW ti je Rotaxov motor' date=' isti kakav ugradjuju u Pegaso, tako da taj motor, pravi zaljubljenici u tu marku, ni ne smatraju za BMW. I Dexter je lepo rekao za kvalitet. [/quote'] Evo da se malo i ja ukljuèim u raspravu i ispravim netoène navode. Dakle, F650 i Pegaso NEMAJU iste motore, bez obzira što su oba Rotaxa. Npr, Pegaso ima glavu sa 5 ventila, F650 sa èetiri. U praksi se po pitanju pouzdanosti puno bolji pokazao BMW, manje se kvari i puno manje troši goriva. Motocikl uopæe nije loš, te mistificiranje kvalitete Honde je malo pretjerano, iako su i Africa i Transalp odlièni motori, nisu bash tako nepoderivi kako ih ljudi smatraju. Ja sam do sada vidio poprilièno Africa u kvaru zbog pumpe za gorivu, pregorenih gumica ventila, znam nekoliko vlasnika zadnjih modela Africa koje troše poprilièno puno ulja, itd. Dakle prihvaæam da je Africa ili Transalp nešto kvalitetniji uradak, no ta razlika nije posebno velika, F650 je sasvim ok motor. Za èistu vožnju po cesti V2 koncepcija je uvijek u prednosti nad singlom, tako da ili TA ili AT je malo bolja opcija, ja bih prije uzeo Transalp. Za vožnju van ceste niti jedan od trojice nije nešto spretan, iako su upotrebljivi, no ako se misli voziti po lošim makadamskim putovima, onda je najbolje uzeti F650 Dakar model, a Transalp nije za ozbiljniju vanasfaltnu vožnju, touring položaj vožnje ne dozvoljava kvalitetnu kontrolu pri vožnji na stojeæi, a to je nužno za malo ozbiljniji brzinski prosjek. Osim toga, Transalp ima dosta krhke boène plastike i veæ malen i bezazlen pad može donijeti puno štete u financijskom smislu. Ako je vozaè veæih dimenzija i kilograma, Africa æe mu najbolje pasati, a za cestovni tuoring, ipak je Transalp po meni najoptimalnije riješenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 17, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je VRH!!!!!! Sve ostalo su samo lose kopije Opet ovaj moj drugar, prica okolo "golf2 je majka" a vozi 4ku Smajseru nepopravljiv si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 17, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Jedina mana BMW-u je jedan cilindar' date=' inace, licno mi je to jedan od najlepsih motora. Kvalitet bi trabalo da se podrazumeva O Africi su davno ispricane sve price. Tu valjda nema greske[/quote'] Africa kraljica enduro motora, Transalp nesto losija varijanta i dakleko manje za van puta nego Africa.BMW 650 = ROTAX = Skupo , a nisam siguran koliko je kvalitetno za te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 17, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan U BMW ti je Rotaxov motor' date=' isti kakav ugradjuju u Pegaso, tako da taj motor, pravi zaljubljenici u tu marku, ni ne smatraju za BMW. I Dexter je lepo rekao za kvalitet. [/quote'] Evo da se malo i ja ukljuèim u raspravu i ispravim netoène navode. Dakle, F650 i Pegaso NEMAJU iste motore, bez obzira što su oba Rotaxa. Npr, Pegaso ima glavu sa 5 ventila, F650 sa èetiri. In 1993, 27 years later, BMW decided to put a new single on the market. The Rotax engine was the same as the unit used in Aprilia's 650 Pegaso -- a mono-cylinder four-stroke (the difference between the two engines is the cylinder-head: five valves for the Aprilia, four valves for the BMW). The bike was a hit in Europe and in only six years BMW has produced over 64,000 units. Impressive. BMW F 650s used to be built by Aprilia in Noale, Italy to BMW specifications. Now, for the year 2000, BMW has decided to build the 650 in Berlin in a new workshop beside the original BMW factory. Were there problems with Aprilia? It's hard to say, but it is also no secret that German manufacturing methods are different than Italian methods. Tek posle su nastale izmene... The new F 650 GS has a new engine developed by BMW and Rotax and is different from the original Aprilia powerplant. The new engine shares with the former only the five-speed gearbox, the crankshaft and the anti-vibration shaft. Everything else is new. The engine itself is entirely built by Rotax in Gunskirchen, Austria, except for the pair of camshafts that are built by BMW. After initial assembly, the engines are transported to Berlin where BMW completes the 650 GS. http://www.motorcycle.com/mo/mcbmw/00f650gs.html Znam da sam ranije citao o ovome pa sam malo zaboravio, ali bitno je da smo obojca u pravu :pivo: U svakom slucaju nije BMWova mashina... Sto se tice pumpe kod Afrike, i ja sam dosta citao o problemima sa njom na internetu. Kako imam ovaj motor ja sam licno dosao do zakljucka da nije problem u pumpi vec u nacinu njenog koriscenja. Naime kada se gorivo istrosi do rezerve, pumpa neko vreme radi sa malo goriva i to je prilicno unistava. Jednom sam dosao skoro do rezerve i nisam znao. Upalim ja motor, on radi, ali stekce ko da ce da se raspadne. Ja se sav preznoio i ugasim. Upalim opet kad ono opet, stekce, uzas. Krenem da zagledam po motoru i vidim da pumpa oce da iskoci iz rama. Kako se do rezerve sa punim rezervoarom stize za skoro 300km, lako je izracunatio koliko ona puta radi u tako nepovoljnom rezimu, za recimo 40 000km, sto dovodi do njenog kvara. Od tada mi slavina uvek stoji na rezervi i pomocu meraca kilometraze kontrolisem gorivo, i mislim da sa njom necu imati problema. A sto se tice ostalih stvari dovoljno govori da cak i po gradskoj voznji imam beo auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 17, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice pumpe kod Afrike' date=' i ja sam dosta citao o problemima sa njom na internetu. Kako imam ovaj motor ja sam licno dosao do zakljucka da nije problem u pumpi vec u nacinu njenog koriscenja. Naime kada se gorivo istrosi do rezerve, pumpa neko vreme radi sa malo goriva i to je prilicno unistava. Jednom sam dosao skoro do rezerve i nisam znao. Upalim ja motor, on radi, ali stekce ko da ce da se raspadne. Ja se sav preznoio i ugasim. Upalim opet kad ono opet, stekce, uzas. Krenem da zagledam po motoru i vidim da pumpa oce da iskoci iz rama. Kako se do rezerve sa punim rezervoarom stize za skoro 300km, lako je izracunatio koliko ona puta radi u tako nepovoljnom rezimu, za recimo 40 000km, sto dovodi do njenog kvara. Od tada mi slavina uvek stoji na rezervi i pomocu meraca kilometraze kontrolisem gorivo, i mislim da sa njom necu imati problema. A sto se tice ostalih stvari dovoljno govori da cak i po gradskoj voznji imam beo auspuh.[/quote'] I ja sam cuo za crkavanje benzinskih pumpi na Africi, ali nikome nije jasno kako isti model pumpe na Africi traje 35000 a na drugim modelima motora dosta duze. Elem, neko je problem resio instalacijom vakumske pumpe koja je dosta robusnija i jeftinija od elektro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 17, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Mozda su ti modeli sa pokazivacem goriva i lampicom za rezervu, pa se onda to svodi na ono sto sam napisao gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 586 Napisano Maj 17, 2006 Drug član, 1355 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da sam ranije citao o ovome pa sam malo zaboravio' date=' ali bitno je da smo obojca u pravu :pivo: U svakom slucaju nije BMWova mashina... [/quote'] Pa nisam ni rekao da je BMW-ova mašina. Što se tièe piva, uvek raspoložen No to što nije BMW-ova mašina, zar je to minus? U svakom sluèaju, svi navedeni motori su kvalitetniji predstavnici svoje klase, i niti jedan nije loš odabir. Što se Africe tièe, sve najbolje, no ja ga osobno ne bi previše mistificirao kao nepoderiv uradak, dosada sam ih vidio nekoliko u banani, no to moguæe je i posljedica lošeg održavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 17, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ....BMW 650 = ROTAX = Skupo ' date=' a nisam siguran koliko je kvalitetno za te pare[/quote'] Bicu JAKO subjektivan.... JA ZNAM ZASTO JE BMW SKUP!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 994 Napisano Maj 18, 2006 Ne silazi, 5453 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A da li nekako madju ova tri moze da se ugura Aprilia Pegaso 650,ili ona nije taj nivo,ipak isti je motor kao u GS-a rotaxov,a cijenom je povoljnija??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 18, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam ni rekao da je BMW-ova mašina. Pa nisam ni rek'o da si rek'o da je BMWova mashina :D . To je vise bilo u fazonu da to nije "pravi" BMW, pa da se to sto pise BMW prihvati malo sa rezervom. Mada da ne valja ne bi oni stavili svoj potpis na njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 18, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice pumpe kod Afrike' date=' i ja sam dosta citao o problemima sa njom na internetu. Kako imam ovaj motor ja sam licno dosao do zakljucka da nije problem u pumpi vec u nacinu njenog koriscenja. Naime kada se gorivo istrosi do rezerve, pumpa neko vreme radi sa malo goriva i to je prilicno unistava. Jednom sam dosao skoro do rezerve i nisam znao. Upalim ja motor, on radi, ali stekce ko da ce da se raspadne. Ja se sav preznoio i ugasim. Upalim opet kad ono opet, stekce, uzas. Krenem da zagledam po motoru i vidim da pumpa oce da iskoci iz rama. Kako se do rezerve sa punim rezervoarom stize za skoro 300km, lako je izracunatio koliko ona puta radi u tako nepovoljnom rezimu, za recimo 40 000km, sto dovodi do njenog kvara. Od tada mi slavina uvek stoji na rezervi i pomocu meraca kilometraze kontrolisem gorivo, i mislim da sa njom necu imati problema. A sto se tice ostalih stvari dovoljno govori da cak i po gradskoj voznji imam beo auspuh.[/quote'] I ja sam cuo za crkavanje benzinskih pumpi na Africi, ali nikome nije jasno kako isti model pumpe na Africi traje 35000 a na drugim modelima motora dosta duze. Elem, neko je problem resio instalacijom vakumske pumpe koja je dosta robusnija i jeftinija od elektro. Ma pumpa je i tako kod gomile polovnih vec zamijenjena/regulisana. To im valjda dodje kao fabricka greska, ali radi se o tome sto svi znaju za to tako da to nije prob. Problem je kada crkne nesto a ne znas ni kako ni zasto ni sta je uopste. Pogotovo ako se to desi u nekoj pustari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 994 Napisano Maj 18, 2006 Ne silazi, 5453 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ok nije bas isti motor,ali da li Pegaso valja,znam da ne moze sa ovim VUKOVIMA da se bori,ali ipak da li je totalni shit ili neki prosjecan motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 586 Napisano Maj 18, 2006 Drug član, 1355 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ok nije bas isti motor' date='ali da li Pegaso valja,znam da ne moze sa ovim VUKOVIMA da se bori,ali ipak da li je totalni shit ili neki prosjecan motor?[/quote'] Definitivno nije shit, zašto bi bio? Solidan motorich koji fino ide, no ja ga ne bi nikada kupio, pogotovo zadnje injection modele - puno prijatelja ima Pegasuse, neki su super, neki svakomalo problematièni. No motor je kao polovni bitno jeftiniji od F650. Tko traži Pegaso, nek traži zadnji model sa karbovima i upside-down vilicama, taj je najbolji, to su godišta 2000, èini mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...