Zo_lee 63 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan josh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mali odmor pre polaska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zajednicka fotka pre odlaska nasih prijatelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde fotke, da ih vidimo! stigle fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Jun 26, 2008 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Super akcijaši, svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jun 26, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 motora sa 2 čovjeka i 2 žene odlazi na put prema Srbiji 13. juna iz Ljublajane. I tako su 3 motora sa 2 coveka i 2 zene stigli juce u Temerin u pratnji BJB Zolee-ja iz Kule. U predvecernjim satima sam imao cast da ugostim motorase iz Slovenije u svojoj kuci. Proveli smo zajedno jedno 2 sata, lepo se druzili i mogu vam reci da su divni ljudi. Veliko hvala drugari na druzenju i sto ste navratili u moj skromni dom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jun 26, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Za zao ja nisam napravio nijednu fotku sa njima, a bili smo zajedno na Potfatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Jun 26, 2008 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Slovence! Upoznali smo se na kratko u Trebinju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Marjane, seledece godine se nadam malo duzem druzenju,nekoliko dana...Puno pozdrava iz Kule...Zoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fraising1 1 Napisano Jun 30, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan Bilo mi je drago da smo se barem na kratko vidjeli. Stigli kuči u 1:30 u jutro i napravili oko 3600 km. Iduče godine stiči čemo na malo duže vreme u Vojvodinu. Hvala vam na svemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 30, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sloveniji!!! E kako se zadesilo... vi u Temerinu a mi u LJubljani.... u isto vreme. Nadam se da ste se lepo proveli na putovanju, a sad ocekujemo putopis i mnogo slika. Pozdrav Davor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 30, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan I ako moze,dogodine obavezno drmnite moju kapiju malo jace!Ovako sam uspeo da vam vidim samo ledja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jun 30, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo mi je drago da smo se barem na kratko vidjeli. Stigli kuči u 1:30 u jutro i napravili oko 3600 km. Iduče godine stiči čemo na malo duže vreme u Vojvodinu. Hvala vam na svemu. Veliki pozdrav iz Kule, Mateji,Slavici,Marjanu i Edi ....bilo mi je drago shto smo se upoznali, vidimo se iduce godine..pozdrav ..Zoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Jun 30, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Zoli i PeterPan - hvala vam na svemu (normalno i vašim ženama). Bilo je divno ;D. Vidimo se ponovo sledeče godine - ako nam ne uspije prije. M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 1, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da ste stigli kuci bez problema i da vam je bilo lepo kod nas! Pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...