zozon 6 Napisano Maj 16, 2006 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju 14. 05. leta gospodnjeg 2006-e krenuo sam na svoju prvu Pravu voznju, svojom novom (10 god starom) Hondom!!! Ekipa odlicna: Angel-Yamaha xj650, Mile- CBR 1000 F , Milan- Fazer 600, Pera-Honda Transalp 600, Zeljko-Aprilija Pegaso 650 i moja malenkost Zozon -Honda Afrika Twin 750!!! S obzirom na razliku u kubikazi mi laksi smo isli solo a Mile je imao extra opterecenje i veliku odgovornost-vozio je svoju ljubljenu zenu Svetlanu!!! Start etape 8.00 Banatsko Novo Selo ispred jedne pekare( Necemo reci da je to pekara REX i da je Milanova, da neko ne bi posumnjao da ga mi nesto reklamiramo), zatim Bela Crkva-Stara Palanka, skelom preko Dunava na Ram, onda Golubac, Donji Milanovac ulazak u klisuru i pravu lepotu, i tako do Djerdapa! Na kraju Kladovo, rucak u jednom restoranu( naravno necemo reci da je to restoran "Alas",zbog gore pomenutih razloga)!!! Svi smo se slozili da je riblja corba za 5+...ako budete u blizini nemojte to propustiti, hrana je zaista odlicna a osoblje ljubazno i nenemetljivo- domacinska kuca nema sta! Sedam osoba 3200 dinara, pola smo pojeli a drugu polovinu je covek spakovao za poneti! Povratak preko Pozarevca i Smedereva, Panceva i na kraju B.N.Selo u 22.00!!! Suma sumarum: Dozivljaj 5+ Druzenje5+ Klopa 5+ Stanje na kilometrazi 491 km Hteli smo da odvezemo jos par krugova po selu ili da otpratimo Zeljka do Vladimirovca da nateramo na 500km, ipak smo se slozili da je red da se odmorimo i da cifra od 491 uopste ne izgleda lose za jedan dan!!! Juhu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Maj 16, 2006 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast,ali zar niste mogli koju slicicu da i mi vidimo te ljepote!? Afrika,svaka cast,ma Afrika je tata mata bar meni,nadam se da ce biti jednoga dana jedan primjerak u mojoj garazi!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Maj 16, 2006 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Da ti pravo kazem jos nisam ovladao naprednim tehnologijama postavljanja slika na forum, moracu da pitam "Dirtija" on je inace urednika na ovom forum( a i na onom )! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Maj 16, 2006 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan ma nije to neki problem,i ja sam mislio,ali objasnili su mi za 5 minuta!? Aj pa cekamo slicice!!! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Maj 19, 2006 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Maj 19, 2006 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan ...Ucimo polako... a sad ostatak [Pablo: malo sam sredio gornje linkove...] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Maj 20, 2006 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Pablo, bas sam hteo da zamolim nekog od urednika da to malo dovede u red! Imao sam problem da postavim slike jer mi je internet toliko spor (modemska veza)da to nije humano, slanje ovih pet-sest slika je trajalo sat vremena! Vazno da su slike konacno tu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 20, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan H internet toliko spor (modemska veza)da to nije humano' date=' slanje ovih pet-sest slika je trajalo sat vremena! Vazno da su slike konacno tu...[/quote'] Mozes da smanjis slike (acdsee ili neki slican program). Upload ce mnogo krace da ti traje. Cestitam na "prvoj pravoj voznji". Samo pichi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Maj 20, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura, svaka cast Samo tako nastavi :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Maj 21, 2006 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Volim da slike budu velike rezolucije, onda covek moze da razgleda, zumira i uziva...uskoro cu preci na bezicni internet (sa pravom brzinom) tako da necu vise imati ovih problema! Sto se voznje tice, za sledeci vikend planiramo idenje u Sombor tj. Svetozar Miletic na motokros, polazak u subotu rano, jedno nocenje u Somboru, nedelja trke i onda kuci. Trebalo bi da nas bude sestorica, ako jos neko zeli da se prikljuci -poziv je otvoren! Vozimo laksim tempom 90-120 a pravila voznje u grupi jos uvek ucimo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...