Brzina_Speed 8 Napisano Decembar 8, 2019 U prolazu, 28 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drustvo. Konacno krepao regler na 63 000km. Inace mana na ovom motoru, ocekivao sam davno da krepa, pa uvijek nosio u torbi rezervni, kineski od 15e i juce vidim slabo mi pali motor. Izmjerim napon, samo 11.5V puni na 5k rpm. Namotaji bacaju sve kako treba. Na regleru kada diode provjeravam, od tri, dvije bacaju 0.35, 0.35, na trecoj nista.... Sada mi kineski regler radi super, puni na 13.8 V, ali me strah toga i ne smijem dalje od 20km, jer sumnjam da ce za 15e dugo da izdrzi Nov originalni regler za moj motor je 250e, pa mi se novac ne daje. Imate li nekoga da pravi reglere ili narucujete polovne ? Pisite preporuke, sta mi je ciniti. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 8, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis ti moze pomoci, on ugradjuje Joskine reglere. Imas i clana Zika56 koji izradjuje takodje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brzina_Speed 8 Napisano Decembar 8, 2019 U prolazu, 28 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Astral said: @Arakis ti moze pomoci, on ugradjuje Joskine reglere. Imas i clana Zika56 koji izradjuje takodje. Hvala ti @arakis @zika56 Koja je cijena reglera i da li sve sa dzekovima i rupama za montiranje bude napravljeno samo za skopcati ? P.S. Kako se taguju clanovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14654 Napisano Decembar 8, 2019 Ne silazi, 6132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako @zika56 @Arakis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brzina_Speed 8 Napisano Decembar 8, 2019 U prolazu, 28 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirao sam @zika56 , a i naucio da tagujem . Dok mi ne zavrsi regler, nadam se da mi "kinez" ne zapali motor do tada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...