Arakis 5771 Napisano Decembar 16, 2019 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Hacky je napisao: A gde je spisak? Pa napravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 46 Napisano Decembar 16, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZR-7s Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu.. da i ja budem negde prvi 1.knez mladja + dve bagre na svojim motorima Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 91 Napisano Decembar 17, 2019 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se i ja, prvi put ove godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Decembar 17, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, Svima vama koji idete, želim lepo vreme i još lepše provedeno vreme u Sremčici sa mališanima. Njima to zaista puno znači. Svoj doprinos sam makar dao kroz skomnu donaciju iako neću biti prisutan u Beogradu. Pokažite još jednom svima bajkersko veliko srce i dobročinstvo! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Decembar 18, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, jeste, ljubite te klince i od nas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 371 Napisano Decembar 18, 2019 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja na zalost iz opravdanih razloga moram da propustim Mala nezgoda jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 18, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Tromb ili vene ?Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 371 Napisano Decembar 18, 2019 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne ne Ispao mi je skocni zglob na fudbalu, srecom se odmah vratio i sve je ok. Ali malo mi je mnogo frka da krenem na voznju sa ovakvom nogom. Krivo mi je bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 18, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ti mnooogo naduveno stopalo da bi bio samo zglob ?Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Decembar 18, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Moze tako da izgleda prilikom velikog istegnuca ili ako je cak pukla tetiva a nije odma led stavio... znam iz iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Decembar 18, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jos dva danaaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Decembar 19, 2019 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Jeste spremni za subotu Deda Mrazovi i Baba Mrazice ? Jesu irvasi osedlani i okićeni ? Naši drugari iz Sremčice nas nestrpljivo čekaju i raduju se našem dolasku. Hajde da se potrudimo i dođemo u što veće broju i kao i svih ovih godina unazad beskrajno ih obradujemo i razveselimo. Potrebno je poneti samo dobru volju i raspoloženje a za uzvrat ćemo dobiti bezbroj dečjih osmeha, njihovu veliku radost i sreću. Ako slučajno niste još uvek nabavili svoje Deda Mraz odelo možete to uraditi na nekom od ovih mesta ( KTM Centar, Motomania, Moto Land, Ducati Srbija, Garage Moto Shop, Auto škola Vir - Zona ) ili u subotu ispred Skupštine ( biće određena količina odela ). Vidimo se u subotu u 10h ispred Skupštine! Još jedna važna informacija ! Da bismo drugarima odneli paketiće potrebno je i da ih upakujemo Pakovanje paketića je sutra veče - petak 20.12.2019 u 19h u Auto školi Zona (Vir). Ko može neka dođe, zajedno ćemo brže i lakše spakovati a dobra atmosfera nikada ne izostane Vidimo se! 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Decembar 19, 2019 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Odelo sam uzeo, ako bog da i dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Decembar 19, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih isao na voznju, ne volim fa vozim kad je hladan asfalt ne zamerite. Svoj doprinos, kao i jos neki cu dati kroz skromnu donaciju Lep provod svima zelim! I nek vas gume dobro drze! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Decembar 19, 2019 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Heheheeee Kanda ces ti morati ici,neki ljudi te prozivaju da si ti neki tamo bjb vitez za ovu godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Decembar 19, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Prašinar said: Heheheeee Kanda ces ti morati ici,neki ljudi te prozivaju da si ti neki tamo bjb vitez za ovu godinu Rado, ali nisam spretan za voznju sada. Nisam se provozao ima mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Decembar 19, 2019 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Markone88 said: Rado, ali nisam spretan za voznju sada. Nisam se provozao ima mesec dana Nije obavezno motorom. Ko može motorom odlično, da kolona Moto Deda Mrazova bude što veća i veselija, ali dobrodošli su svi bilo kojim prevoznim sredstvom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano Decembar 19, 2019 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u petak van zemlje, a vrlo rado bih došao, najmanje što mogu da uradim je da uplatim donaciju i svima vam poželim srećan put, dobar provod i da prenesete toj dečici što više pozitivne energije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2709 Napisano Decembar 19, 2019 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kakav spisak bre! Nemoj da ste sline, vreme idealno za diverzante (tako su mi govorili dok sam bio na jednom mestu) Salim se, ljudi ko moze neka dodje ne mora da se pravdate. Evo snimka prognoze oko 10h. Kasnije rosulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Decembar 20, 2019 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Deda Mrazovi su spremni Rudolf i danas na svojim saonicama nosi paketiće da obraduje dečicu, a sutra će sa nama u veseloj crvenoj koloni da donese osmeh i radost našim drugarima iz Sremčice 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navajo 54 Napisano Decembar 20, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GN 125 & GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Odelo ulovljeno, ali jedva. Nije ih bilo u Motolandu, u Motomaniji sam ugrabila poslednja. Vidimo se sutra ❤❤❤ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Decembar 20, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja nažalost ne mogu da budem jedan od Mrazova ali sam naišao na fotku jednog istorijskog Dede. Čini mi se da neće smetati. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasha P 6548 Napisano Decembar 20, 2019 MotoDJIR.com, 1354 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Danas,mala ekipa obisla i domove za decu u Šiljakovcu i Obrenovcu. Vreme suncano,put suv,a nas Deda Mraz spreman i nasmejan. 5 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wizard666 350 Napisano Decembar 20, 2019 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Patkovanje uspešno završeno! Mi smo spremni. A vi? Vidimo se ujutro Sent from my SM-N960F using Tapatalk 11 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja636 29 Napisano Decembar 20, 2019 U prolazu, 46 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ja sam uzeo odelo i krenuo bih Vespom 50cc.. Medjutim i devojka sada zeli da ide samnom. Da li smem da se upustam u pustolovinu nas dvoje sa 50cc, hocemo li uspeti da vas ispratimo ili ne? :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...