džoni94 167 Napisano Decembar 17, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Kozarska Dubica, Bosna i Hercegovina. Motocikl: Honda Africa Twin 650 1989 Prijavi odgovor kao problematičan GUMICE PREDNJIH I ZADNJIH KOČIONIH KLIJEŠTA, TE PLASTIČNI ŠTITNIK ZADNJEG DISKASent from my G3121 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
džoni94 167 Napisano Decembar 17, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Kozarska Dubica, Bosna i Hercegovina. Motocikl: Honda Africa Twin 650 1989 Prijavi odgovor kao problematičan GUMICE ULJNE PUMPE/ULJNOG SISTEMASent from my G3121 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
džoni94 167 Napisano Decembar 17, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Kozarska Dubica, Bosna i Hercegovina. Motocikl: Honda Africa Twin 650 1989 Prijavi odgovor kao problematičan SLAJDER POGONSKOG LANCASent from my G3121 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
džoni94 167 Napisano Decembar 17, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Kozarska Dubica, Bosna i Hercegovina. Motocikl: Honda Africa Twin 650 1989 Prijavi odgovor kao problematičan FUZASTERISent from my G3121 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Decembar 17, 2019 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ili gume oslonca za nogu...Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
džoni94 167 Napisano Decembar 18, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Kozarska Dubica, Bosna i Hercegovina. Motocikl: Honda Africa Twin 650 1989 Prijavi odgovor kao problematičan Gumena navlaka poluge mjenjačaSent from my G3121 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
džoni94 167 Napisano Decembar 18, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Kozarska Dubica, Bosna i Hercegovina. Motocikl: Honda Africa Twin 650 1989 Prijavi odgovor kao problematičan Večeras simboličan početak sklapanja kontinenta, neki sitni radovi, da se ubije dosadaSent from my G3121 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
džoni94 167 Napisano Decembar 19, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Kozarska Dubica, Bosna i Hercegovina. Motocikl: Honda Africa Twin 650 1989 Prijavi odgovor kao problematičan Gumice vodene pumpe i rashladnom sistema promijenjeneSent from my G3121 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2669 Napisano Decembar 19, 2019 Ne silazi, 4779 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, zanima me da li vodiš neki troškovnik (delovi, majstor, usluge... itd), da bi znao koliko ce izaci sredjivanje Afrike?Само агрегат може довести цех и више од 1000€.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
džoni94 167 Napisano Decembar 20, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Kozarska Dubica, Bosna i Hercegovina. Motocikl: Honda Africa Twin 650 1989 Prijavi odgovor kao problematičan Svi vijci koji su bili upakovani u kesice i označen su vraćeni na svoja mjesta kako bi kad počne pravo sklapanje bilo što lakše i bez bespotrebnog gublhenja vremena na mozganje "a gdje bi ovaj šraf treb'o ići". Postavljen i rep i nosač koormna i prednjih vilaSent from my G3121 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
džoni94 167 Napisano Decembar 26, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Kozarska Dubica, Bosna i Hercegovina. Motocikl: Honda Africa Twin 650 1989 Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih nekog ko ima RD03 i sve originalne naljepnice kao što su ona na plinskoj bočici zadnjeg amortizera, kod čepa rezervoara, na zadnjim vilama za pritisak u gumama, kod nosača akumulatora itd da mi poslika i da dimenzije, nisam ih sve detaljno uslikao a volio bi da ih izradim i zalijepim pa da na kraju bude sve u originalu. BTW plastike i dekla su kod majstora i lakiranje kreće poslije nove godine :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Decembar 26, 2019 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Naruci sve te originalne nalepnice koje si nabrojao na ruggedd roads.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Decembar 26, 2019 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucio pre mesec dana,otprilike svaka nalepnica kosta do 5e ..niko ne moze da ti uradi nalepnice da budu slicne originalnim..msm da imas ukupno 5-6 nalepnice za rd03 i postarina je oko 15-18 ePoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
džoni94 167 Napisano Decembar 26, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Kozarska Dubica, Bosna i Hercegovina. Motocikl: Honda Africa Twin 650 1989 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, kaligula1 said: Ja sam narucio pre mesec dana,otprilike svaka nalepnica kosta do 5e ..niko ne moze da ti uradi nalepnice da budu slicne originalnim..msm da imas ukupno 5-6 nalepnice za rd03 i postarina je oko 15-18 e Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Hvala za link, dooosta zanimljivih dijelova i sitnica ima za kupiti ali nisam našao ove naljepnice za RD03. Da li su iste kao i za AT 750? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Decembar 26, 2019 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Iste su za sve modelePoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Decembar 26, 2019 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Postarina do 3kg tezine paketa iznosi oko 16-17e koliko se secam..toliko sam ja platio za ove dve nalepnice, a obe nalepnice me kostale ukupno 8-9e ali kad je bal nek je sa muzikom..ko ga jbe Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
džoni94 167 Napisano Decembar 26, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Kozarska Dubica, Bosna i Hercegovina. Motocikl: Honda Africa Twin 650 1989 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, kaligula1 said: Postarina do 3kg tezine paketa iznosi oko 16-17e koliko se secam..toliko sam ja platio za ove dve nalepnice, a obe nalepnice me kostale ukupno 8-9e ali kad je bal nek je sa muzikom..ko ga jbe Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka evo, našao sam. Ja ću ih sve poručiti pa nek ide život hah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Decembar 26, 2019 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan To ti kazem,ne stedi na Afrikanera ona zasluzuje samo oridjidji inace nalepnice su vrhunskog kvaliteta,pazi kad lepis ako malo zeznes i pokusas da je odlepis ide i farba sa njom,nema nazad Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2669 Napisano Decembar 26, 2019 Ne silazi, 4779 postova Prijavi odgovor kao problematičan Зато површина где лепиш треба да буде мокра.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 29, 2019 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast,zivaca i vreeeeemena za ovako nesto! radim projekat sa znatno manjim obimom i znam koja je dramaturgija sa majstorima i delovima! gde uzimas delove,gde narucujes vidim svasta nesto imaju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
džoni94 167 Napisano Decembar 29, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Kozarska Dubica, Bosna i Hercegovina. Motocikl: Honda Africa Twin 650 1989 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast,zivaca i vreeeeemena za ovako nesto! radim projekat sa znatno manjim obimom i znam koja je dramaturgija sa majstorima i delovima! gde uzimas delove,gde narucujes vidim svasta nesto imaju?99% poručujem sa ebay-a i megazip-a, neke sitnice sa Aliexpressa kao što su gumice i vijci plastika, a evo kaligula je predložio i rugged roads sajt. Dosad ništa nisam kupio u ovlaštenom servisu ili nekom motoshopu. Jeste, dosta truda iziskuje, srećom majstor mi je jako dobar prijatelj pa zajedno sve radimo i radimo detaljno i bez žurbe. Nadam se do kraja februara da će biti sve sklopljeno. Šta si ti rasklopio? Piši mi u inbox ako ti trebaju neki dijelovi pa ću pokušati da ti pomognem Sent from my G3121 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
džoni94 167 Napisano Januar 4, 2020 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Kozarska Dubica, Bosna i Hercegovina. Motocikl: Honda Africa Twin 650 1989 Prijavi odgovor kao problematičan Čim i kako bi se mogla osvježiti izblijedjela crna plastika na prekidačima za svjetla i startovanje motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Januar 4, 2020 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Lakirati bezbojnimVozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Januar 4, 2020 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Januar 4, 2020 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedini nacin..nikakvi sprejevi,farbe,vazelini i sl. ne pomazu,ili ako pomognu to je kratkog veka nedelju,dve,tri,mesec dana,posle opet izbledi samo fen,raspitaj se malo kod ovih prevaranta matrapaza koji preprodaju kola kako vracaju boju plastici..upravo ovako Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...