Nikola18 1 Napisano Novembar 19, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,interesuje me Qingqi Pulser 125,zanimaju me sve moguce informacije i svaka informacija je dobro dosla.Ja cu ga voziti po asfaltu,necu ici na enduro i sl.Kakav je generalno motor,kako ide,da li se kvari,mane i prednosti.Ako neko ima iskustva bilo bi odlicno da napise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Novembar 19, 2019 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ako među ovih 187 strana ne nađeš šta te interesuje, onda tek pitaj. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola18 1 Napisano Novembar 19, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,nisam mogao da nadjem tu temu,trazio sam ali mi nije izlazila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...