ČAPO 0 Napisano Maj 17, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ivanjica Prijavi odgovor kao problematičan Iz opravdanih razloga M.K."TOCAK" nece organizovati moto skup u Ivanjici u terminu 29 i 30 maj. Jedan od razloga je i ne dobijanje zeljene lokacije. Za rezervni termin bicete naknadno i blagovremeno obavesteni. S' postovanjem, M.K."TOCAK" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 17, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Steta Capo bas mi je zao ja volim Ivanjicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Maj 26, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda glupo pitanje, ali JEL DEFINITIVNO ostaje da je Ivanjica odlozena? bas mi se tamo ide, NS i SD sam vec apsolviro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovaj termin 31 maj- 1 jun, moto skup u Ivanjici je definitivno otkazan, međutim skup u Ivanjici će biti održan u toku leta, uz naknadnu najavu termina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Jun 28, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ranije odloženi moto skup u Ivanjici biće održan u novom terminu 15. 16. i 17. avgusta. Sve informacije o programu i lokaciji biće blagovremeno objavljene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...