drmilan_ 5459 Napisano Novembar 22, 2019 Drug član, 2494 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Savan said: Stojeci, sa pustenim rukama? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9859 Napisano Novembar 22, 2019 Drug član, 1478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na dužim putovanjima kada se ukočim od vožnje, smanjim brzinu na 80 km/h, legnem preko motora i par minuta cepam sklekove. Tako mi se vrati cirkulacija u udovima. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Novembar 22, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je deda pričao da su svojevremeno dok su putovali na more sa babom u CG igrali šah na motoru u toku vožnje, da protegnu prste 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16997 Napisano Novembar 22, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Acko017 je napisao: Meni je deda pričao da su svojevremeno dok su putovali na more sa babom u CG igrali šah na motoru u toku vožnje, da protegnu prste Tehnika od tada uznapredovala i sada se prsti protežu pomoću tastature. Doduše mozak u međuvremenu malo zakržljao (zbog slabog korišćenja). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...