ThePainkiller 4384 Napisano Februar 19, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Projekat potpuno završen... Ja sam prezadovoljan! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23754 Napisano Februar 19, 2020 Integrisan, 9980 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno lepse izgleda u N varijanti! I ako je "old school" izgled deluje savremenije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 700 Napisano Februar 19, 2020 Zainteresovan, 345 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam zadovoljan,treba koferce skinuti . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10895 Napisano Februar 19, 2020 Hronični Motociklopata, 7504 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Kofer je nuzno zlo, ko ga jednom montira ne skida ga vise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 574 Napisano Februar 19, 2020 Zainteresovan, 629 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio Bandita sa koferom, i dok ga nisam skinuo nisam imao mira... Nema šanse da ga vratim na motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što kaže kolega, kofer mi je nužno zlo. Ja stalno nešto vukljam sa sobom, idem u nabavku sa motorom (pijaca, prodavnica), na posao idem motorom pa u koferu nosim odelo za posao... Jednostavno ne mogu stalno da nosim ranac, a vrlo često ni ne stane u ranac to što planiram da ponesem. Tako da kofer mora da ostane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 22, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam (ipak) odlučio da Suzani podignem "sise" (kao što bi @stilgar rekao). Uspeo sam da komplet nosače pomerim da budu skroz gore, uz gornji trougao i samim tim dobio da far bude bliže satovima i odmah i vizir lepše dođe na celinu... Evo malo i slika kako to izgleda: 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 819 Napisano Februar 22, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prelep, samo su žmigavci idiotski. Stavi okrugle, hrom migavce! One kao na intruderu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 22, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo na njemu su fabrički migavci od Bandita tog godišta. Meni su najlepši oni sa novijeg godišta: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1304 Napisano Februar 22, 2020 Drug član, 850 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam (ipak) odlučio da Suzani podignem "sise" (kao što bi @stilgar rekao). Uspeo sam da komplet nosače pomerim da budu skroz gore, uz gornji trougao i samim tim dobio da far bude bliže satovima i odmah i vizir lepše dođe na celinu... Evo malo i slika kako to izgleda: Rekoh ti ja da bolje da ima dignute "sise" ko devojka nago da vise ko kod babe lep ti je motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 22, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 749 Napisano Februar 22, 2020 Svrati ponekad, 253 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prelep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Februar 24, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepota, nema šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 24, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.2.2020. at 19:08, Luckygsxr je napisao: Motor je prelep pre 8 minuta, zor@n je napisao: Lepota, nema šta. Hvala, kolege... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 244 Napisano Mart 23, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno izgleda sada se i ja nesto mislim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14434 Napisano Mart 23, 2020 Cool tip, 3085 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Cita covek o ovim vasim preradama,pa nije dosadno.Super je ispalo,svaka cast na trudu.Kad vidim sve ovo,pozelim i ja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 24, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, feelgod je napisao: Sjajno izgleda sada se i ja nesto mislim Pre 10 sati, Bole37 je napisao: Cita covek o ovim vasim preradama,pa nije dosadno.Super je ispalo,svaka cast na trudu.Kad vidim sve ovo,pozelim i ja ... Hvala, kolege. Uopšte nije neki veliki posao preraditi Bandita iz S u N varijantu. Kao što sam i naveo na početku, potrebni su vam samo far i nosači fara, malo volje, vremena i nešto malo znanja oko čačkanja motora... Ako su delovi original (od drugog Bandita), tim bolje, jer će sve da bude odgovarajuće i nećete morati ništa dodatno da prepravljate. Ja Bandita volim samo u naked verziji, tako mi mnogo moćnije izgleda. Dobra stvar je što su mi ostali svi originalni delovi za S verziju, tako da se uvek može vratiti, ako baš nekada budem želeo, ali je taj scenario (barem kod mene) vrlo malo verovatan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...