Bokes 3061 Napisano Februar 10, 2020 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Novo ime za novi početak :-)Željno isčekujemo akciju!Послато са MI MAX 3 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako. I ja jedva čekam, da čujem sta je problem itd. Mislim da ima i neki problem u prednjem točku. Kad vozim čudno se ponaša, kao da idem po talasima. Izgleda nije okrugao.Deformisana guma ili felna. Jel moze lezaj tako da pravi problem? Imam stari originalni točak od 2kf,ovaj sam stavio jer je novija guma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Bojan82 je napisao: Baš tako. I ja jedva čekam, da čujem sta je problem itd. Mislim da ima i neki problem u prednjem točku. Kad vozim čudno se ponaša, kao da idem po talasima. Izgleda nije okrugao.Deformisana guma ili felna. Jel moze lezaj tako da pravi problem? Imam stari originalni točak od 2kf,ovaj sam stavio jer je novija guma Samo ti sve delove pripremi i spakuj zajedno sa motorima, kako ti je već kolega @abarth_maniac i rekao i nemoj da brigaš... Sklopićemo Frankenštajnovo čudovište kako dolikuje... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako. I ja jedva čekam, da čujem sta je problem itd. Mislim da ima i neki problem u prednjem točku. Kad vozim čudno se ponaša, kao da idem po talasima. Izgleda nije okrugao.Deformisana guma ili felna. Jel moze lezaj tako da pravi problem? Imam stari originalni točak od 2kf,ovaj sam stavio jer je novija gumaTko te prikrsti bolan??Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Šta to znaci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pita covek ko te prekrstio... Kum Pablo, eto ko! Kolega @el classico, sam sebe. Toliko smo navikli na stari nick, da verujem da se nikad nece otresti... Kao i Hard rock ( @Motorcyclist) Koji li ce nik da si nadenes kat otvorimo masine od nedelje? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Jesam piglu, zaboravio sam da sam promenio što moja ćerka kaže nazimak. Kako cu od nedelje da se nadenem zavisi od stanja koje zatekneš tamo. Verovatno Švancwlad klinik Da ne budem pogrešno shvaćen, mislim na moju pamet od 2017i prvog motora, sa sve temom problem s golubom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Prvo kad budem čitao sta mu fali ili se čujemo oko toga moram da spremim šecer i vodu,mirišljavu so itd. E da, imam i neotpakovane lezajeve za tockoveKoyo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Bojan82 je napisao: E da, imam i neotpakovane lezajeve za tockoveKoyo. Bez tih ležajeva, džaba sav posao... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 12, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Bojan82 je napisao: moram da spremim šecer i vodu,mirišljavu so itd. Al ta " so " mora da bude ona " Himalajska - stara dva miliona godina " ( sa rokom upotrebe od godinu dana ) . 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno Švancwlad klinik Da ne budem pogrešno shvaćen...Baš da ne bi bio pogrešno shvaćen, gorespomenuta reč, švanc se izgovara a u originalu piše "Schwanz", i znači rep ali u slengu muški polni organ. Cenim da si hteo da napišeš "Schwarzwald Klinik". Ja, toliko, da ne budeš pogrešno shvaćen. 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Februar 12, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Lepe su pouke iz nemačkog jezika, ali mislim da je autor teme sa namerom napisao šta je napisao 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Tako se zove moja '' radionica'' gde sam kobajagi popravlja motore. Ta schwanz klinika 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan A pa ja se onda izvinjavam. Popovanje nije bio deo namere. Dakle, nastavi da švancuješ. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sve bude kako treba, u subotu smo kod Džejevog sina (pardon Bojan82 ) da pokupimo motore... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Valjda nece kiša, da ne okvasi razvodna kapa i kablovi Joj sto ce to da bude motor, kao sto sam rekao u devojku ce da se podmladi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Februar 12, 2020 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Da obrišem dok je glava na ramenima Promenio Februar 12, 2020 član Bojan82 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3309 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eh, ti da si kupio ne bi sada imao probleme koje imaš... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Da je baba bila deda. Meni je to nebitno, kupiš sta možeš jbg. Sve su to kvalitetni motori, japanski i nemački. Ja sam mislio da mogu sebi da priuštim polovan japanski, pa sam loše mislio.Nisam uzeo u razmatranje da je zivot nepredvidiv, i da ću da ostanem bez posla do juna(a mozda i skroz) , niti da ću da najebem zdravstveno. Obradovao se selja da je najzad krenulo nesto u životu, ono trt Inače ne volim kinesko, što se tiče mašina i aparata. Odeća i to da, igračke gluposti ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Februar 13, 2020 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ako sve bude kako treba, u subotu smo kod Džejevog sina (pardon Bojan82 ) da pokupimo motore... Ili icebeta.Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 15, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Krenusmo iz Bečeja po mladu...ovaj-babu... 11 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Februar 15, 2020 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Aj sritno i pomalo.Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Februar 15, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan E da mi je videti Bojanovu facu kad stignete Sad kad mlada stigne trebao bi neko da organizuje kako da finansijski pomognemo da projekat uspe. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 694 Napisano Februar 15, 2020 Zainteresovan, 345 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Let's go 10 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Februar 15, 2020 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad na prikolici ne stavljam motor na bilo koji oslonac.SritnoVozim motor, nisam bajker. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...