nick-mik 108 Napisano Octobar 20, 2019 U prolazu, 57 postova Lokacija: Чачак / Duesseldorf Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K9*Husqvarna Nuda 900R*Yamaha RD350YPVS*Honda XR650R Prijavi odgovor kao problematičan Lucky, Mićo Gesendet von iPhone mit Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Octobar 20, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala ! Moram malo da izmenim i dodam na zakljucak nesto:Kada sam usao u RO, gledajuci siromasna sela, napustene kuce i gomilu konjskih zaprega po putu, zapitao sam se "kako bre ove primise u EU ??? uporedjujuci sela sa onim Macvanskim gde odlazim vise puta godisnje. Medjutim, u povratku sam oko B. Crkve video ista takva siromasna sela. Jednostavno, siromasniji kraj od Macve.Drugo, moram da objasnim cene hotela. Mi smo obojica uzimali zasebne sobe, t.j. dvokrevetne radi licnog komoditeta. Dakle, sa spavanjem smo mogli da prodjemo BAR upola jeftinije.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1245 Napisano Octobar 20, 2019 (promenjeno) Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, LuckyVladano je napisao: Hvala, hvala ! Moram malo da izmenim i dodam na zakljucak nesto: Kada sam usao u RO, gledajuci siromasna sela, napustene kuce i gomilu konjskih zaprega po putu, zapitao sam se "kako bre ove primise u EU ??? uporedjujuci sela sa onim Macvanskim gde odlazim vise puta godisnje. Medjutim, u povratku sam oko B. Crkve video ista takva siromasna sela. Jednostavno, siromasniji kraj od Macve. Drugo, moram da objasnim cene hotela. Mi smo obojica uzimali zasebne sobe, t.j. dvokrevetne radi licnog komoditeta. Dakle, sa spavanjem smo mogli da prodjemo BAR upola jeftinije. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Nemoj ti nista da nam objasnjavas, znamo mi sto se uzima jednokrevetna soba, pored onih devojki sto se pentraju po motorima, vidi se da je bilo pravo planinarenje Promenio Octobar 20, 2019 član BMW K1200R 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Octobar 20, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, a taman sam se ponadao da ste mi poverovali Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Octobar 20, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sve prisecam stvari u delovima.. Podseti me jedna tema koju sad citam. U Rumuniji me je obradovalo da tamo i skuterasi odpozdravljaju ili se prvi jave prilikom mimoilaska. U Srbiji sam se "milion" puta osecao kao magarac kada pozdravim nekog skuterasa a on me iskulira (u 99% slucajeva) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Octobar 21, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Imam dosta materijala sa GoPro sa kacige. Posto jos ne znam ni da uploadujem video, a kamo li da ga montiram, proci ce dosta vremena dok ga ne postavim. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 13316 Napisano Octobar 21, 2019 Drug član, 1356 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,jeste sve ti verujemo i da su ruzne i da ih nema i da su s momcima i da ste spavali zbog odmora u odvojenim sobama i da smo mi ostali bili u nekoj drugoj Rumuniji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Octobar 21, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, neki STE sedeli po gradskim fensi kaficima, a neki SMO vozili po vukojebinama Za sobe ne odgovaram bez dooobrog advokata Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17547 Napisano Octobar 21, 2019 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, LuckyVladano je napisao: Jbg, neki STE sedeli po gradskim fensi kaficima, a neki SMO vozili po vukojebinama Za sobe ne odgovaram bez dooobrog advokata Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Ma šta im se pravdaš, objavi one fotografije (koje si snimao u sobi sa Ukrajinkama i koje si meni poslao na pp), pa neka dušmani pocrkaju od muke. Promenio Octobar 21, 2019 član zika56 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Octobar 21, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj, Ziko, sad ce svi da sednu na motore i da krenu za Ukra......Rumuniju ! Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Octobar 21, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam ovu sliku sa vodopada ispod vrha TF preskocio da postavim:Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 353 Napisano Octobar 24, 2019 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Jel to opet neka "rukrajinka", pa si zato "zaboravio" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Octobar 25, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan On 14.10.2019. at 20:47, LuckyVladano je napisao: Juce nisam imao domet, a danas sam komiran od umora, pa samo ukratko. Juce smo krenuli iz mesta Campulung, presli preko TF i preko Sibiua stigli u podnozja TA. Danas smo presli TA, pa izasli severno od Targu Jiu, a put o kome sam pisao da je savrsen za jurcanje pocinje od otprilike Bumbesti Jiu i ide skoro do do mesta Petrosani. Klisura, samo reka i put vijugaju kroz nju. Onda smo uboli 42 km (!) cistog off-road puta za drvosece + jos 14 km nekakvog sitnog tucanika gde je bilo problematicno voziti preko 30-40 km/h jer su oba tocka bezali gde se kome svidjalo. Kako sam 3-4 puta uspeo da ne padnem ni sada sebi ne umem da objasim. Doslo mi da ostavim motor i odpesacim do asfalta Evo nas u Turnu Severinu - pokusavamo da se oporavimo i nadoknadimo kalorije Nasiroko izvestaj sa jos slika sutra kad stignem kuci ili preksutra Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk haha isto se i meni desilo, samo sto nije dolazilo u obzir to, vec sam otisao okolo, jos pamtim utrnulost nakon toga dana, na nakedu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Octobar 25, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam covek koji uvek gura napred PO SVAKU CENU da dokaze samom sebi da nesto MOZE. Posto se donekle plasim visine (tacnije moje nespretnosti na nekoj ivici), razmisljao sam svojevremeno da skocim padobranom ili onaj bandzi bas iz inata svom strahu. Ova situacija je, kad malo razmislim, odlican primer za to. Bio sam u riziku da padnem, polomim nogu ili nesto na motoru (da sam polomio kardan dusu bi mi svi ovde izvadili na pamuk ), da se u najboljem slucaju okupam u blatu kao prase ili ugruvam, ali da priznam poraz i da se vratim nazad nije dolazilo u obzir!!! Na kilometrazu sam povremeno gledao do nekog 20-i-nekog km, nakon toga sam samo vozio i vozio. Ma kako je meni izgledalo - ni ovi sto su u 1 svetskom ratu isli preko Albanije nisu najebali kao ja ovde! A Mica bi se najradije okrenuo i presao istim putem nazad tih 56 km Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...