Savamalac 144 Napisano Septembar 30, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc, 23:50, centar Beograda, zaustavljen od strane patrole. Dokumenta na uvid. Dajem probnu vozacku... Nisu ni pogledali, proveravali su licnu kartu. Eto, nije da ne zaustavljaju motocikliste. Bice da sam imao srece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Septembar 30, 2021 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan Заустављен сам такође мало после поноћи пре неко вече на углу Лоле Рибара и Гаргарина. Зауставила ме је стара школа на новом БМВ-у, тотално сед чова. Може дека да ми буде! Документа на преглед. Бацио поглед, каже пичи. Дакле свест саобраћајаца на мотору је далеко виша од свести административног припдника за шалтером Муп-а.Истиче ми пробна од две године у Јулу 2022. Од када сам положио и добио пробну возим као да имам пуну. Овог лета за годишни убио 2к км сам, прошао добар део ЦГ-а и Албанију нешто мало. Нико ме нигде ништа није питао.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Septembar 30, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan valjda sam pisao ovde/negde... Mene je njakao da je 23:05, ja mu kažem zaustavili ste me pre 10 minuta, živim na dve ulice odavde, nisam u prekršaju bio. Al mi zato pisao što nemam "P" označeno na motoru, mada je bio običan saobraćajac. Tako da, od slučaja do slučaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Septembar 30, 2021 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan Увек сам се питао зашто мене тако један не заустави... Нити носим то П, нити имам залепљену налепницу, нити пуну дозволу, нити возим до 23ч. Али зато увек имам коректан приступ, увек сам за прилику адекватно обучен, одговорно се понашам и не играм се са ђаволом. Ко ће га знати... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Septembar 30, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, nafetS je napisao: Tako da, od slučaja do slučaja Bas tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 183 Napisano Octobar 1, 2021 Svrati ponekad, 172 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Evo, da se pohvalim. Pre nedelju dana je istekla žuta, probna dozvola. Sledeće nedelje ću upisati nove kategorije u regularnu vozačku. Trebalo bi da me čudi što ni dve godine nakon mog polaganja nije rešen problem sa probnim dozvolama, ne čudi me što nije. Zemlja Svrbiga je veoma posebna. Neka vam je za utehu da dve godine ipak prođe. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Octobar 3, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je neko imao slicni slucaj: Sad, 05.10.2021. mi istice stalna vozacka dozvola sa B kategoriju. Tek sledece godine 18.09.2022. mi istice probna za A kategoriju. Sad treba da vadim novu stalnu, pa sledece godine ponovo novu objedinjenu... Ili da lerujem... ali mnogo je godinu dana? Platim kaznu za isteklu vozacku, ako me uvate? Ili da se napravim lud, pokazem vazecu za A policajcima kad me zaustave za volanom? Iljadu kombinacija je u opticaju... Mislim, nije mi tesko da vadim novu vozacku svake godine (ako trebaju neki lekarski - onda mi je tesko). Ali eto, da podsetim na ovu debilanu... Promenio Octobar 3, 2021 član cikamike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Plati kaznu!To ti samo:do 6 meseci 5000 i preko 6 meseci 10.000I to samo ako te uhvate za đevrekom!Boli te Paya!Nova vozačka surovih cca 1685rsd plus provizija banke...Što bi to plaćao?Kad smo kod Debilane...Sent from my Žaomi Pokahontas F46 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Octobar 3, 2021 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan E, ali ima i ona fora 50% manje kad platis u 7 dana ne smemo to zaboraviti. Ali dobro, ima i drugih opcija: 1. Idi peske na posao (po snegu i kisi) 2. Taxi 3. CarGo 4. GSP 5. Stopiranje 6. Nek te zena vozi 7. U Puntu sa komsinicom Mirom 8. Sa nekim kolegom sa foruma . . . 999. Na rukama (za Ginisov rekord) 1000. Ovo su nesigurna vremena - Miki ostani kod kuce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 3, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Broj 7!Tu može se i omrsiš...Sent from my Žaomi Pokahontas F46 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Octobar 4, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, cikamike je napisao: Verujem da je neko imao slicni slucaj: Sad, 05.10.2021. mi istice stalna vozacka dozvola sa B kategoriju. Tek sledece godine 18.09.2022. mi istice probna za A kategoriju. Sad treba da vadim novu stalnu, pa sledece godine ponovo novu objedinjenu... Ili da lerujem... ali mnogo je godinu dana? Platim kaznu za isteklu vozacku, ako me uvate? Ili da se napravim lud, pokazem vazecu za A policajcima kad me zaustave za volanom? Iljadu kombinacija je u opticaju... Mislim, nije mi tesko da vadim novu vozacku svake godine (ako trebaju neki lekarski - onda mi je tesko). Ali eto, da podsetim na ovu debilanu... Isti slucaj me ceka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10121 Napisano Octobar 4, 2021 Ne silazi, 2336 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Opcija 7 Zakon ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Octobar 21, 2021 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo novi biser zemlje Smrdije. Išla sam sad da predam za novu dozvolu. Istekla mi probna za A (dve godine) i sad nema k'o nekad upis kategorije nego se izrađuje nova sa svim mojim kategorijama. I kad smo završili proceduru kaže čika: - obratite pažnju, kad dobijete novu dozvolu A kategorija će važiti do oktobra 2031. Ove druge kategorije što imate od pre i za koje ste novu dozvolu radili 2014. važe do 2024. u ovoj novoj dozvoli. 2024. uplatite taksu i dođite da produžim ostale kategorije a A ćemo 2031. Naređenje sa vrha- Kako vam se čini logika? Jedva čekam da podignem dozvolu da vidim kako su to napisali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Octobar 21, 2021 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je trebalo sve od papira i kolike su takse? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Octobar 21, 2021 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo uplatnica na 1740din i lična karta. Priložila sam stare dozvole na uvid Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Octobar 21, 2021 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To si preko euprave? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 96 Napisano Octobar 21, 2021 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan jkffthSent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Octobar 21, 2021 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, išla sam na šalter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Octobar 21, 2021 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.9.2021. at 1:35, MaxiS je napisao: Kao sto napisah par postova iznad, istice mi 2 god probne dozvole. Pokupim se ja, odem do SUP-a, da zamenim, odnosno, izvadim novu, objedinjenu dozvolu, kad, ono medjutim... Kaze salterusa, "vama istice probna u januaru. Poranili ste." Rekoh ne, za koji dan. Rece ona, u "zutoj" dozvoli pise 01.07, i ja da dodjem dan kasnije, jer ne rade za bozic. Ja rekoh ne, za koji dan... Premotavasmo ona i ja tu pricu nekoliko puta, pa da skratim... Posto su mi prvo izdali reguralnu "crvenu" dozvolu, objedinjenu, pa posle nekoliko meseci zvali da je vratim i izdali mi "zutu" za "A", i crvenu za "B", racunaju mi taj datum. APSURD! Uz napinjanje, jer, jelte, kod mene ne ide sve glatko, dogovorimo da izdaju novu "zutu" probnu, koja ce da vazi par dana, (o njihovom trosku), pa zatim da predam za "crvenu", objedinjenu, o mom trosku! Dakle, saga se nastavlja. Da se razumemo. Necu ja nigde ici, niti ce mi nesto znaciti da ostane i januara, cak i februar, ali zasto??? Nisam osetio ni ove dve godine, brzo prodjose. Moja prica sa probnom se zavrsila. Konacno! Bio sam pre neki dan, predao "novu" probnu, i, konacno, uzeo novu vozacku sa objedinjenim kategorijama, ili ti "crvenu" ! Taksu sam platio 1.680 din. Ocigledno je u Nišu jeftinije za malo. Tako da sada imam regularnu A kategoriju. Amin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Octobar 21, 2021 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan A, do kad Vam važi dozvola? Jel Vam jednako važe i prethodne kategorije i ova A? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Octobar 21, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, suncicaoblacic said: Evo novi biser zemlje Smrdije. Nemoj da vredjas drzavu Srbiju, a ako ti se ne svidja - paljba gde god ti je srcu drago :| 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 21, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da vredjas drzavu Srbiju, a ako ti se ne svidja - paljba gde god ti je srcu drago :| Nisam hteo da odreagujem, da ne budem jedini...Ali....Slažem se upotpunosti!Za ovakve stvari da imam pendrek bih opominjao uz suspenziju od 72h.Država Srbija je takva kakva je, i prelepa je.Zaboravljamo da državu Srbiju čine i njeni ljudi.Zašto takav govor mržnje? Govor mržnje je zabranjen na forumu koliko znam. Zašto smo prestali da cenimo Srbiju?Potpisujem šta je kolega rekao od reči do reči .Sent from my Žaomi Pokahontas F46 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Octobar 21, 2021 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Octobar 21, 2021 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, suncicaoblacic je napisao: A, do kad Vam važi dozvola? Jel Vam jednako važe i prethodne kategorije i ova A? Sad sam pogledao. Sve kategorije do 12.10.2031 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Octobar 21, 2021 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan A kad ste vadili prethodnu dozvolu? Pre polaganja za A? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...