qwerty12345 64 Napisano Maj 26, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam predao papire u sredu. Rečeno mi je da dođem za 7 dana. Sutra idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Maj 26, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan On 25.5.2020. at 20:01, qwerty12345 je napisao: Ali šta ako promenim posao ili radim vanredno treću smenu ili se promeni radno vreme? Nemoj to da te brine, trece smene su uglavnom od 22-06h tako da ces moci na posao motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3485 Napisano Maj 27, 2020 Drug član, 957 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, qwerty12345 je napisao: Ja sam predao papire u sredu. Rečeno mi je da dođem za 7 dana. Sutra idem Jesi podigao probnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Maj 27, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Idem danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3485 Napisano Maj 27, 2020 Drug član, 957 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu pre 16h, javi da li je gotova, i ja sam prošle srede predao, da ne žurim ako nije gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Maj 27, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam probnu dozvolu. Upisano je A1 i A2. Savet - slikajte se na drugom mestu a ne u mupu. Tako možete da proverite sliku. Meni je slika u mupu loše ispala. Ne puštaju bez maske i rukavica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3485 Napisano Maj 27, 2020 Drug član, 957 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Najzad 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Maj 28, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidi cobane, nisu upisali AM kategoriju..... Edit: Vec pisao u nekoj od tema,kolega polozio za E kategoriju i oni ludaci nisu mu upisali BE, a moze da vozi CE slepera 40t.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Maj 28, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno čovek ima po starom AM ako ima B u dozvoli, pa zato ovde na probnoj nema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Maj 28, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam nisam baš iskreno pratio temu kako treba, nisam znao da je probna dozvola plastična, ja sam mislio da je probna papirna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Maj 28, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan To su promenili od prošle godine kada su menjali zakon, sad je plasticna kao i regularna dozvola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3485 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 957 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Overpressure je napisao: Verovatno čovek ima po starom AM ako ima B u dozvoli, pa zato ovde na probnoj nema. Upravo tako rodjeni. Vozim B već 30 godina,naravno AM pride. Sada imam dve dozvole Ako položim za autobus onda ću imati tri valjda,xaxaxa, pa u svaku dozvolu po neku kategoriju. Sprdačina najobičnija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Maj 28, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auu čoveče, nisam ispratio ovu temu detaljno zato nisam ni upućen. Koja ovo igrarija, sunce ti poljubim....Samo se pitam dokle bre, dokle jel imaju i oni neku granicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Maj 28, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Po onome što rekoše u zadnjoj emisiji sat, trebalo bi da se do kraja godine reši i taj problem. Mada tvrdim da je do policijskih uprava po opštinama najveći problem. Kako sam ja dobio uredno dopisanu A u Bečeju a u drugim mestima muče ljude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Maj 29, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ideju, iskoristimo tvoju sliku i kad nam daju probnu pokazemo je "kako on moze a mi ne mozemo" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Maj 30, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda bi i trebali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3485 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 957 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ne talasaj Petkoviću, da ti je ne bi zamenili za čas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Maj 30, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da probaju, u svakom slučaju sam na dobitku. U vremensko ograničenje se uklapam a daleko jos ne planiram. Neće me boleti ni probna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas skapirao, da li uz probnu ide i zabrana prelaska granice ili je ta zabrana zavisi od zemlje u koju se ide pa oni ne dozvoljavaju? (svasta sam procitao po netu ali nista konkretno za to) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, našu probnu dozvolu ne prepoznaju zemlje u inostranstvu, pa samim tim ne smeš da voziš sa njom nigde van granica Srbije. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i a mislio, ali nisam bio siguran, pa reko da pitam za svaki slucaj Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem u našem zakonu, on dozvoljava kretanje u inostranstvo. Potrebno je pitati u ambasadi neke zemlje da li priznaju naše probne dozvole. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZOX-13- 33 Napisano Jun 16, 2020 U prolazu, 13 postova Motocikl: Suzuki GSX R 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Zaustave me pre neko veče na motoru u BG-u oko 23:30. Pandur: "Dobro veče, rutinska kontrola. Lična karta i vozačka dozvola." Ja: "Dobro veče, samo momenat." Vadim ličnu i 2 dozvole, dajem mu sve to i kažem mu: "Evo ja imam 2 vozačke dozvole." I on kao: "Nije problem, nije problem. Da li ste nekada bili osuđivani, privođeni?" Reko': "Ne." I ništa, kaže da sačekam trenutak, otišao da proveri, vratio se i kaže: "Prijatno veče, sve najbolje i samo na zadnji točak." xD I tad sam počeo i ja da se smejem i onda smo malo pričali o motorima. Pretpostavljam da me ukenjalo da sam naleteo na normalnog čoveka, al' daće Bog da svi budu ovakvi dok se ne ozvaniči ovaj novi predlog što su u SAT-u pričali jer ja ne nameravam da zbog nekoliko debila koji su ovaj zakon uveli, držim motor parkiran od 23 do 06. 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3485 Napisano Jun 17, 2020 Drug član, 957 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan ZOX-13- pa ti to probnu dobio na 2 godine i 7 meseci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Челична Кобра 6 Napisano Jun 17, 2020 U prolazu, 27 postova Lokacija: Горњи Милановац Motocikl: Тренутно немам Prijavi odgovor kao problematičan Ако сам добро разумео, иако имам возачку Б категорије када положим за А мораћу да имам пробну А и стандардну Б? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...