PetkovicBecej 132 Napisano Mart 21, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja trebao da podignem 18-tog, al zatvoriše šaltere i sad se vozim sa potvrdom. A bas me kopalo hoće li biti redovna il probna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Mart 21, 2020 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Pevac, gde su ti izdali dozvolu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Mart 22, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, suncicaoblacic je napisao: Pevac, gde su ti izdali dozvolu? U Ljermontovoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoGojevic 3 Napisano April 26, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio Beverly 350ST Prijavi odgovor kao problematičan Znaci koliko sam razumeo, za sada ova situacija ide u prilog samo nama koji smo posedovali nekad probnu dozvolu, sto znaci mi dobijamo odmah stalnu dozvolu za A, dok starije i iskusnije kolege u saobracaju dobijaju probnu, jer je nikada do sada nisu posedovali. Zaista cudno i nelogicno... Ukoliko neko u skorije vreme bude podizao dozvolu, bio bih zahvalan da podeli sa nama iskustvo, tj. da li zaista praktikuju ovaj nacin izdavanja dozvola ili to zavisi od slucaja do slucaja kako kome dune. Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano April 26, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam primetio, ja sam ovde jedini slučaj koji se javio da je pored toga što sam po starom zakonu dobio dozvolu za B, uzeo trajnu i za A, bez probne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava89 51 Napisano April 26, 2020 U prolazu, 30 postova Motocikl: Kawasaki Ninja 1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro polazem pa cu da javim kako sam prosao, nadam se trajnoj ali koji sam baksuz dobicu probnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoGojevic 3 Napisano April 26, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio Beverly 350ST Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Sava89 je napisao: Uskoro polazem pa cu da javim kako sam prosao, nadam se trajnoj ali koji sam baksuz dobicu probnu. Kolega, samo pozitivno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano April 26, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam predao papire al iz i korona i nisam podigao dozvolu. Da li mogu, nemam pojma, nisam ni probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano April 27, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam polozio za A u oktobru 2019. Odlazim u SUP ona raga na salteru mi izdaje probnu. Ja se poceo smejati. Pritom B kategoriju imam vec oko 15 godina. 2 godine probna, nema van drzave, nema od 23 do 06. Klasicno uzimanje para. Jer posle 2 god, ako se dobro secam ide opet lekarski i opet takse za izdavanje nove vozacke. Jebe lud zbunjenog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoGojevic 3 Napisano April 27, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio Beverly 350ST Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, m1lanche je napisao: Ja sam polozio za A u oktobru 2019. Odlazim u SUP ona raga na salteru mi izdaje probnu. Ja se poceo smejati. Pritom B kategoriju imam vec oko 15 godina. 2 godine probna, nema van drzave, nema od 23 do 06. Klasicno uzimanje para. Jer posle 2 god, ako se dobro secam ide opet lekarski i opet takse za izdavanje nove vozacke. Jebe lud zbunjenog. Sto se same probne tice, jedino bi mi imalo smisla ogranicavanje snage, ovo ostalo, zabrana kretanja od 23-6 i nemogucnost odlaska u inostranstvo, apsolutno besmisleno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano April 27, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, MarkoGojevic said: Sto se same probne tice, jedino bi mi imalo smisla ogranicavanje snage, ovo ostalo, zabrana kretanja od 23-6 i nemogucnost odlaska u inostranstvo, apsolutno besmisleno.. Kakva drzava takvi i zakoni, iliti totalni debilizam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano April 27, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ja nigde nisam video da spominju da se ne moze u inostranstvo sa probnom vozackom. Jedino ako to zavisi od drzave u koju se idu da oni ne prihvataju probne, ispravite me ako gresim. PS. Evo ima i ovde izbacen tekst gde je objasnjeno sta spada pod probnu (svuda pise isto da ne ostavljam druge linkove) Novi zakon: probna vozačka dozvola za A kategoriju! - BJBikers.com BJBIKERS.COM Od 1. septembra stupio je na snagu novi zakon koji nalaže da će od sada probna vozačka dozvola biti izdata i za A kategoriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano April 28, 2020 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan On 4/26/2020 at 11:13 PM, Acko017 said: Koliko sam primetio, ja sam ovde jedini slučaj koji se javio da je pored toga što sam po starom zakonu dobio dozvolu za B, uzeo trajnu i za A, bez probne Ако смем да питам по ком старом закону (читај из које године) си положио Б, када си положио за А и када си предао за дозволу? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pierre 3 Napisano April 28, 2020 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam prosle godine polozio za A u junu. Imam B kategoriju 25 godina i nisu mi izdali probnu. Mozda ima veze sa tim sto sam vec imao AM. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano April 28, 2020 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze, svi koji su polagali ranije dobili su AM. Ja sam pre petnaest godina polagala B i dobila AM a sad sam dobila probnu za A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoGojevic 3 Napisano April 28, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio Beverly 350ST Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Pierre je napisao: Evo ja sam prosle godine polozio za A u junu. Imam B kategoriju 25 godina i nisu mi izdali probnu. Mozda ima veze sa tim sto sam vec imao AM. Ja koliko znam ovo je krenulo da se primenjuje od septembra, tako da verovatno ima sa tim veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano April 28, 2020 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Da, primenjuje se od septembra. Tad kad se produžavao rok probnih dozvola za B Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokinjo 3 Napisano April 30, 2020 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde ima na interntu da se provezbaju testovi za A kategoriju, auto škola se otvara tek 11.5. kad mogu da se upišem i da mi daju šifru sa mup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5412 Napisano April 30, 2020 Ne silazi, 4816 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Bokinjo je napisao: Da li neko zna gde ima na interntu da se provezbaju testovi za A kategoriju, auto škola se otvara tek 11.5. kad mogu da se upišem i da mi daju šifru sa mup. Probaj ovde: Testovi za A kategoriju, Online testovi za voznju, Auto škola Novi Beograd AUTOSKOLAPRAVO.COM Online testovi za A kategoriju sada na sajtu auto škole Pravo. Polaganje A kategorije na Novom Beogradu. Cena polaganja za A kategoriju... Kucaj samo na netu testovi za A kategoriju online 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokinjo 3 Napisano April 30, 2020 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, to sam sad našao, ne znam koliko su validni ti na netu... Odradio sam jedan test,pao sam ko kruška , moraće da se zagreje stolica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano April 30, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan @Bokinjo lagano je nemoj se plasis, samo zagrej stolicu. A pristup MUP-ovim testovima za vezbu dobices podatke kad se upise u auto skolu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Maj 2, 2020 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde ima na interntu da se provezbaju testovi za A kategoriju, auto škola se otvara tek 11.5. kad mogu da se upišem i da mi daju šifru sa mup. Testovi za AM,A1,A2 i A kategoriju | Euro Start WWW.EUROSTART.CO.RS Ja sam koristio ove testove za vezbu. Upisao sam prosle nedelje i dobio od auto skole pristup MUP testovima. Na 90% pitanja iz MUP testova sam naletao u testovima sa lika iznad tako da mislim da su super za vezbu. Sent from my ELE-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Maj 2, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko informaciju kada će da krenu praktična polaganja za A kategoriju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1379 Napisano Maj 3, 2020 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi u ovom mesecu. Poligoni se puštaju od sutra. Još da MUP vrati ispitivače sa drugih dužnosti koje su morali obavljati za ovih prošlih mesec i po dana i da nam kaže koliko dnevno kandidata možemo da ispitujemo. U nekim mestima gde je već bilo ispita bilo je samo 4 kandidata za jedan dan. A posle 45 dana pauze mislim da će se opet stvoriti veliki zastoj i na teorijskim i na praktičnim ispitima. Šta je tu je . 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjadj91 7 Napisano Maj 4, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Kawasaki ER-6f Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi uopste realno sve ovo oko probnih dozvola, sada neko vozi auto ceo zivot i onda npr polazes za motor sa 45g i tebe neko ogranicava da dodjes kuci do 23h... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...