Jump to content

Moto Zajednica

Pierre

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    BMW R1200GS

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Pierre's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Evo ja sam prosle godine polozio za A u junu. Imam B kategoriju 25 godina i nisu mi izdali probnu. Mozda ima veze sa tim sto sam vec imao AM.
  2. Zvuk GS-a je ruzan u bilo kojoj varijanti. Ja sam prosle godine bio u slicnoj dilemi. Dvoumio sam se izmedju novog Versysa 650 i polovnog GS-a. Na kraju je dilema nestala kada sam ih probao. Visok sam 189cm i imam 110kg pa mi je kavasaki bio mali :-) Kupio sam R1200GS 2008 godiste sa predjenih oko 130000km. Motor je bio u skoro perfektnom stanju sa ful opremom u vrednosti oko 1.5 k €: Vario koferi, kras bar, akrapovic, KN filter, ksenoni, adv. svetla, adv. vizir i sedista i jos gomila sitnih dodataka... BMW-ov boxer je pouzdan motor koji prelazi stotine hiljada km bez problema uz, naravno, dobro odrzavanje. Ako mogu da ti dam neku preporuku, obavezno ugradi kras bar. Poz.
  3. Ja bio prekljuce: Ksenoni, akrap, vizir, crash barovi i jos neki sitniji dodaci... Nisam stigao ni kafu da popijem, vec je bilo gotovo.
  4. U NS je malo zeznuta situacija sto se tice polaganja. Navodno Novi Sad ima samo 6 inspektora za polaganje od cega su dvojica na bolovanju. Ostali inspektori nisu koristili godisnji od prosle godine, a morace po zakonu do kraja juna...
  5. Ma naravno. Samo ga operes i oteras. Kod njih je kao na pokretnoj traci... Proveravali su brojeve, gledali da li ima osnovne stvari ... nisam siguran ni da su ga terali na valjke... Coveka pre mene su vratili jer nije imao ono macije svetlo pozadi (Motor je iz USA, kod njih valjda to svetlo nije obavezno).
  6. Danas registrovao sve sa akrapom (izvadjen killer), koferima, vizirom, ksenonima, torbama, crash barovima.... Niki poblem! Samo sam ga oprao pre tehnickog. Auto Rad - NS.
  7. Super, oni su mi blizu. Jel imas licna iskustva sa njima?
  8. Ja zvao juce za tehnicki. Mora fabricki auspuh ( ne moze akrap ), ne mogu ksenoni, ne moze kras bar... Mora motor da izgleda kao kada je izasao iz fabrike... Jel' ima neka preporuka za tehnicki u NS?
  9. Izgleda da su jos i poostrili propise. Navodno ih obilazi neka inspekcija?! Ja treba da registrujem GS-a, a imam i barove, akrapovica, ksenone... Zvao sam danas jedan tehnicki, rekose sve mora biti kao na fabrickom. Bas me interesuje me kakva su skorasnja iskustva (2019) i gde je najbolje da to uradim u NS.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja