r_faruk 43 Napisano Septembar 22, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, veliki pozdrav svima i veliko hvala. Moje ime je Faruk i pocetnik sam u moto vodama. I ako sam cijeli zivot proveo na dva tocka (bicikl), ove godine sam se prvi put motorizovao i polozio A kategoriju :). Pratim forum zadnjih par mjeseci i mogu vam reci da sam zahvaljujuci vama uspio izabrati svoj prvi motor, Honda NC750x, manuelni mjenjac, i zaista sam vam zahvalan na svim temama i podijeljenim iskustvima koja sam mogao procitati. I ako nikada prije nisam vozio motor, citajuci ovaj forum imam osjecaj kao da sam to citav zivot radio, i zaista ne zalim sto sam donio odluku da uplovim u moto svijet u 32-oj godini. Veliki pozdrav iz Sarajeva i kada god vas put dovede u moj grad vodim vas na pivo, cevape i burek (ne nuzno tim redoslijedom :)). Faruk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 22, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао! П. С. Идемо на бурек са сиром, или месом? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Septembar 22, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Septembar 22, 2019 Drug član, 4134 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Đes’ba!!Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Septembar 22, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Zuba87 said: Добродошао! П. С. Идемо на бурек са сиром, или месом? Mah, koji god, samo nek je s mesom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Septembar 22, 2019 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao i uživaj u vožnji! Odličan ti je izbor motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Septembar 23, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, dugo sam trazio nesto na sta bih mogao sjesti sa svojih 192 cm i duzinom nogu preko 36", a kako kod nas u salonima nema motora (narucujes na slijepo) jedva dodjoh do par motora koji su bili u opticaju. Sve u svemu, uzivam. U ovih par stotina kilometara koliko sam presao ne skidam osmjeh s lica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4765 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao. Motor ti je lutka! Sugurne kilometre ti zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5424 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Zuba87 said: Добродошао! П. С. Идемо на бурек са сиром, или месом? Pita je sa sirom a burek sa mesom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erorr 69 Napisano Septembar 23, 2019 U prolazu, 56 postova Motocikl: 2024 Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ne bih da otvaram novu temu pa se nadam da se Faruk nece naljutiti sto koristim njegov prostor, al evo i ja da se zapljunem. Zivim u Becu poslednjih 15 godina, imam 33 i uvek sam voleo “saobracaj”, iz automobila skoro da i ne izlazim i pravim 50+k km godisnje. Oduvek sam zeleo da imam motor ali mi to razum nije dozvoljavao jer sam pretpostavljao da bih samo divljao i pravio gluposti, pa sam racionalno odlucio da je bolje da ostanem na 4 tocka, sad kad sam vec “odrastao” i poceo da gubim zivce u svakodnevnom saobracaju, smatram da je vreme za promene (: Pratim forum vec mesecima i najzad se odlucio da se uclanim, A jos nemam ali otom-potom (: uh, prvi post pa odmah ugnjavih (: uzdravlje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Septembar 24, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi ljutit' Sto se tice polaganja A kategorije, ne zalim ni jednog trenutka od kako samo donio odluku da vozim, polazem i kupim motor. Jedino mi je malo krivo sto je sezona pri kraju, pa se bas i necu nesto pretjerano navozati, ali eto, makar do posla i nazada svaki dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Septembar 24, 2019 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Septembar 26, 2019 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Septembar 26, 2019 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Septembar 26, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan tesko je odbiti sarajevski cevap 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 691 Napisano Septembar 27, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...