Due 16428 Napisano Septembar 16, 2019 Ne silazi, 1212 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Našem kolegi @Zuba87 je ukraden danas Kymco xciting 500 2005. godište, tamno sive boje. Prepoznatljiv je po izguljenoj desnoj oplati od pada. On ne može da se seti registarskog broja. A trenutno je u policiji, daje izjavu. Hvala na svakakvoj pomoći! Ako sam promašio temu, molim administratore da je prebace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan obavezno sliku i reg broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano Septembar 16, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je ukraden? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 420 Napisano Septembar 16, 2019 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Ruke im se osusile.. Primljeno k znanju, kad bude vise informacija, saljite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16428 Napisano Septembar 16, 2019 Ne silazi, 1212 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ispred pošte u Nušićevoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 420 Napisano Septembar 16, 2019 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan To je ovako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16428 Napisano Septembar 16, 2019 Ne silazi, 1212 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav ksenon ima. Ne znam da li može da se očita broj sa reg. nalepnice? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano Septembar 16, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Nema retrovizore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne bi bilo lose da kolega ostavi i broj tel ako neko naleti na njegov motor, pa da ga obavesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16428 Napisano Septembar 16, 2019 Ne silazi, 1212 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima retrovizore. Pokušaću da nađem neku sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22544 Napisano Septembar 16, 2019 Integrisan, 9662 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pojavice se negde, dok se klinci izvozaju... Kolega Zuba u drugoj temi rece da je kljuceve u bravi ostavio... Bolje prokrstarite ulicama drugari, naletecete na njega sigurno. Obracam paznju u Kg! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @Zuba87 sto pre nam daj dostojnu sliku gde se vidi i tablica, da delimo na drustvenim mrezama. prvih par sati je presudno! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan +381653232957 Dejan Zubanovic Zuba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan BG31-584 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 16, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko vidi neka zove Zubu na mob. Ako se ne javlja nek krene dalje na 064/300-83-59- moja malenkost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 16, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zubin skuter je specifican po tome sto napred (zaokruzeno zutim) nema retrovizore. Retrovizori su premesteni na korman. image upload site online Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 16, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan U skuteru se nalazi goriva za oko 100km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeXter79 100 Napisano Septembar 16, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650CS Prijavi odgovor kao problematičan Kolegi mom ukrali sa istog takvog u petak retrovizor i to desni, kod Kolarčeve, ČumićSent from my COL-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Evo za prvu pomoc. Ja sam bacio na instagram, ko jos moze nek okaci! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22544 Napisano Septembar 16, 2019 Integrisan, 9662 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Podelio! Samo voznja, pojavice se! Ima li kamera oko poste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 16, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Javiću prijateljima i kolegama iz Beograda, da obrate pažnju makar... Srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22544 Napisano Septembar 16, 2019 Integrisan, 9662 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Posle se cudim kada me posete drugari iz Bg!? Zakljucavaju pred mojom kapijom guvernale, pa proveravaju dva puta, zatvaraju prozore automobila... Ja u cudu! Vrata od kuce ne secam se kada sam zakljucao, na guvernalu skutera u prometnoj ulici stoje kacige danima... U autu od uvek kljuc u bravi... Dodjem u Bg na sajam, vratih se gologlav i bez kofera.... P.S. Mrzim sugave lopurde!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeXter79 100 Napisano Septembar 16, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650CS Prijavi odgovor kao problematičan Bacio i ja na instagram i face Evo za prvu pomoc. Ja sam bacio na instagram, ko jos moze nek okaci! Sent from my COL-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7804 Napisano Septembar 16, 2019 -, 1763 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Cek, jel ovo bas njegov skuter ili takav? Sta kazu kamere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 16, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Just now, ser said: Cek, jel ovo bas njegov skuter ili takav? Sta kazu kamere? Gornja slika je bas njegova. Donja slika je sa neta ali je isti taki. Ista boja sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...