Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Vinyl rider, 885 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина
Pre 14 sati, Alekre je napisao:

Danas se svi prave blesavi. Te ne znaju, te niko im nije rekao, pa nisu imali obuke... NE ZNAM, NISAM ZNAO, NISAM VIDEO... Sve samo da se izbegne odgovornost i da se prikrije nemarnost.

Nije bas tema al da napomenem : gledao sam na netu sta i kako da se stigne na festival BURNING MAN u nekoj pustari u USA ! Na sajtu je sve do tancina objasnjeno sta i kako sa sluzbenim licima - sta imaju pravo da te pitaju i sta smeju da pregledaju (dal u kolima ili u satoru ili licno) , i strogo je napomenuto da JAKO DOBRO naucite "pravila ponasanja" odakle god da dolazite - ne poznavanje pravila vas NE OSLOBADJA ODGOVORNOSTI !!! 

Tako treba i u saobracaju i tacka !!

Situacija od danas, usao sam u kruzni tok i vozilo stoji sa moje desne strane (metuzalem neki) i gleda me u oci , vidim to, svestan sam da me gleda u oci - i kad sam mu se priblizio na metar - on krece i to ostro pravo u mene !!! Sreca u reflekse i pravilan manevar !

Znaci , vise ni to sto imamo kontakt ocima NIJE pravilo da me je video, jednostavno je gledao kroz mene !

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 2980 postova
  • Motocikl: Connect gy6 125

Ne znaju peske da idu,a ne da voze automobile.Idi u Lidl i gledaj kako se krecu bez gledanja i razmisljanja.

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Ne silazi, 3230 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Kakvih kretena ima pa to nije normalno, idem jutros pored sajma, odvajam se desno za mostar itd, uredno migavac skoro pa cim sam prosao stanicu, znaci ono radi 100 metara, navika mi tako zbog buseva i taxia da ranije dam i lagano se prestrojim desno, ide kreten iza mene sa turanom, na sec vidim nema ga, on kreten dosao s moje desne strane a ja sam vec uredno u svojoj traci, ide izmedju mene i ivicnjaka, sviram mu ma jok nista, usporim i naravno da sam ga prejebao pa uleteo ja njemu ispred, kreten je vozio iza mene sve uredno, bio je cak iza mene ono fazon od Ruske.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja