Grnca 1678 Napisano pre 15 sati Vinyl rider, 885 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Alekre je napisao: Danas se svi prave blesavi. Te ne znaju, te niko im nije rekao, pa nisu imali obuke... NE ZNAM, NISAM ZNAO, NISAM VIDEO... Sve samo da se izbegne odgovornost i da se prikrije nemarnost. Nije bas tema al da napomenem : gledao sam na netu sta i kako da se stigne na festival BURNING MAN u nekoj pustari u USA ! Na sajtu je sve do tancina objasnjeno sta i kako sa sluzbenim licima - sta imaju pravo da te pitaju i sta smeju da pregledaju (dal u kolima ili u satoru ili licno) , i strogo je napomenuto da JAKO DOBRO naucite "pravila ponasanja" odakle god da dolazite - ne poznavanje pravila vas NE OSLOBADJA ODGOVORNOSTI !!! Tako treba i u saobracaju i tacka !! Situacija od danas, usao sam u kruzni tok i vozilo stoji sa moje desne strane (metuzalem neki) i gleda me u oci , vidim to, svestan sam da me gleda u oci - i kad sam mu se priblizio na metar - on krece i to ostro pravo u mene !!! Sreca u reflekse i pravilan manevar ! Znaci , vise ni to sto imamo kontakt ocima NIJE pravilo da me je video, jednostavno je gledao kroz mene ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12636 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 2980 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znaju peske da idu,a ne da voze automobile.Idi u Lidl i gledaj kako se krecu bez gledanja i razmisljanja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7194 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 3230 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kakvih kretena ima pa to nije normalno, idem jutros pored sajma, odvajam se desno za mostar itd, uredno migavac skoro pa cim sam prosao stanicu, znaci ono radi 100 metara, navika mi tako zbog buseva i taxia da ranije dam i lagano se prestrojim desno, ide kreten iza mene sa turanom, na sec vidim nema ga, on kreten dosao s moje desne strane a ja sam vec uredno u svojoj traci, ide izmedju mene i ivicnjaka, sviram mu ma jok nista, usporim i naravno da sam ga prejebao pa uleteo ja njemu ispred, kreten je vozio iza mene sve uredno, bio je cak iza mene ono fazon od Ruske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...