lomitelj 5814 Napisano Octobar 5, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da poverujem u to, mada teško, jer se sve češće dešava da ne uključuju. Pogotovo od kako su uvedena fabrička dnevna svetla na vozilima. Sve češće viđam indijance kako ni ne razmišljaju o tome da ako im je osvetljena kontrolna tabla i imaju dnevna svetla, im nisu uključene pozicije pozadi i da kao takvi se teško primećuju ili ne vide kada ih neko drugi sustiže... A onda kada im kao vozač dvotočkaša sugerišem da uključe oborena, ili ne znaju gde se to radi ili me ne ebu ni 2%... Retko ko uključi. Greota što nemam kameru da ih snimam... Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Iz baš upravo tog razloga ja ne podnosim dnevna svetla na novim vozilima. Čudo jedno koliko ne 'ebu živu silu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 8, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je baš ovo tema ali mislim da opisuje karastrofalno stanje u obuci vozača odakle, delimično, proizilaze ostali problemi. Ako je oznaka početnik zalepljena na staklu, to ne znači ništa i potpuno je besmisleno. I to posebno ne znači da ne može da obori drvo u centru grada. Automobilom uleteo u baštu kafića na Dorćolu, povređene tri osobe RS.N1INFO.COM Tri osobe su povređene kada je automobil uleteo u baštu kafića u Francuskoj ulici u Beogradu. Povrede nisu opasne po... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano Octobar 8, 2019 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad je vecina novih instruktora licencu kupila za 500-600e, sta drugo mozes da ocekujes..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9916 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 1029 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora nužno značiti da je u obuci problem.Može istruktor da ga nauči voziti ali mozak i racionalno razmišljanje ne može da mu da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebao da moze da polozi u tom slučaju. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 8, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad je vecina novih instruktora licencu kupila za 500-600e, sta drugo mozes da ocekujes.....Prvi put čujem da i toga ima da se kupi. Više sam hteo da kažem da su propisi besmisleni i ne rešavaju ništa. Jel to znači da i ja mogu da budem instruktor vožnje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15898 Napisano Octobar 8, 2019 Integrisan, 9308 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Para vrti gde burgija nece, ako imas dovoljno mozes biti skoro pa sta hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozak mu ne fali onda, već je nešto drugo u pitanju. Bezobrazluk, nevaspitanje, nedostatak svesti..Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan @X8 Vračar Prosle sedmice sa dobrim drugarom raspravljam o ovom strajku taksista i tak kroz pricu ga pitam kako bih ja mogau u taksi da radim? Veli nema sanse ali ako hoces za instruktora mogu ti srediti, posto me to nikako ne interesuje nisam se dalje raspitivao kako sta ali izgleda da moze dok se i ovde o tome prica Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano Octobar 8, 2019 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan U N. Pazaru se "polaze"... Ako imamo odatle nekoga na forumu, potvrdice sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mozes da registrujes ni jedno vozilo dok ne izmiris kazne. Tako bih jaU lijepoj našoj je tako ima već par godina.Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5536 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, ser said: U N. Pazaru se "polaze"... Ako imamo odatle nekoga na forumu, potvrdice sigurno Tamo se polaze za sve! A da ne pricam koliko se vozi bez dozvole. Imam par drugara i kad smo pricali oko polaganja kaze salji papire i pare i za nedelju dana ti zavrsavam dozvolu. Reko neka ja cu okolo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4839 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, el classico said: U lijepoj našoj je tako ima već par godina. Vozim motor, nisam bajker. kada sam prosle godine isao u Borovo, stao sam u Vukovar da pitam za upute, dvosmerna ulica, po jedna traka na svaku stranu, blizu nekog mostica i neke recice. Upalio sam sva 4, izasao iz kola, pitao par ljudi za tog nekog advokata sto sam trazio, potrajalo je par minuta. Niti su mi svirali ljudi, niti mi je iko ista rekao, svi su lagano stali iza mene, kad niko nije isao iz suprotnog smera oni su me obisli tako da, veliko postovanje za kulturu saobracaja u HR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisi ti bija u splitu ...Vozim motor, nisam bajker. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4839 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, el classico said: Ma nisi ti bija u splitu ... Vozim motor, nisam bajker. jel bolje ili losije nego kod nas? Meni je tesko da zamislim gori saobracaj nego u Beogradu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano Octobar 8, 2019 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Mislio je na takmicenje u skokovima u vodu 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojanko 106 Napisano Octobar 8, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750xa Prijavi odgovor kao problematičan Danas u J. Gagarina (BG), kod Kineskog trznog, zena prelazi ulicu na svoje crveno, prolazeci prvo ispred busa koji je stao na stanici a onda izlece u srednju traku, na nase zeleno svetlo, gde je niko ne vidi zbog busa (zamalo lancani, ukljucujuci i mene na motoru), a onda, posle skripe i sirena, nastavlja dalje, u levu traku, pred aute koji panicno koce... Na kraju je presla uspesno, bez posledica... a nas 10tak se krstilo... Dobro smo prosli... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako mnogoooo veliki procenat omladine seda za volan pod uticajem alkohola i droge. Ne mogu ispitivac polaganja niti saobracajac na polaganju da sprece to... Kao ni odrasle magarce sto voze pijani... Nisam mislio da instruktor tj ispitivač može sva da spreči naravno Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 8, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan U dosta Zapandoevropskih zemalja, cak i sa vrhunskom obukom je osiguranje za mlade vozace do 25 godina zivota cesto 30-40% i vise skuplje nego za starije. Nema to mnogo veze sa obukom, vec sa godinama i hormonima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Octobar 8, 2019 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, drmilan_ said: Tamo se polaze za sve! A da ne pricam koliko se vozi bez dozvole. Imam par drugara i kad smo pricali oko polaganja kaze salji papire i pare i za nedelju dana ti zavrsavam dozvolu. Reko neka ja cu okolo. Koliko para za vozacku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio je na takmicenje u skokovima u vodu Moram li ovo razumiti kao ozbiljnu provokaciju??Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan jel bolje ili losije nego kod nas? Meni je tesko da zamislim gori saobracaj nego u BeograduNije lošije ali nije ni zlatno, ali je puno gore nego u VU. Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan U dosta Zapandoevropskih zemalja, cak i sa vrhunskom obukom je osiguranje za mlade vozace do 25 godina zivota cesto 30-40% i vise skuplje nego za starije. Nema to mnogo veze sa obukom, vec sa godinama i hormonima.Friški mladi vozači moraju do navršene 25. g posjetiti tri tečaja sigurne vožnje, do tad vozačku imaju na “probu”I nema tog tko ti može “sredit” neko stanje koje si skrivio.Kazne idu po poreznoj kartici.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 8, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @el classico To sa poreznom karticom je u CH, ali ne u FR recimo. Ovde je bila prica da na obuci mogu da se mladi vozaci obuzdaju, a ja sam navodeci podatke o ceni osiguranja za mlade u Evropi (a CH nije izuzetak) samo hteo da ukazem da nije do obuke vec do hormona i to je isto bio Francuz, Srbin ili Amerikanac. Po podacima u FR mladi od 18-24 ucestvuju sa 22% u nesrecama, a premije osiguranja su i do 100% vece nego za druge starosne kategorije. A ovi iz osiguranja, ako i o cemu brinu, brinu da daju sto manje para kada se nesto desi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5536 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, No_LiMiT said: Koliko para za vozacku? Nisam pitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...