mihajlovic11 114 Napisano Utorak u 22:16 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Da da, a nekada je bilo veoma lepo voziti po NS, za razliku od vožnje po BG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6579 Napisano Utorak u 22:28 Drug član, 3003 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ako prodje, prodje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 114 Napisano Utorak u 23:19 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan I prošao je.....Samo sam ja morao da editujem snimak, da ubacim muziku, jer ne bi bilo lepo da se čuje šta sam sve izgovorio Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 190 Napisano Sreda u 06:20 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Koji je tačno ovo model kamere 70mai. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 114 Napisano Sreda u 08:50 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Koristim 70MAI A510 kao prednju i RC11 kao zadnju kameru, ja sam veoma zadovoljan kako rade.Cena je sada oko 100€ na KP.Evo i specifikacije :High resolution 1944p recordingsModern Sony STARVIS 2 sensorExcellent image quality at night (70mai Night Owl Vision)2″ IPS displayHDR technology140° viewing anglePicture-in-picture function (when rear camera is connected)Built-in GPS moduleADAS driver assistance system24-hour parking modeTime-lapse recording, loop recordingControl from mobile appCompatible with RC11, RC12 rear camera and FC02 indoor cameraPoslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17538 Napisano Sreda u 11:40 Integrisan, 9722 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To je pametno imati 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 114 Napisano Sreda u 18:28 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Da da, prvo je dobro imati zbog opšte nekulture u saobraćaju.....a drugo je to što radi i kao video nadzor kada je auto parkiran.Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1618 Napisano Sreda u 19:06 Vinyl rider, 876 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 2. 2026. at 20:13, the_doctor je napisao: Kod mene na satu 112kmh. Stigao sam samo da podignem nogu sa gasa. To je sve. Neki komentar? Jel vam sad jasno zašto su nas razoružali !? Ali nas nisu i razoruđali - pajser, montirač, kilo-ključ, vojničko ašovče - chose your weapon ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1618 Napisano Sreda u 19:12 Vinyl rider, 876 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 2. 2026. at 23:22, RankoBg87 je napisao: Sto najgore, bio neki dr mr kod Vlade na onoj radionici i prica. Obrni okreni ako udarite pesaka vi ste krivi, npr ograničenje 50, zaustavni put 20 metara, vreme reakcije ovo ono i vi ga udarite, znaci niste bili skoncentrisani na voznju. Svasta nesto napriča i ispade da samo se moze izvuci ako se neko bukvalno baci na auto na dva metra ispred vas. Nema ni onog, sta on traži tu a nije mu dozvoljeno. Iako je pešak - on nema prednost a priori. MORA i on da se uveri da su okolnosti u saobraćaju bezbedni , mada to skoro pa nikad nije u praksi tako, navuku kapuljaču ili slušalice, displej konstantno sija, um odsutan ....... recept u 3 lepe šargarepe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 190 Napisano Sreda u 19:45 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na info 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 114 Napisano Sreda u 20:37 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu.Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...